Alla inlägg under mars 2015

Av Fester Bestertester - 12 mars 2015 21:03

Jag upplever just nu veckans andra vita dag, ingen alkohol alltså. Det går över förväntan, så jag tänker göra det oerhörda: Försöka vara nykter på fredag. Vad tror ni om det, skulle jag klara det?


Vilken boost för självförtroendet att hålla sig ifrån drickat på självaste fredagen. Lyckas jag med det är jag fan värd en medalj. Det är så knasigt att jag funderar på att göra ett seriöst försök. Hur känns en fredagkväll utan snurr i skallen? Det vet jag om 24 timmar. Tjosan!

Av Fester Bestertester - 12 mars 2015 20:49

Institutet för högre medvetande i Schweiz har nu utsett den godaste läskedrycken. Det blev föga förvånande Dr Pepper, en dryck så god att du på nolltid kan dricka dig både tandlös och smällfet. Jag sitter just nu och avnjuter en flaska och i kylskåpet har jag två till. Enough is never enough.

Av Fester Bestertester - 12 mars 2015 20:32

Det är ju fan vad förrädiska cigaretter är. Som idag när jag blossade på på jobbet. "Det har redan skitit sig, jag kan lika gärna fortsätta röka och dra ned imorgon". Men det är ju bara en ursäkt för att fortsätta blossa i oförminskad styrka.


Så jag slog till bromsarna och sedan halvtreciggen har det bara blivit en. Just nu står jag på nio rökta cancerpinnar och kommer kanske att sluta på en elva, tolv stycken. Ingen katastrof, men absolut inte bra. Det blir att kämpa på på fredag, jag ger inte upp än.

Av Fester Bestertester - 11 mars 2015 18:08

Varför är det okej att främlingar startar fotbollsklubbar baserade på etnicitet? De mest kända exemplen är Syrianska, Assyriska och Dalkurd. Vad skulle hända om man försökte dra igång en svensk fotbollsklubb kallad Svenskarnas IF?


Jo, det blev gråt, tandagnisslan, hot och bojkott. Det är ett hyckleri att se utlänningar som tillhörandes en specifik folkgrupp och blunda för svenskarna som just svenskar.


Eldiga araber måste få ha sina egna klubbar och vi, värdfolket, förgås i en flodvåg av mångkultur. Inte en enda serie utan ett Syrianska, inte sant?

Av Fester Bestertester - 11 mars 2015 17:52

Medlem Bengt ska få Förtjänsttecknet i silver under kvällen. Det kommer att ske i hans lägenhet och det är jag som delar ut utmärkelsen. Bengt har varit en klippa under turbulenta tider och har verkligen förtjänat sin utmärkelse. Med blicken mot skyn når vi oanade framgångar. Grattis, Bengt.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 9 mars 2015 22:42

Nu tar jag snart min åttonde cigg för dagen, sedan går jag och lägger mig. Allt under tio cigg är bra, tycker jag. Det innebär att ett paket räcker i två dagar, vilket är en halvering av antalet från när det var som värst. Har medicinerat med Oxascand för att hålla nerverna i styr och det funkade skapligt. Imorgon tar jag upp kampen mot rökningen igen, så får vi se hur det går då. God natt.

Av Fester Bestertester - 9 mars 2015 18:44

Åh, då var det dags igen för en vit dag, vad tråkigt. Ingen alkohol och jag som behöver det för att må riktigt bra. Jag sörplar läsk istället, men det är inget vidare substitut. Jag får väl ta lugnande medicin och lägga mig på sängen och snarka bort denna dag.

Av Fester Bestertester - 9 mars 2015 18:07

Imorgon är det dags för injektion av Haldol på psykossektionen. Det kan vara sista gången jag får den, för jag tänker klaga.


Det tar ca en och en halv timma för mig att gå dit och det är minst en timma för länge. Sedan mår jag dåligt av Haldolen, plus att den inte biter på mina symptom.


Jag kommer att kräva ett omdelbart stopp för detta gift, det räcker med Clozapine i min kropp, det är illa nog.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards