Alla inlägg under mars 2015

Av Fester Bestertester - 9 mars 2015 17:49

Jag har hittat en bra nivå på rökandet, nämligen tio cigaretter om dagen. Ingen katastrof för plånboken och inget okynnesblossande. Jag är realist och inser att jag aldrig skulle kunna uppbåda den kraft och styrka som krävs för att sluta. Tråkigt, men sant. Jag kan med gott samvete ta fem cigg till idag, så är jag uppe i tio stycken. Allt över det klassar jag som missbruk.

Av Fester Bestertester - 8 mars 2015 19:54

Idag är det 109 år sedan Victor Hasselblad föddes. Han var mannen bakom världens förnämsta kamera. Jag själv är ägare av en av hans kameror och med den har jag fotat mycket spännande och eggande motiv. Hasseblad är bäst oavsett om du fokuserar på enskilt könshår eller fotar "hela paketet". Nu blir jag sugen på att ta nya högupplösta foton. Så får det bli.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 8 mars 2015 15:44

De kinesiska hackarna utdelade ett hårt slag, men Käftsmällen stod pall och är tillbaka med full styrka. Ett dygn låg vi nere, men vi är tillbaka på banan igen. Ett stort tack till Andreas, en ökänd djävulsdyrkare med fallenhet för datorer. Utan hans hjälp hade vi fortsatt vara offline, men som sagt så är vi tillbaka på banan igen. Leve Käftsmällen!

Av Fester Bestertester - 8 mars 2015 12:58

Halte mannen från Johovas vittnen stod vid "hyllan" med Jehova-litteratur på Skvallertorget och glodde på mig. Jag blev väldigt rädd, nu är det jag som löser medlemskap.

Av Fester Bestertester - 7 mars 2015 16:53

En samordnad attack från Kina sätter käppar i hjulet för bloggen. Uppdateras den inte beror det på hackare från fjärran östern. Det är all info vi delger i nuläget. Håll ut och håll tummarna att det löser sig.

Ren

Av Fester Bestertester - 6 mars 2015 16:16

Dag ett sedan rökstoppet och suget finns kvar med oförminskad styrka. Jag har varit nära att synda flera gånger, men hitills har jag stått emot. Förr eller senare kommer ett bakslag, det är jag medveten om, men då tar jag nya tag.


Det ska ta mig fan gå att bli rökfri, folk slutar röka varje dag, varför inte jag? Jag kör på som igår, jag delar upp tiden i tiominutersintervaller och varje sådan utan ett bloss är en framgång. Än så länge är jag ren.

Av Fester Bestertester - 6 mars 2015 16:06

Om en och en halv timma drar jag hem till Ronny för en hejdundrande fest. Vi kan bli upp till 14 personer i hans tvåa, men det ska nog gå bra att klämma in sig. Han bjuder på hemlagad pizza, det hade aldrig jag gjort.


Jag tar med mig en kasse öl och en chipspåse, sedan är jag redo för en blöt kväll. UFO-snack blir det inget, eftersom där väntas besökare som inte är medlemmar i lokalföreningen. Sekretess, som ni förstår. Nu fortsätter jag värma upp inför festen med lite förfest hemma i min ensamhet. Kvällen borde bli intressant.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 5 mars 2015 22:46

Du, Vän av ordning, är en första klassens idiot. Jag skriver om vad fan jag vill och just nu ligger mitt fokus på rökstoppet. Vill inte besökarna läsa det jag skriver så är det så, då får väl du komma hit och rädda upp situationen och skriva något intressant. Hotelser kommer du inte långt med, gubbtjyv, bara så att du vet det.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards