Alla inlägg under april 2015

Av Fester Bestertester - 20 april 2015 21:54

UFO-Norrköping träffas om drygt en timma för nattligt span. Platsen är hemlig, då det är lite av ett smultronställe för oss. Där har vi haft utomjordisk kontakt tre gånger under det senaste halvåret och vi vill inte ha sällskap av amatörer som klampar in och förstör för oss vetenskapsmän.


Nödvändig utrustning tas med, bland annat digitalkameror, inget ska kunna skyllas på att vi var dåligt utrustade. Oddsen är på vår sida att vi etablerar kontakt och det får gärna resultera i annat än suddiga bilder som lätt kan feltolkas.


Väl mött inatt, kamrater.

Av Fester Bestertester - 20 april 2015 20:27

IFK Norrköping ligger under med 3-0 borta mot Helsingborgs IF. Man är totalt utspelade enligt supportrar på plats. Andra raka förlusten är snart ett faktum och man ser tyvärr ut att vara nedflyttningskandidater. Riktigt uselt.

Av Fester Bestertester - 20 april 2015 17:04

Då var det måndag igen och dags för en av veckans två nyktra dagar. Har laddat upp med läsk och snacks. Undrar vilket som är värst för magen, blir man fetare på det än på öl? Jag har verkligen fått rutin på det hela, när suget kommer tar jag en promenad. Det ska nog gå bra, det här.

Av Fester Bestertester - 19 april 2015 18:10

Kompisen är torsk på spelautomaterna, Jack vegas. Vi möttes idag och jag lade i mindre än tjugo spänn. Ingen vinst, som väntat. Fast kompisen hade lyckats låna en 50-lapp någonstans och körde in den i maskinen. Naturligtvis gick det åt pepparn och han svor och gormade.


Så fort han får pension spelar han bort rubbet, vad han lever på resten av tiden vet jag inte. Tragiskt, men samtidigt underhållande. Han lär sig aldrig, maskinerna vinner alltid i slutänden.


Nu sitter jag med svullen plånbok och han får leva på snabbmakaroner en hel månad. Jag tycker synd om honom, men bara lite.

Av Fester Bestertester - 19 april 2015 16:20

Lag sktihög förlorade mot Inverness i skotska cupens semifinal och där rök en chans till titel i år. The shite in green and white fick alltså spö mot en bunt fåraherdar från höglandet. Jag njuter... Inverness Caledonian Thistle kan ha något stort på gång. Jag är inget fan av dem, men alltid kul när storlag går på pumpen. Fotboll kan vara alldeles underbart när reslutaten går ens väg. Och som det gjorde det...

Av Fester Bestertester - 18 april 2015 14:50

Nu är jag rejält stagad och vilken häftig känsla det är. Jag skrattar, jag skojar, jag njuter. Köpte arton öl förut och de går åt i rask takt. Sitter själv och dricker, men det gör inget, då sällskapet (jag) är så trevligt. Sista kvällen innan skitjobbet i verkstaden tvingar mig att bromsa in en smula. Fast visst kan jag njuta lite grann på söndag också. Men nu är det lördag, lördag, lördag! Tjohoo!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 18 april 2015 13:29

Montreal Canadiens vann andra matchen mot Ottawa och nu börjar det lukta kvartsfinal. Man vann komfortabelt med 3-2 och behöver bara två segrar till för att gå vidare. Synnerligen välförtjänt, måste jag säga. Över 21 tusen fans var av samma åsikt som jag.

Av Fester Bestertester - 17 april 2015 20:10

Äntligen är det fredag och man är herre över sin egen tid. Själv köpte jag glädje på burk, 16 stycken och kliver in i ruset och kapar förtöjningarna med den grå vardagen.


Har roat mig med att fråga ut några användare.


Bosse Rulltårta: Ska raka bröstet.

Herr X: Ska knapra benso.

Ronny: Ska festa med mig.

Sune: Ska dricka punsch och äta bakelse.


Fullt upp på alla fronter, som ni förstår. Skål och gutår, nu kör vi till sen söndag kväll.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards