Alla inlägg under november 2014

Av Fester Bestertester - 20 november 2014 21:06

Vi blir fem medlemmar som träffas i atriumhusen i Navestad inatt. Det är hemma hos NN vi samlas för att spana från hans uteplats. NN befinner sig i teknikens framkant och har en kikare på stativ som blir vårt främsta redskap för kontakt. Två av oss har mobiltelefon med kamera, men de kan inte fånga det mest avlägsna, det som NN:s vidunder kan fånga.


NN:s fru kommer att brygga kaffe och servera syltkakor, men vi fikar i skift, hela tiden kommer ett vakande öga att hållas riktat mot skyn. Vi bedriver seriös forskning och ger 100 procent, kaffedrickandet får inte störa forskningen.


Hittar vi inget gör det inte så mycket, vi är inte den enda gruppen i landet som spanar inatt. Dessutom är utomjordingarna sluga och vet att maskera sig, därför är det en stor seger varje gång man träffar på något. Skulle man etablera närkontakt vid varje tillfälle vore det inte så roligt att spana, det är som att fiska och få napp vid varje kast; Tråkigt.


Vi tar sista spårvagnen söderut med fullpackade ryggsäckar och vi gör det med vetskapen om att UFO-Sverige görs en stor tjänst. Vi är inte ensamma, tolka det hur du vill.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 20 november 2014 15:14

Inte blev det något jobb idag, jag ringde chefen och klagade på fortsatta ryggsmärtor. Betet svaldes och dagen var min att göra som jag ville med. Det blev systembolaget fem i tio, där jag trängdes med Pelle Sjöman, Båten och Finske mannen.


Jag hade med mig ryggsäcken och proppade den full, man vill ju inte råka på någon från jobbet med gröna påsen i handen. Det blev en förmiddagsfylla i Olaiparken och nu sitter jag hemma med en skön berusning i hela kroppen. Imorgon blir det nog jobbet, det är ju bara en dag att slava, sedan kommer ledigheten åter. Vi ses kanske då på ett systembolag nära mig.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 19 november 2014 13:03

Jag är inte den som spelar Jack Vegas i första taget, det är mest slödder som gör det, men jag har en kompis som är spelmissbrukare. Han var på puben i måndags och lirade bort pensionen som vanligt och jag fnissade förtjust. Andras olycka känns ofta bra.


På väg hem från systembolaget idag kikade jag in på hans stamställe Highlander Inn och jag fick mig en präktig överraskning: Automaterna var borta! Är de borta för gott, är det i så fall pubens eller statens beslut? Vart ska min polare nu gå? Jag sparar paniken till dagen puben slutar servera öl, men undrar gör jag ju.

Av Fester Bestertester - 19 november 2014 12:58

Jag tröttnade på att slita i verkstaden, fick sådan hemlängtan. Jag fick en snilleblixt och satte planen i verket. När chefen närmade sig låtsades jag tappa en bräda på golvet och jag böjde mig efter den. "Aj som fan", skrek jag till och tog mig åt ryggen. Chefen stannade till och frågade hur det var. Med en inlevelse som Marlon Brando skulle ha avundats fick jag fram att jag nog stukat ryggen och saken var biff: Jag fick gå hem direkt.


Hem direkt gick jag dock inte, det blev en sväng till systembolaget. Hon Louise i kassan slog in mina tolv öl och mitt kvarter brännvin med ett léende, så var man rustad för en riktigt fin hemmakväll. Nu mår jag sådär oförskämt bra som jag alltid vill må. Allt har sin tid, men tid för en hel dags arbete fanns inte idag.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 17 november 2014 20:12

Åka frivilligt eller polistransport? Åka frivilligt eller polistransport? Åka frivilligt eller polistransport? Det är frågan...


Vården sa ju att jag skulle få injektion en gång i månaden, sedan blev det plötsligt var tredje vecka. Hmmm...


Haldol Depot som jag får finns i två styrkor och jag kan bara anta att jag har den starkare. Det blir att fråga nästa gång jag går/blir släpad till sjukan.


Som sagt, ännu är inget bestämt hur jag gör imorgon, det vore onekligen intressant att sätta mig på tvären allt jag kan och även strunta i mina månatliga blodprov. Kanske kommer Nationella insatsstyrkan och spränger bort min ytterdörr. Vi kanske får se. Om jag vågar. Vågar vägra.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 16 november 2014 13:52

Denna söndag passar jag på att hälsa på Nils-Erik, en interlokutör av rang. Hans lilla fru ska tillaga oxjärpar och potatis och har redan börjat i det välutrustade köket. Så här innan maten kopplar vi av med lite whisky, Highland Park är märket.


Vi diskuterar både före och efter måltiden, att pladdra när man spisar är en ful ovana den liknöjda massan sysslar med. Nils-Erik är politiskt intresserad och han har tidigare fått ett erbjudande om att bli regionchef för SOS (Samlingen för oberoende seloter), men han vill avvakta, detta eftersom EAP (Europeiska arbetarpartiet) lockar honom. Det partiet kommer aldrig att komma någonstans, men Nils-Erik vill inte lyssna på det örat.


Att vi båda är starkt regimkritiska är dock ställt utom allt tvivel och vi skrattar gott åt socialdemokratins fulspel. Den är en potent fiende, men man måste ta kampen med en klackspark ibland, annars sliter man ut sig.


Nu är det dags för påfyllning i glaset, ända upp till kanten ska det vara. Jag blir kvar hos Nils-Erik ett tag till, djupa diskussioner och god mat är vad jag tarvar på vilodagen.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 16 november 2014 13:26

Jag har en japansk flickvän, hon heter Ayumi Toshihiro och kommer från Kyoto. Hon är en meter och 70 centimeter lång och har långt, rakt, korpsvart hår. I skostorlek har hon 36. Ayumi finns bara i fantasin, men hon är fin, tycker X

Av Fester Bestertester - 15 november 2014 19:16

Snart börjar matchen, Sverige möter Montenegro på bortaplan. Sverige är ett talanglöst tråkgäng som ska vara glada om det blir en poäng. Vi laddar som vanligt, Ronny, Bosse Rulltårta och jag, för är det match så är det. Jag tippar noll-noll.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards