Alla inlägg under mars 2015

Av Fester Bestertester - 25 mars 2015 14:29

Det är dags att dra till Vrinneviskogen igen, platsen som aldrig gör oss besvikna. Vi beger oss till Ensjön med kameror och annan toppmodern utrustning. Förhoppningen är närkontakt och så kan det mycket väl bli. Sist vi var där fotade vi flera farkoster och chansen är god till en upprepning. Vi stannar ute hela natten, så ta med mackor och kaffe ni som ska följa med.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 25 mars 2015 14:11

Nu sitter jag och väntar på att min kp (kontaktperson) ska ringa upp mig. Vi ska träffas som en uppföljning på min korta inläggning i fredags. Jag har lust att berätta hur jag ska förändra världen, men håller tand för tunga, då det lätt kan misstolkas som psykotiskt.


Min kp bara letar efter en anledning att få mig inlåst på hispan, det är som att trava runt i ett infält att prata med denne. Nåja, går samtalet bra är det jag som belönar mig med öl, vilka jag redan har handlat. Man kanske skulle ta ett par stycken innan vi träffas bara för att lugna nerverna. Så får det bli.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 24 mars 2015 17:53

Jag har sedan en tid samlat kalsonger, ett par för varje karl jag haft skön sex med. Nu har jag tagit fram dem alla och fingrar på dem med bultande stånd. Jag är uppe i sjutton par i olika modeller och mönster. Tanken är att ta dem till RFSL och nåla upp dem på en tavla så alla får inspiration av mig. Sitter du just nu iförd par nummer arton? Vem vet..?


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 24 mars 2015 17:37

Jag är på festhumör och det innebär att jag tar mig en liten fylla ensam hemma.Dra ned på rökat och krökat kan jag göra imorgon, nu vill jag bara njuta.


Jag hade bara tolv öl i kylen idag och nu är jag nere på nio. Jag får be högre makter att det ska räcka åt mig, jag hatar att gå torr mitt i en pågående fylla.


Nu får ni snart inget vettigt ord ur mig, så jag avrundar här och tackar för mig.


/Hasse

Av Fester Bestertester - 23 mars 2015 18:34

När abstinensen slår till är det jag som promenerar, inte ger vika för mina missbruk. Det brukar rensa skallen effektivt och så blir man skönt avslappnad efteråt. Det enda kruxet är att jag tror jag dragit på mig en stressfraktur i höger vrist, men jag får väl halta fram.Kampen mot beroendet kräver så mycket av en själv.

Av Fester Bestertester - 23 mars 2015 17:43

Kör på Dr Pepper idag. Den enda alkohol jag druckit var en öppnad ölburk sedan gårdagen. Sedan har jag inte rökt på drygt tre timmar. Toppen, toppen! Jag kommer aldrig att sluta röka eller dricka, men det är ju bra om man kan dra ned. Och det kan jag ju.

Av Fester Bestertester - 21 mars 2015 14:52

Nu är man tillbaka på banan igen, detta efter en kort tid som inlagd. Jag var ute efter kraftiga ångestdämpare och det fick jag. Blev två tab Stesolid på fredagen. Vad skönt det var att framleva tiden dämpad av benso, vilken lycka.


Dock var personalen fullfjädrade nazister och sa åt mig att gå in på rummet när jag utövade min favorithobby som inlagd: Hasning i korridoren.


Rummet var värre än en fängelsecell, bara en säng och en pinnstol. Vidare fick jag ingen lagad mat, bara två mackor och ett glas juice, vilket intogs stående, då de låg på stolen.


Detta var utan tvekan min värsta inläggning, bara tur att den var så kort som den var. UFO-Norrköping skulle behöva konfrontera psykiatrin och röra om i grytan. Dra åt helvete, psykplitar!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 19 mars 2015 16:30

Eventuell frånvaror innebär inte att jag slappar på mina lagrar, det stavas LPT. Jag mår för bra för att vården ska accpetera det, därmed vill de lägga in mig.


Psykiatrin är ormar, de ringlar sig runt en och kväver alla känslor, man blir som en själlös zombie.


Uppdateras inte bloggen vet ni vad det beror på, jag är inlåst på psyket. Håll tummarna för mig att morgondagens möte blir bra, att jag slipper låsas in. Det tummar vi på, va'?


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards