Alla inlägg under december 2014

Av Fester Bestertester - 21 december 2014 22:50

Alla jag känner har julledigt, men inte jag. Jag måste jobba både måndag och tisdag i en skitig verkstad. Spontanledigt (sjukskrivning) är lockande, men jag stålsätter mig, så kan jag vara hemma i januari med gott samvete. Att tvingas jobba fram till dagen innan julafton är rent svineri och kanske är chefen ute efter att knäcka mig. Nåja, en liten söndagsfylla upplever jag i alla fall. Om mindre än två dygn kan jag slappna av, vetskapen om det håller mig vid relativt gott mod.

Av Fester Bestertester - 21 december 2014 13:33

Jag ringde RFSL under en kåtattack, jag tarvade snopp omdelebart. Till min fasa kunde de inte erbjuda en kille förrän efter lunch, en väntan på flera timmar. Vad ska man göra under tiden, onanera frenetiskt? Mycket dålig stil av en så stor förening som RFSL. Är du liksom jag drabbad, så låt dem veta det, skicka ett argt mail. Det har jag gjort.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 20 december 2014 17:40

UFO-Norrköping har tillsänts ettt tjog bilder på vad som tros vara farkoster fotade på natthimlen. De är tagna samma natt, men av två av varandra oberoende individer. Vid en hastig okulärbesiktning verkar det vara äkta vara, men vi har höga beviskrav och kommer att studera bilderna ingående. UFO-arkivet blev helt plötsligt större.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 19 december 2014 16:25

Det blir middag hos Nils-Erik på lördag. Vad det bjuds på vet jag inte, men hans fru är erkänt duktig i köket. Efter maten är det jag som bjuder på cigarr, det passar ypperligt efter ett skrovmål.


Väl på plats i herrummet ska vi spisa musik från Nils-Eriks digra samling. Glada tongångar från förr och icke det minsta elektrifierat som modern "musik".


Känner jag värdparet rätt lär det finnas mazariner eller annat gott till kaffet vi tar i finrummet. Då bjuder jag gladeligen Nils-Erik på prima punsch, så kan vi förlora oss i diskussioner om allt möjligt med belåtna magar och strupar.


Nils-Eriks fru sköter det praktiska, så kan skapelsens krona ägna sig åt uppbyggliga samtal. Som det ska vara.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 19 december 2014 15:52

Äntligen är det fredag och man får göra som man vill ett par dygn. Själv ska jag jaga ruset och har redan börjat. Jag som nästan grät av förtvivlan igår är nu lugn, harmonisk och förväntansfull över helgens möjligheter. Jag greppar en svart Bellman-burk och tar tuff-tuff-tåget in i rusets härliga nejder. Häng på!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 18 december 2014 21:51

Klockan är snart tio och hittills har jag hållt mig ifrån drickandet. Det river och sliter i kroppen, men jag kämpar emot. Var tvungen att gå en promenad för att rensa huvudet och stötte på en bekant på en uteservering. Att jag inte gjorde honom sällskap förvånade mig, men nu är jag glad åt det. Kanske går det vägen, kanske blir denna dag fri från alkohol. Hoppas, hoppas...


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 18 december 2014 19:28

UFO-Östergötland har varit i kontakt med "Rolf" i Mjölby. Rolf har haft utomjordiskt besök i trädgården, förmodligen från vårt närmsta solsystem.


"Jag vaknade på torsdagen och gick ut i trädgården, då såg jag att fågelbordet var omkullkastat och jag förstod med ens vad det var frågan om", berättar han för bloggen.


"Jag sätter det i samband med de ljusfenomen jag såg kvällen innan, det måste ha varit farkoster från en annan planet och de landade i min trädgård".


Inget är stulet och inget förstört, incidenten med fågelbordet berodde nog på felnavigering. Vidare har Rolf fotat märkliga avtryck i gräset, vilket tyder på att varelserna klev ur farkosten och traskade omkring en smula.


Detta ärende kommer att bokföras som en äkta kontakt, bevisen är överväldigande. Vi skickar en medalj på posten, Rolf.


MVH/UFO-Östergötland

Av Fester Bestertester - 18 december 2014 18:53

Snart är det julledigt och då blir det ju en hel del att dricka. Jag har ett lager bestående av drygt 30 öl, två helor Bell's whisky och en hela Jägermeister. Med tanke på hur levern ska plågas kan det ju vara bra med en vit dag och den infaller idag.


Det kryper i kroppen, närbesläktat med ångest och jag tänker på alkohol hela tiden. Det skulle ju vara så lätt att gå till barskåpet och korka upp och känna lugnet infinna sig. Orkar jag stå emot?


Denna torsdag känns så lång, jag vill bara sova bort den om jag inte får dricka. Fast om 24 timmar är det jag som är full, jag får tänka på det. Och visst är ruset efter en vit period extra härligt?


Faller jag för frestelsen och tar några huttingar har jag i alla fall gjort ett försök, man kan inte lyckas med allt, men än så länge är jag "ren".


MVH/Hasse

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards