Alla inlägg under december 2014

Av Fester Bestertester - 11 december 2014 14:43

Jag är nyss hemkommen efter att ha intervjuat "Åke" i Smedby. Smedby är ett stillsamt villaområde i Norrköping, men allt är inte så lugnt som det verkar vid första anblicken. Området har nyligen haft långväga besökare. Långväga.


Jag kallar honom Åke, mannen som turligt lyckades fota en farkost. Vi låter honom själv berätta.


"Jag tog en kvällscigg och stod i trädgården och puffade. Då såg jag plötsligt ett blinkande ljus på himlen. Snart nog började det röra på sig i ofantlig hastighet och jag förstod direkt vad det var: Ett UFO. Jag rusade in och fick tag i telefonen (den har inbyggd kamera) och brände av runt tio bilder. Efter det stack ljuskällan rätt upp och sedan österut i vad som slår det mesta i form av hastighet".


Nu finns bilderna i tryggt förvar hos UFO-Norrköping och vi har bara som hastigast tittat igenom dem, men det verkar som om det är en farkost från ett annat solsystem, men samma galax som vår. Kanske är det Litvinerna som på detta sätt söker kontakt. De är ju lite skraja eftersom kineserna sköt ned en av deras farkoster (Huang Do-incidenten), så deras försiktighet är förståelig.


Efter fullföljd granskning kommer vi att skicka ut en press-release till landets större tidningar OM det nu var en utomjordisk farkost. Vi garvade veteraner hetsar inte upp oss i onödan. Stor tack till Åke. Och alla ni andra: Böj huvudet bakåt och kolla in natthimlen lite extra. Svaren finns där ute.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 10 december 2014 17:23

Vår Anna-Fia är tillbaka i Eskilstuna efter att ha bott i Hallunda ett år. Hon berättar att hon gjort en ny tatuering och skaffat två nya så kallade piercingar. Hon var helnöjd med soc och hade råd att gå på utestället Bocken flera gånger i veckan.


"E-tuna är ju alltid hemma, fast urvalet av killar är sådär. I Stockholm var det fullt av snyggingar, men jag flyttade hem ändå, fick lite hemlängtan".


Har vi tur återupptar hon sitt engagemang i UFO-Södermanland, men vi vill inte stressa henne nu när hon precis har flyttat hem igen. "Billigare kondomer är en fråga jag brinner för", hälsar hon. Nåja, välkommen hem, Anna-Fia.

Av Fester Bestertester - 9 december 2014 17:13

Nils-Erik och jag tog en taxi till Hotell Statt i Motala för att umgås och titta på folk. Vi avnjöt varsin plankstek med pressad potatis. Plankstek är något medelsvensson gärna äter på lokal i brist på fantasi, men den var faktiskt förträfflig.


Sedan blev det dans och jag bjöd upp en kvinna i femtioårsåldern. Tyvärr visade hon sig vara tribad uti fingerspetsarna, så någon dans blev det icke. Jag sa lugnt till henne att "sådana som du har jag haft att göra med förr, fy fan"!


Nåja, vi slog oss ned i baren och Nils-Erik briljerade med att beställa in diverse drinkar i olika färger, han tycktes kunna namnet på allt som erbjöds. Jag hoppas bara att Nils-Erik fortsätter vara stark och rak i ryggen och inte blir till en socialdemokratisk fjolla, ty ärligt talat är drink något som fruntimmer dricker.


Vi stannade säkert i tre timmar och trivdes och hade det bra. Höjdpunkten blev Nils-Eriks improviserade lindy hop, där han imiterade Charlie Chaplin rysligt bra. Nu är jag hemma igen och ett återbesök på Statt är mig inte helt främmande.


MVH/Arg Motalabo

Av Fester Bestertester - 8 december 2014 16:19

Nu har Lennart varit i farten igen. Han var hembjuden till mig och vips blev det killsnack. Denna libertin kan inte släppa sina tankar på sex. Nåja, han får väl tänka vad han vill, men inte leva ut fantasierna med mig, en heterosexuell man i mina bästa år.


Något är allvarligt fel på Lennart, det är ställt utom allt tvivel. Fast får han sin dagliga dos killsex funkar han skapligt, han är ju till och med med i UFO-Norrköping.


Bort med tassarna, Lennart och gå hem och onanera. Jag vägrar dras ned i ett omoraliskt sexträsk.

Av Fester Bestertester - 7 december 2014 16:19

Vår Jerker, Katrineholms starke man, är tillbaka på Jorden. Japp, han har varit långt borta, bland annat på Nibiru. Jerker togs med på en storslagen resa av de vänliga "Mandelögonen" från Andromeda och har nu återvänt till sin ombonade tvåa.


"Jag skådade ett svart hål, jag färdades genom maskhål, jag såg Vintergatan lite grand från ovan. Jag fick sannerligen mitt lystmäte", berättar han upphetsat.


Hela resan kommer att gås igenom på vår julfest och bara där. Vill du ta del av den är det bara att betala in 500 kronor på vårt konto, men ha i åtanke att vi inte kan ta emot hur många medlemmar som helst. Först till kvarn får först mala, som det heter. Jerker kommer att få en ny medalj, det kan jag redan nu lova.

Av Fester Bestertester - 7 december 2014 15:58

Det blev ett telefonsamtal till mamma. Jag ville gråta, jag ville öppna mig, men det blev en kompromiss: Hur är läget, dricker du kaffe? Schizofrenihelvetet slår så hårt, den sliter sönder mitt liv. Dessutom är jag övermedicinerad, numera har jag både sprutor och tabletter.


Det lutar åt ett nytt telefonsamtal, denna gång ska jag prata allvar med vården. Jag kommer att kräva upprättelse, skadestånd och en ärlig ursäkt. Dessutom ska jag ha Stesolid dagligen, det känns som den eller repet.


Om jag dör kollapsar västvärlden. Om jag dör faller kristendomen. Be till din Gud och hoppas att jag bara är deprimerad, ty när min tid är kommen ger det eko bortom denna planet. Förresten är läkare Sven transvestit. Så det så!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 december 2014 18:05

Lars-Åke från Söderköping får medaljen "Nit, flit och framgång" efter att ha snickrat ihop en landningsplats för UFO:n och placerat den i sin trädgård. Den är en manslängd bred och kan ta emot alla kända farkoster. Konstruktionen övervakas av en kamera och napp kan fås när som helst. Sitt inte och vänta på att saker ska hända, gör som Lars-Åke och få saker gjorda.

Av Fester Bestertester - 5 december 2014 16:17

De knivskarpa tre, männen som är så smarta att de inte passar in någonstans (förutom bland ufologer) träffas som vanligt i en lägenhet någonstans i Norrköping.


Rymdsnack och politikdito står på schemat och man kan ju undra om tid kommer att ges till drickandet av muladryck, då dessa ämnen är glödheta och ligger De Tre varmt om hjärtat.


Vi spånar och beslutar och ni följer likt hundar i strypkoppel. Det är de intelligentaste som ska styra, inte karriärpolitiker med vassa léenden. Ni behöver inte oroa er över vad vi kommer fram till när vi summerar träffen någon gång under natten, vi och våra tidigare gelikar har haft våfflan i kakburken många gånger förr. Vi tar endast kloka beslut, ty vi är kloka i kvadrat. Allt för Sverige, allt för Vintergatan!


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards