Alla inlägg under februari 2015

Av Fester Bestertester - 10 februari 2015 21:00

Oj, vad abstinensen sliter i mig. Jag är helt inställd på ett bakslag, att jag ska tända en cigg. fast kanske är det jävulen som viskar i mitt öra: Ta en cigg, ta en cigg, ta en cigg...


Jag mumsar nikotintuggummin som en tok, men snart förslår de inte, jag måste ha äkta vara. Jag kan inte släppa tankarna på rökningen, jag kan inte tänka på något annat.


Varför i hela fridens namn började jag en gång att röka? Det var det dummaste jag någonsin har gjort. Nu vill jag bara lipa.

Av Fester Bestertester - 10 februari 2015 17:47

Har inte blossat sedan lunchtid igår och jag är med rätta väldigt stolt. Fast jag tänker på rökningen mest hela tiden, jag skulle behöva distrahera mig. Det lutar åt ett återfall snart, jag kan inte stå emot så mycket längre.


Jag visste att det skulle vara svårt att sluta röka, men inte så här svårt. Satans skit! Nej, jag är färdig att ge upp, men jag gjorde ett försök i alla fall. Två cigg i måndags och noll än så länge nu på tisdagen. Det är ju rysligt bra.

Av Fester Bestertester - 9 februari 2015 17:49

Hej och hå, jag kämpar på. Detta har blivit en "sluta-röka-blogg", men det struntar jag i. Har endast rökt två cigg idag, den första strax ínnan åtta på morgonen och den andra runt kvart över tolv på dagen.


Så här länge utan cigg i vaket tillstånd kan jag inte minnas att jag varit tidigare, det händer inte ofta i alla fall. Jag har inte bara ekonomiska skäl att sluta, utan borde tänka på hälsan också. Jag känner ju alltid något irriterande i halsen och har lite hosta.


Att då fortsätta röka är så sabla dumt, men dum har jag varit. Jag ska klara mig utan cigg resten av dagen om jag så ska gnaga i mig naglarna, slita mitt hår i förvivlan och få frossbrytningar av abstinens. Jag måste hitta vägen ur detta dumma, dumma missbruk.


På köpet är jag utan starkvaror idag också, men begäret efter ett rus kan inte mäta sig med begäret efter en cigg. Fimpar jag för gott är jag ta mig fan värd en medalj. Hej och hå, detta måste gå.

Av Fester Bestertester - 8 februari 2015 16:15

Att ta till flaskan och göra det tre dagar i sträck är inte att slappna av, det är att grovt missbruka det förtroende man getts i och med en position i UFO-Östergötland. Det går inte för sig att sitta vrålfull på kammaren medan resten av oss sliter ont.


Inga nya iaktagelser har gjorts, men spanat har vi gjort, en del i grupp, andra på egen hand. Bara för att vi inte fotar stjärnkryssare dagligen betyder inte det att inget görs. Ett fotografi av en lugn natthimmel är även det reslultatet av aktivism.


Nu får föregående skribent skärpa till sig, annars väntar degradering och annat lämpligt straff. Skulle du vilja städa toaletterna i lokalen på Kråkstigen 4, kanske? UFO-arbetet är hårt och oftast oglamouröst, men någon måste ta kampen. Ställ ned glaset och kom med dina kamrater i den livsviktiga kampen.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 8 februari 2015 16:01

Det har blivit en helg i missbrukets tecken med alldeles för mycket öl och cigaretter. Var till den närmaste puben där jag bor och blev tillsagd av ägaren att gå hem, då jag var överförfriskad. Jag lydde, för jag vill ju inte bli portad där.


Nu sitter jag med en öl i handen och fem rökta cigaretter. Fast de har jag ju inte i handen, men ni fattar, va? Kampen gäller att dra ned, att sluta skulle jag aldrig kunna.


Detta har inneburit att jag inte lagt någon tid på UFO-frågan, men jag pratade med Bosse Rulltårta förut och han hade inte hört om några nya incidenter. Vad bra, då kan jag fortsätta läska mig med gott samvete.


Nu kör jag på resten av dagen, så får vi se om jag orkar upp och jobba imorgon. Det beror på hur många öl och hur mycket sömn jag får. Ha det bra önskar jag, det ska jag försöka ha.

Av Fester Bestertester - 5 februari 2015 21:42

Vi drar hem till Lasse Flaggstångs föräldrar i södra Norrköping för att spana mot skyn i deras trädgård. Lasses mamma kommer att bjuda alla fem deltagare på kaffe och bulle, så det ser man fram emot.


Vi ska träffas om en och en halv timma och jag har såklart redan packat all utrustning. Kamera och ljudinspelningsutrustning kommer att tas med. Vi räknar med att fånga något spännande på bild, då aktiviteten bland utomjordingarna varit synnerligen hög den senaste tiden. Blir det inget napp inatt återstår många fler chanser, då vi ofta har expeditioner.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 5 februari 2015 21:07

Jag kämpar på mot rökningen. Det har blivit hela nio cigaretter idag, men jag har skött mig de senaste timmarna. Börjar jag bolma tänker jag att denna dag är körd, jag kan lika gärna fortsätta, men det är alltid läge att göra ett uppehåll. Nu ska jag ta en cigg, hoppas det blir den sista för idag.

Av Fester Bestertester - 4 februari 2015 19:52

Det är bara att glömma att bli rökfri, jag klarar det inte. Har verkligen försökt, men det går inte. Det har blivit sex cigg idag och än återstår det timmar innan jag lägger mig. Satan ligger bakom allt, det står klart och han är en mäktig fiende, för mäktig för mig. Puff, puff och dra åt helvete, jävla mörkerkrafter. Jag vill vara fri från missbruk, men det går inte. Jävla skit!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards