Alla inlägg under april 2015

Av Fester Bestertester - 26 april 2015 01:51

Vår Ondrej Kosygin från Jekaterinburg har hört av sig till oss. Han meddelar att myndigheterna har skickat upp en stjärnkikare från Kapustin Yar. Denna ska vara kraftigare än Hubble-teleskopet och blicka ut i rymden.


Ryssland är världens största land och därmed är UFO-rapporterna många. Detta senaste tilltag från myndigheterna är således logiskt och vi kan bara hoppas att man delar med sig av upptäckterna. Sanningen finns där ute...


MVH/Ledningen

Av Fester Bestertester - 24 april 2015 15:28

Jag beger mig till utkanterna av staden för lite partajande med en vän. Vi lärde känna varandra som inlagda på psikiatrins dåvarande psykosavdelning 27. På schemat står öldrickning, musikspisande och lite prat.


Det är alltid trevligt att komma ur lägenheten och få lite intryck. Räknar med att spendera ca sex timmar hos kompisen och jag tar med mig sex öl, en i timmen. Det blir man inte så farligt full på. En prima start på helgen kommer det att bli.

Av Fester Bestertester - 23 april 2015 20:42

Jag kommer att genomföra en expedition på egen hand i trakterna av Klockaretorpet i västra Norrköping. Med mig har jag en vanlig kikare och min kameramobil. Sist UFO-Norrköping var där fångade man vad som mycket väl kan ha varit sportmodellen från Gliese, en smäcker farkost i silver, på bild.


Skulle jag få napp ligger jag bra till för ännu en utmärkelse, än finns det plats på mitt breda bröst. Jag bara väntar på att det ska bli mörkt så sticker jag. Jag räknar med att vara ute minst ett par timmar, så ostmackor kommer att göras i ordning och tas med.


Man ska inte sitta hemma och vänta på order från närmaste chef, man måste bjuda till och ta egna initiativ. Just det gör jag ikväll och tänk om jag råkar på något mysko. Ufologin ska bli en bred folkrörelse, först då blir jag nöjd. Idag drar jag mitt strå till stacken och hoppas sätta bollen i rullning. Vem blir först att stöta på främmande livsformer? Du eller jag?

Av Fester Bestertester - 23 april 2015 20:01

Var i eftermiddags till konditoriet och köpte fyra arraksbollar. Tre till mig och en till lilla frugan. Just det, en annan är givmild och omtänksam. Till det starkt, svart kaffe och lite punsch. Frugan drack vatten, då hon inte tycker om kaffe. Nu rundar jag av med en cigarill i finrummet. Det gäller att sätta guldkant på tillvaron.


MVH/Arg Motalabo

Av Fester Bestertester - 23 april 2015 19:44

Vi har nu granskat bilden makarna Svensson skickade in till oss och det var inget UFO. Det rörde sig om en reflex orsakad av en gatlykta, således inget skepp från annan planet. Kom inte och säg att vi hittar på och ser saker som inte finns, vi har mycket höga beviskrav. Ge inte upp, säger vi till Svenssons, tefaten finns därute. Men inte där och inte då.

Av Fester Bestertester - 22 april 2015 17:36

Jag har nu förhandsbokat en ny förmåga i stan, en tonårskille med villig lem. Han är nyinflttad och tog direkt kontakt med RFSL, då han söker sköna partners. Jag får honom på fredag. Nu ska jag vaxa pungen och drömma om grabbsex. Mmm...

Av Fester Bestertester - 22 april 2015 13:26

Satans Haldol att göra mig rastlös. Kan knappt sitta still och skriva detta. Fick min injektion igår och mår pyton. Jag funderar på att sluta dyka upp för sprutan och antar att det blir polishämtning då. Men snuten har väl inte resurser att skjutsa upp mig till sjukan var tredje vecka.


Jag vill slippa all antipsykotisk medicin, men helst av allt Haldol, denna stenåldersmedicin. Jag kommer att sluta med eller utan samtycke från läkarklanten jag har. Så här kan jag inte ha det.

Av Fester Bestertester - 21 april 2015 18:29

Alla UFO-anslutna i Norrköping är välkomna hem till mig på stört, då jag har börjat dricka öl. Alltid roligare att dricka i sällskap med andra än mol allena. Kom och ta ett par öl och snacka UFO:n med mig. Själv sjukskriver jag mig imorrn, så blöt blir kvällen. Acceptera min inbjudan och ta med dig ditt bästa humör, så trivs vi i varandras sällskap. Kanske gör vi även ett genombrott i UFO-frågan som grädde på moset. Välkomna!


MVH/Hasse

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards