Alla inlägg under maj 2015

Av Fester Bestertester - 8 maj 2015 00:09

Vi minns Josef Terboven, som avrättades på dagens datum 1945 i Norge. Han styrde Norge när man invaderats av Tredje riket med början 1940.


Terboven var en veteran inom NSDAP och stod på god fot med Hitler. Det var därför naturligt att han skulle få en betydelsefull roll under kriget. Norrmännens blodtörst ändade hans liv åttonde maj 1945, men vi minns honom fortfarande.


Du har läst en text från SFKO

Av Fester Bestertester - 7 maj 2015 20:46

Än så länge har Tre kronor inte imponerat mot mediokra Tyskland i kvällens kamp. Mållöst och trasigt plexiglas. Peta i en växel till, kära Sverige och häng dit några puckar.

Av Fester Bestertester - 7 maj 2015 19:07

Jag har gett upp hoppet om att bli rökfri, men dragit ned, det har jag. Har endast rökt sju cigg idag, så ett helt paket blir det ju inte, som ni förstår. Jag blossar numera endast när jag är sugen, inget slentrianrökande här inte.


Fyra timmar gick mellan de två senaste blossen, går det fyra timmar till tills nästa får jag vara mer än nöjd, då är det ju snart nog läggdags och jag kommer då att stå på åtta cigaretter idag.


Elva cigg igår och som sagt sju hitills idag, det är fenomenalt.

Av Fester Bestertester - 7 maj 2015 18:56

Vi tar tvåans spårvagn till ändhållplatsen och traskar sedan till nu nedlagda F13. UFO-span står på schemat och vi tar med oss kikare, kameror och ljudinspelningsutrustning.


Vi blir fyra pesoner som ska spana och något vill vi få på kroken, då det var ett tag sedan vi sist fick napp. Tydligen ska aktiviteten hos Vermalerna (från ett närliggande solsystem) vara hög, de har siktats i både Dalarna och Blekinge.


Vi tar med oss hoppet att få skåda mäktiga saker, så får vi se om vi har turen med oss ikväll. Vi kommer att vara ute så länge som krävs, envishet ligger oss varmt om hjärtat. Klart vi får napp, eller hur?


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 6 maj 2015 23:07

Canada visade sig vara för starka för lilla Sverige i ishockey-VM under kvällen. Laget vann komfortabelt med 6-4 och är gruppetta. Sverige fick annars en pangstart och hade en tremålsledning efter första perioden. Trist med förlust, men bättre än så här är inte Sverige. Jag väljer att inte kalla matchen pinsam, den var programenlig. Nu får Sverige ta nya tag mot Tyskland, det är dock en match som blir pinsam om det inte blir vinst.

Av Fester Bestertester - 5 maj 2015 19:10

Fy tusan, vad sugen jag är på snabbmat. Inte vilken som helst, utan friterad kyckling från American fried chicken. Det lutar åt en hink med godsaker därifrån, detta trots att jag ätit en bastant lunch. Jag behöver ju inte äta upp allt idag, mikron fixar det till nästa dag. Ska jag ge efter eller stålsätta mig?

Av Fester Bestertester - 5 maj 2015 17:49

Psykiatrin får bussa snuten på mig, jag tänker sluta ta den jämra Haldolen. Jag kommer inte att dyka upp på mottagningen för min spruta, jag mår så mycket bättre utan den.


Denna jävla oro och rastlöshet jag upplever är nog för att ta knäcken på vem som helst, "restless legs" kallas det bland annat. Jag måste konstant röra på mig för att lindra oron och det är inte acceptabelt.


Jag har förklarat för vården att jag endast vill ha Clozapine, men de lyssnar ju för fan inte. Clozapin höll mig på fri fot i fyra år, innan jag trillade dit och blev inlagd igen, ett gott betyg åt den medicinen.


Ska slänga iväg ett mail till min kontaktperson där jag talar om mina planer och varför jag gör som jag gör. På Hedenhös tid var Haldol högsta mode, idag är den endast fruktad och avskydd.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 4 maj 2015 20:11

Tre kronor avfärade enkelt Lettland i VM-ishockeyn. Man vann komfortabelt med 8-1, detta utan att ha gett allt i alla lägen. Klasskillnad, helt enkelt.


Härnäst väntar Canada och då blir det andra bullar. Canada är turneringens bästa lag och jag tror inte att Sverige har mycket att sätta emot, men man vet aldrig.


Hur som helst, jag tog mig några öl till sverige-matchen och snart väntar en toppmatch, Tjeckien mot just Canada. Det tarvar några öl till, inte sant? Sport avnjutes bäst med en kall dryck i handen.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards