Alla inlägg under januari 2015

Av Fester Bestertester - 8 januari 2015 19:20

Nu har det börjat krypa i kroppen, det är antagligen abstinensen som gör sig påmind. Jag kämpar på och röker alldeles för mycket. Jag har sexton öl i köket, man kanske kunde provsmaka bara för att lugna nerverna. Det är en kamp där jag helst ser att klockan skyndar på, så att jag får gå och lägga mig. Jag har ju mediciner som sänker mig, bland annat Oxascand och Theralen, fast vill inte ta dem med alkohol i kroppen. Nåja, den här kvällen kommer att passera den med, frågan är om några öl passerar min strupe.


Hare gött önskar X

Av Fester Bestertester - 8 januari 2015 18:18

Har druckit rätt friskt och varje dag sedan den 19:e december och idag klippte jag det rakt av. Har varit hemma i över två timmar och det går finfint att vara utan starkvaror.


Det är konstigt, för man tycker ju att jag skulle må dåligt av att vara utan spånken efter en flera veckor lång period av hårt supande, men så är inte fallet. På psyk matade de mig med benso för att underlätta "avtändningen", men jag kände inget obehag alls. Fast det var ju fint att bli såsig i roten av just benso.


Okej, dagen är långt från över, än kan jag trilla dit. Men om jag öppnar en öl dricker jag den för att det är gott, inte för att jag utvecklat ett beroende. Det ska bli intressant att se om jag är lika käck om ett par timmar.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 januari 2015 18:42

UFO-Norrköping välkomnar medlemmar och sympatisörer till ett möte under torsdagen. Det blir hemma hos Bosse Rulltårta och vi har plats för tolv personer. Strategi, framtid och nutid lyder parollen. Vi kommer att prata oss samman om en rad olika saker vilka kan underlätta vårt arbete, men även kika på lite bilder för att lätta upp stämningen lite.


Vänligen respektera att mötet är alkoholfritt, vi har nolltolerans mot fylla. Det är seriös forskning vi sysslar med, inget larv och trams. Kom som du är och ställ gärna frågor. Jag tror nog att vi ska kunna locka till oss några proselyter när det går upp för dem hur seriöst vi tar vårt arbete. Vi ses!


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 7 januari 2015 14:54

Jag stötte ihop med Slim på stan, hockeyfantasten och livsnjutaren Slim. Han var i toppform och tog ut en större summa kontanter, då han och en till skulle till en pub.


Vi diskuterade lite och Slim berättade att han hade ett nytt Internet-projekt på gång. Självklart vill jag vara en del av det, så jag erbjöd mig på stående fot att skriva åt honom. Slim är duktig på att göra hemsidor och jag är duktig på att skriva. En oslagbar kombination.


Jag önskar honom en skön fylla och hoppas att han kommer ihåg vårt samtal, han var ju lite rund under fötterna. När Slim gör något händer det grejer, antingen bra eller dåliga. Låt oss hoppas på det första.

Av Fester Bestertester - 6 januari 2015 21:49

Samlingen för obeoende seloter (SOS) fortsätter sin kompromisslösa kamp, målet om ett fritt land skall uppnås och detta inom mindre än en mansålder. Vi är numera ett parti, men inte ett parti som alla andra, vi kräfva frihet. Vi kräfva kontroll över all forskning och kontroll över statens finanser. SOS tar över, smidigt eller ej är upp till väljarna.


Kom med i kampen, låt oss slippa ännu en klappjakt på förrädare, visa ditt sanna jag. SOS är det enda partiet som kämpar för alla medborgare, inte kapitalistisk eller socialistisk klasskamp.


Mer av allt är vår slogan och den är väl underbyggd. Sätt stopp för regimstyrda vansinnessatsningar och lägg pengarna på folket, då är halva striden vunnen. SOS kräfver en social upprustning och rättning i ledet. Schabbla inte bort vår framtid, ni PK-politruker.

Av Fester Bestertester - 6 januari 2015 18:11

Snart är det slut på mina öl. Jag fick besök av Ronny och Bosse Rulltårta och det var ju klart att jag skulle bjuda dem på lite godsaker, problemet var bara att jag endast hade köpt så det skulle räcka till mig, inte till tre personer.


Vad göra? Jo, det blev ett telefonsamtal till Goran, en jävligt schysst jugoslav och han har lovat att leverera en flaska sprit. Tyvärr är han dyr, men han har bättre öppettider än systembolaget.


Det är tur att man känner killar som Goran (eller Drazen) när de röda dagarna duggar tätt. De säljer det mesta, även pistoler, men det intresserar inte mig. Spriten är det viktiga, även om den är väldigt dyr. Fast service kostar och jag får det jag vill ha hemkört till dörren. Slå det om ni kan, jämra systembolag.

Av Fester Bestertester - 6 januari 2015 16:41

Sune Andersson anordnar ikväll ett möte där han kommer att förevisa spännande diabilder. Han har grävt djupt i arkivet och de äldsta bilderna är från sent 60-tal. Sune syns själv på vissa bilder, så det blir en bonus för alla närvarande att få ta del av.


Utomjordingarnas teknik har inte ändrats nämnvärt under de dryga 40 år vårt bildsamlande har pågått, det har däremot vår gjort. Nya tekniska landvinningar görs varje år, så drömmen om stjärnkryssare är en realistisk sådan.


Kvällens möte är endast för medlemmar, önskar du vara med på framtida möten är det bara att lösa medlemskap i UFO-Sverige. Träffar som denna vill du väl inte missa?


MVH/UFO-Östergötland

Av Fester Bestertester - 5 januari 2015 17:01

Det är ju röd dag imorrn o stängt på Systembolaget, så idag fick jag vidta åtgärder för att kunna hålla fyllan intakt i två dygn. Det blev två vändor till Systembolaget, först 16 burkar Bellman, sedan 12 burkar Norrlands guld dynamit. Nu är jag fint lullig och vet att jag kan fortsätta på inslagen väg hela morgondagen. Jag skänker en tanke åt alla alkoholister som kanske blir utan sitt dricka imorrn. Jag är inte en av dem. På något sätt. Storkonsument. Ingen missbrukare. Skål. På er alla.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards