Alla inlägg under januari 2015

Av Fester Bestertester - 4 januari 2015 19:43

My Sheffield Wednesday had a match against Manchester City and did take the lead, but then we conceded two straight goals and the fun was over. Now I'm drinking myself inte a better mood at "The frog and parrot" and look forward to the league where we stand a good chance to be promoted. Fotball isn't always fun and games. Although it is a game. And what a game it is. Bye, bye for now.

Av Fester Bestertester - 3 januari 2015 17:55

Vi har arbetat hela dagen med att analysera både bilder och jordprov från Folkparken i Norrköping. Mäster Claes lät jorden sippra mellan sina fingrar och sa att den hade typiska tecken på jord som varit starkt upphettad, detta från farkostens motorer. När mäster Claes talar lyssnar man.


Sedan har vi undersökt alla bilder och på flera av dem framträder inte bara mystiska ljus, utan även silhuetter, detta från farkosten som besökte oss.


UFO-Sverige ska snarast få ta del av vårt fantastiska material, så kan snart hela världen få veta vad som hände i en lummig park i Norrköping. Det gäller att ha ett öppet sine och öppna ögon, annars riskerar man att missa allt.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 3 januari 2015 00:36

Delar av UFO-Norrköping befinner sig i skrivande stund i Folkparken i centrala staden. Man har fått ett tips om att utomjordisk aktivitet pågått där hela kvällen och gjorde en skyndsam utryckning utan tanke på den egna säkerheten. Så stark är kampviljan och sådana uppoffringar gör man gladeligen dagligen för kampen.


Herr X meddelar på en raspig telefonlinje att man säkrat vissa spår och har materialet i tryggt förvar. Förmodligen är det ett skepp och ett mindre sådant som är på besök. Om det kommer från Vintergatan eller längre bort är i skrivande stund osäkert, men det kommer att redas ut efter att analyser gjorts. Cirka femton bilder har tagits och de verkar oerhört intressanta, säger X.


Du kan alltid lita på eldsjälar, folk som är redo att offra sig för sina medmänniskor. Med den andan har vi snart själva stjärnkryssare redo att utforska vår del av universum. Det är spännande tider vi lever i.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 2 januari 2015 20:17

Snart är det dags för de svenska juniorerna att drabba samman med finlands diton. Matchen är mindre än en timma bort och jag har laddat upp med chips, friterad kyckling och öl. Det är dags för revansch efter förra årets förlust och visst blir det så, Sverige vinner med 3-2. Klart man tittar på hockey, sport är livet, det.

Av Fester Bestertester - 2 januari 2015 18:56

Jag hade bestämt mig, jag skulle bli måttlighetsdrickare och bara röka när jag kände suget. Båda grejerna sket sig tidigt in på det nya året.


Varför skulle jag lova när jag så väl visste att jag inte skulle hålla löftena? Började slänga i mig alkohol och puffa på ciggen tidig torsdag morgon. Jag höll löftet under sömen, mer var det inte.


Ett löfte kan jag ha till nästa års nyårsfirande och det är att inte lova runt men hålla tunnt. Det ska vara realistiska mål och jag har fallenhet för missbruk, då förstår du mitt dilemma.


Fast än har jag inte rökt ett helt paket idag och det är ju bra. Ölen har dock slunkit ned i oförminskad takt, jag kan inte sluta, jag kan inte dra ned. Jag får acceptera det och trava på i invanda spår. Detta livet blir min död...

Av Fester Bestertester - 1 januari 2015 15:32

Det blev en dålig start på det nya året. När jag skulle ta på mig långbyxorna var de spruckna, en rejäl reva längs hela stjärten. Och jag som var på fest, var det därför de andra skrattade? Inte har någon klädaffär öppet idag heller, så jag får gå med blottade kalsonger hela torsdagen. Hoppas året inte fortsätter lika illa.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards