Alla inlägg under januari 2015

Av Fester Bestertester - 21 januari 2015 12:57

Här sitter jag mitt på dagen med en ölburk i handen. Det blev inget jobb, var fasligt trött när klockan ringde imorse. Ringde chefen och skyllde på ont i knät och lögnen gick hem. Prick klockan tio var jag på systembolaget och köpte med mig sexton burkar hem. Nu passar jag på att njuta, för planen är att arbeta imorgon. Fast det har vi inte sett än. Heltidsarbete är inget för mig.

Av Fester Bestertester - 20 januari 2015 18:49

Imorgon är det jag som ringer min kontaktperson på psykossektionen. Jag funderar på att ta det största beslutet man kan göra (använd fantasin), men är inte helt säker på att jag vill genomföra det. Skulle behöva prata med någon just nu, men akutpsyk vill jag inte ringa, då kan det bli polistransport och inlåsning.


Fy fan, säger jag bara. Ångesthelvete och röster, detta trots mina medicinjusteringar i höstas. Fast jag visste att jag inte skulle svara bra på Haldol, denna skitmedicin. Vill ha bort den och gå upp i dos på Clozapine istället.


Jag får försöka koppla bort tankarna och fokusera på en fylla, det brukar funka. Bara ca tretton timmar kvar tills jag kan ringa, en får härda ut.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 januari 2015 18:01

Frugan fick förhinder vad gällde matlagningen idag, så jag fick reda mig själv i köket. Det blev en laddning makaroner, bara att följa anvisningarna på paketet och till det fiskpinnar stekta på båda sidorna. Minnen från min ungkarlstid kom tillbaka, jag har alltid varit duktig på matlagning.


Nu vilar jag lite efter måltiden med ett glas punsch i handen. Är frugan fortsatt sjuk imorgon kan jag lätt svänga ihop något gott då med.Varför inte klassisk falukorv? Endast fantasin sätter gränserna.


MVH/Arg Motalabo

Av Fester Bestertester - 20 januari 2015 17:35

UFO-Östergötland kallar till stormöte i lokalen på Kråkstigen 4 under onsdagen. Alla högdjur kommer att närvara, Sune, X, Nils-Erik och Jerker är några av dem. Du betalar 100 kronor i entrén, men föranmälan behövs göras hos din lokalförening, så att vi får plats med alla som vill komma.


Vi kommer att visa dia-bilder och presentationer med overhead-projektor, både gamla godingar till oförklarade rapporter och lite nyare material. En salig blandning, helt enkelt.


Detta blir årets första stormöte och det lutar redan åt succé. Om ni önskar övernatta går det bra, men ta med sovsäck, då inga sängar finns att erbjuda. Väl mött imorrn, kamrater!


MVH/UFO-Östergötland

Av Fester Bestertester - 19 januari 2015 22:20

Jag kör på med mina nyktra dagar och det går lättare och lättare. Måndagar och torsdagar är i regel de dagar jag späker mig och både kropp och huvud är med på tåget.


Upplever ingen svårare abstinens och endast lite, lite oro. Det är en fröjd att krypa i säng med vetskapen om att man gjort något bra för en gångs skull.


Tänk vad pengar jag sparar, en öl går ju loss på ca femton spänn, så en hundring dricker man snabbt upp. Dessutom har jag kanske sexton öl hemma, men jag kan låta dem vara till en annan dag.


Ytterligare bevis för att jag ej är alkoholist behövs ej, jag bevisar gång efter annan att jag endast är storkonsument. Imorgon har jag en fylla inplanerad, men det förtar inte min bedrift. Jag kan ju vara utan spånken om jag bara vill. Ibland vill jag och ibland vill jag inte. Idag ville jag.

Av Fester Bestertester - 18 januari 2015 22:31

Nu är det snart slut på denna vecka och jag möter det med fuktad strupe. Ett stort tack till systembolaget för fina öl och härliga fyllor. Nu är det snart dags att kavla upp ärmarna och ta ett nappatag med jobbet, heltidsvivör är jag inte. Än. På horisonten skymtar fredagen, relativt snart är den ett faktum.

Av Fester Bestertester - 17 januari 2015 18:34

Jag stötte på Kent ikväll och gissa om han hade historier att berätta. Det var Hells Angels, misshandel, rån och Gud vet vad. Jag lyckades dra med honom till polisen och de ringde psykakuten direkt. Nu vilar Kent ut på PIVA och jag har gjort dagens goda gärning.


Det var ytterst obehagligt att hamna innanför två låsta dörrar hos polisen, jag behöver min frihet, men eftersom jag är fullt frisk släpptes jag snart ut. Nu lugnar jag nerverna med ett bloss och ett par öl. Kent ville bli inlagd och bör också vara nöjd nu. Hur man frivilligt vill låta sig bli inlåst är dock för mig en gåta.


Kent får spela Fia med knuff och hasa i korridorena, jag har min frihet kvar. Jag vill inte byta med honom.

Av Fester Bestertester - 16 januari 2015 21:06

Jag vill inte däcka tidig kväll, jag vill vara uppe länge. Därför har jag bara smuttat lite på ölen och inte förrän nu är det dags att gasa på. Är så där härligt lullig, inte direkt full, men snart så ska jag bli det. Öl och whisky finns, mer än jag klarar av att dricka ikväll, så fredagen kommer säkert att bli lyckad. Jobbar du också på en fylla? Skriv då några rader.


MVH/Hasse

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards