Alla inlägg under november 2014

Av Fester Bestertester - 9 november 2014 10:00

Uj, uj, uj, snart ska jag till mina föräldrar på kaffe. Det är ju fars dag-spektaklet och då ska man minsann umgås. Nå, jag har umgåtts med en flaska gin och är då rakt inte i skick att prata blaj i finrummet. Jag drar till med matförgiftning, så kan ruset klinga av i fred utan dömmande blickar och elaka kommentarer. Förresten är jag inte alkoholist, jag är endast storkonsument.

Av Fester Bestertester - 8 november 2014 10:59

Dagens goda gärning är avklarad. En negrinna i lila svepning och huckle på huvudet höll på att trampa på en aluminiumburk och jag skrek till då jag såg vad som skedde. Hon stannade till och jag plockade åt mig burken, vilken var oskadd sånär som på en liten buckla nära botten.


"Now you can walk in peace" sa jag på min bästa skolengelska och hon gav mig en tacksam blick. Därefter gick jag till ICA och pantade den och nu sitter jag här inte bara med pengar på fickan, utan även med ett gott samvete.


Behandla andra såsom du själv vilja bli behandlad, det visste Jesus att berätta och jag följer hans ord och vilja så gott jag kan. Jag räknar med att min handling ska ge mig belöning, men inte kräver jag en miljonvinst på lotto, jag nöjer mig med en tusenlapp.


Att göra Jesus arbete i fysisk gestalt på planeten Jorden är många gånger en krävande uppgift, men jag väjer inte för det jobbiga, jag praktiserar himmelsk filantropi. Idag hjälpte jag en negrinna, imorgon kanske jag får hjälp av en främling. Det är det som kallas ringar på vattnet. Amen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 november 2014 15:56

För ovarsam framfart under velocipedåkning var en bonddräng, boende i n:o 23 Skolgatan, instämd. Han skulle häromdagen å Gamla Rådstugugatan hafva omkullkört ett fruntimmer, som därvid erhållit åtskilliga skador, så att hon måste anlita fältskärsvård. Eventuell stegling af den åtalade komma att ske å Samtalstorget.

Av Fester Bestertester - 7 november 2014 15:44

Min morgonpromenad tog mig längs Rösvägen. Där bor Bernt, en före detta anställd på bruket, precis som jag, så jag tänkte att jag skulle kolla in hans hem så gott jag kunde utan att ringa på dörren.


Jag brukar ha med mig en kikare när jag promenerar, man vet aldrig när den kan komma till pass. Till pass kom den idag. Från den vissnade busken som markerar tomtgränsen hade jag ett utmärkt ställe att spana från.


Det var främst vardagsrummet som lockade mig och vad jag såg där skrämde mig. Där fanns en bild på Palme, jag tittade både två och tre gånger bara för att vara säker. Stalins handgångne man grinade ondskefullt från sin plats i bokhyllan.


Synnerligen altererad vände jag på klacken och gick raka vägen hem. Nu har jag gjort det enda rätta och varnat resten av UFO-Motala för röde Bernt. Har man en orm som Palme avbildad i sitt hem är man själv en orm, sanna mina ord. Kampen fortsätter, socialdemokratin ska krossas!


MVH/Arg Motalabo

Av Fester Bestertester - 6 november 2014 17:17

Jag besökte Åke, en gammal arbetskamrat, tidigare idag. Först pratade vi minnen, sedan slog han igång sin dator, vi skulle lyssna på musik. Själv valde jag glada tongångar från förr, medan Åke valde att lyssna på Elvis Presley.


Elvis är min fasa, en ouppfostrad slyngel. Under de ca 20 år han var aktiv gjorde han enorm skada och än idag plågas folk världen över av hans dekadenta musik. Vi lyssnade till en låt kallad Jailhouse och där var bild därtill.


Elvis fjompade sig i homosexuella kläder (svart skinnjacka, bland annat) och stötte underlivet mot kameran. Dessutom föreställde han fånge i amerikanskt fängelse. Det säger jag er, Elvis hörde hemma bakom lås och bom.


Elvis gick ur tiden 1977, resultatet av narkotikamissbruk, frosseri och analsex. Tyvärr köper folk fortfarande hans LP-skivor och utsätter sig för stor fara. Först kom negerjazzen, sedan Elvis. Var ska det sluta?


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 5 november 2014 21:26

Vi ordnar på torsdag en fest för alla kämpar i Norrköping, vi kan bli runt sju personer som kommer att deltaga. Det är kort varsel, men systembolaget öppnar ju redan klockan tio på morgonen, så det borde inte vara några problem.

Initiativtagare är som så många gånger förr Hasse och X och anledningen är X seger över psykiatrin. Se till att sjukskriva dig på fredag så ses vi imorgon kväll runt klockan sex. Chips står varje deltagare för själv.

Av Fester Bestertester - 5 november 2014 12:01

Mötet med psykiatrin blev en succé, varken mer eller mindre. Det kostade mig 100 kronor, så jag var en smula uppretad redan från början, men  jag kanaliserade ilskan till min svada och jag krossade allt motstånd.


Jag pratade om Yassir Arafat, jag pratade om liv på Mars och till en början inflikade min motståndare tvivel, men jag var inte där för att lyssna, jag var där för att proklamera.


Damen blev verbalt tillintetgjord och visst rann det tårar utför hennes kinder när jag reste mig och gick. "Ta du din OBS-plats (dygnslång inläggning vid kortare kris) och stoppa upp den i din breda ända", blev mina slutord.


Nu är jag hemma och systembolaget ligger en kvart bort, det slår en inläggning med hästlängder. Jag gissar att psykiatrin drar sig för att kalla mig till möte nästa gång. De är vana vid förståndshandikappade rösthörare, inte en gigant hårdare än flinta.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 4 november 2014 19:35

Dricker för att lugna mina stackars nerver, ska ha en dust med psykiatrin imorrn. Måste även bli full så att jag kan tänka på annat än detta jox och resurser finns i kylen.


Ha en jävligt fin höst och vinter om vi inte hörs på ett tag. Uteblir uppdateringarna så ligger jag på 25:an, avskuren från omvärlden, det beror då inte på lättja att bloggen inte uppdateras. Hej på ett tag!?!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards