Alla inlägg under mars 2015

Av Fester Bestertester - 18 mars 2015 20:03

Makarna Larsson i Smedby hade en närkontakt med utomjordingar imorse. Ett cylinderformat objekt landade i deras trädgård när maken skulle titta till fågelbordet. Det förblev på platsen i ca tre minuter innan det for iväg i oerhörd hastighet rätt upp i luften.


Tyvärr togs inga bilder, men storyn är trovärdig och typisk för magelanerna, vilka besöker oss regelbundet. Vi kommer att avsätta tid på nästa möte om denna upplevelse och försöka lägga ett kosmiskt pussel för att luska fram mer info om dem.


Den magelanska medellängden är en meter, så deras farkoster är ofta små och svåra att upptäcka, men idag gjordes just det. Hatten av till Larssons och fortsätt spana. Sanningen finns där ute.

Av Fester Bestertester - 17 mars 2015 16:54

Min speciella slappardag är tisdagar, då firar jag att nästan halva arbetsveckan är över. Idag blir dett ett par knippen öl och till det jordnötter. Jag dricker i lagom takt, vill inte bli vrålfull och däcka tidigt, jag vill ha ut max av denna kväll.


Vad gäller arbete imorgon så är chanserna relativt små, vi får se hur jag känner mig när klockan ringer imorgon. Nu har jag jobbat flera veckor utan frånvaro, så det är inte hela världen om jag stannar hemma imorrn.


Ha det bra, allihopa, så ska jag strax återgå till festandet.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 16 mars 2015 20:03

Jag bälger i mig Dr Pepper, vald till världens godaste läsk för andra året i rad. Snart är första flarran uppdrucken, men jag har tre till. Naturligtvis kommer jag inte att kunna sätta i mig allt detta på en och samma kväll, men en flaska till ska jag nog orka klämma i mig. Då har jag tre liter ljuvlig läsk skvalpandes i buken. Det är ett helt okej substitut till öl och annan rusdryck, speciellt om man tar några Oxascand till det och just det har jag gjort. Jag mår toppen och saknar inte öldrickandet det minsta.Dr Pepper, since 1885.

Av Fester Bestertester - 16 mars 2015 17:59

Trapphusets gnällkärring ringde på min dörr nyss. Hon gick runt och samlade underskrifter. Hon ville ha tillbaka pengar från hyresvärden för en speciell sak. Jag skrev på raskt som attan och körde henne på porten. Gissa om hon spanade in min lägenhet, megäran. Nör otäcka grannen är i farten gör man bäst i att ligga lågt. Hennes högsta dröm är att få oss grannar vräkta. Nu måste jag lugna nerverna med en öl.

Av Fester Bestertester - 15 mars 2015 18:32

Äntligen har lilla frun lärt sig göra lasagne. Det tog några år, men nu sitter det. Phain (frugan) är dålig på matlagning, ett ständigt irritationsmoment, men jag har gett mig fasen på att få henne att göra annat än koka snabbmakaroner.


Som gift vill man ju ha viss service och frugan är nästan där. Älskog kan hon erbjuda och städar gör hon. Nu måste hon börja använda det tredje benet, lära sig laga mat.


Dock ger jag henne inte helt fria tyglar, då hon har förkärlek för starka kryddor. Tanken är att hon ska vara självgående och att jag kan vila i finfåtöljen medan hon svänger ihop maten. Jag kräver endast normal mat, husmanskost. Inte ris, ris och åter ris och till det habanero. Stolliga fru.


MVH/Arg Motalabo

Av Fester Bestertester - 14 mars 2015 18:28

Jag skulle ju ha en nykter dag, jag skulle ju ha en rökfri dag. Båda målen missades grovt, nu sitter jag lullig och hostar.


Ja, för fan, jag är en missbrukare! So kill me. Jag klarar inte att vara renlevnadsman. Jag tar ett bloss och en öl och drömmer om vita dagar. Drömma är allt jag kan göra.

Av Fester Bestertester - 13 mars 2015 16:38

Jag ska snart kika på serien "The walking dead", säsong tre. En rätt skaplig serie om zombies och de överlevandes kamp att hålla sig vid liv. Ett småtrevligt alternativ till att glo på tapeterna, helt klart. Naturligtvis ser jag till att dricka rejält, då jag inte vill drabbas av uttorkning i TV-soffan.

Av Fester Bestertester - 13 mars 2015 16:23

Jag försöker ju sluta röka och sluta ska jag, men inte idag. Lördag låter som en bra dag att börja som rökfri på. Eftersom jag har cigaretter hemma kan jag ju blossa så mycket som jag vill fram till dess, sedan är det finito. Tror du mig, tror jag mig? Det vete fasen.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards