Alla inlägg under februari 2015

Av Fester Bestertester - 25 februari 2015 14:32

Skäggige mannen var på mig utanför systembolaget idag. Igen! Han ville ha pengar, men jag sa nej. Aldrig att jag sponsrar hans supande, mina pengar är mina. Han är just nu stadens risigaste alkis och hänger utanför systembolaget hela dagarna, verkar det som. Han är skitig, han är ovårdad, han är lat.


Själv är jag storkonsument, men inte missbrukare. Jag har mina vita dagar, men skäggige mannen sörplar öl varje dag. Har han inte krav på sig att söka arbete? Varför kan han slöa hela dagarna? Jag blir förbannad när jag ser honom, han står lutad mot en vägg i anslutning till bolaget mest hela dagen. Klipp dig och skaffa dig ett jobb!

Av Fester Bestertester - 24 februari 2015 16:59

Tjena! Jag har jobbat på i verkstaden i flera veckor, så imorgon är det jag som är hemma och vilar upp mig. Har tretton öl hemma, så det räcker gott och väl till ikväll.


Blir att köra med ryggen igen när jag ringer och sjukanmäler mig, det funkar alltid. Lite extraledigt sitter aldrig ivägen, eller hur?


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 23 februari 2015 21:09

19 cigg kostar 59 spänn. Säg 20 för 60. Det blir tre spänn styck. Jag har dragit i mig sju stycken idag, det blir alltså 21 pängar. Inte så farligt, eller hur? Tar jag två till innan jag lägger mig är jag uppe i 27 pängar och det är en rimlig nivå, tycker jag. En himla fin känsla att stå på ensiffrigt antal är det också. Det gäller att se saker från den ljusa sidan.

Av Fester Bestertester - 23 februari 2015 18:17

Då har man börjat puffa på ordentligt igen, då. Det har blivit sex cigaretter och jag orkar inte längre bli arg på mig själv. Tanken var ju att jag skulle skänka UFO-Norrköping en summa pengar varje månad istället för att lägga dem på rökverk, men det stannar vid just en tanke.


Jag är en svag individ, vid minsta lilla röksug måste jag ha mig ett bloss, jag kan inte rå för det. Fast jag har skrivit det förut: Jag har dragit ned och får väl vara nöjd med det. Lite pengar kan jag ju därmed skänka rörelsen, liiite pengar. Hepp!

Av Fester Bestertester - 22 februari 2015 15:31

Jag blandar benso med spånken, något jag lovat vården att inte göra. Jag vill bli klubbad och då har jag inget val, medicinen måste fram. Har bara Oxascand, men den förstärks av alkoholen och ett himmelskt lugn infinner sig. Jag säger redan nu god natt, ska bara tippa i mig ett par öl så blir det sängen sedan. Ha det bra.

Av Fester Bestertester - 22 februari 2015 15:20

Vi kallar till möte på Kråkstigen 4, alla gruppledare ska infinna sig. Vi kommer att gå igenom årets material och beräknar hålla på i tre timmar. Fotoförbud råder och alkohol är ej tillåtet. Vi ses på måndag.

Av Fester Bestertester - 21 februari 2015 11:21

Fem över tio stegade jag in på systembolaget och hela gänget var där. Finske mannen, Pelle Sjöman och Steffe Sup var bara några av vännerna som dök upp. Där fanns också Mannen med glasögonen, en person jag brukar morsa på.


Mannen med glasögonen hänger mycket med a-lagarna och vi stöter ofta på varandra vid systembolaget. Fast jag undrar hur vi kom att börja hälsa på varandra. Jag vet just inget om honom och han inget om mig, men visst är det trevligt att ha bekanta om än ytligt sådana.


Nästa gång jag träffar på Mannen med glasögonen är det jag som bjuder på en sup. Han verkar vara en lättsam individ med nära till skrattet. Det blir ju en vända till till systembolaget idag, så vi kanske träffas då.

Av Fester Bestertester - 20 februari 2015 15:54

MVH känns lite tamt att skriva under med, så därför lanserar jag nu IGH. Det står naturligtvis för "Intergalaktiska hälsningar". Perfekt om man skriver texter som riktar sig till alla, jordbor som aliens, Vintergatare som Andromedaner. Kom ihåg var du läste det först.


IGH/UFO-Norrköping

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards