Alla inlägg under juni 2015

Av Fester Bestertester - 24 juni 2015 20:27

Sverige möter Portugallien i U21-EM och självklart ska jag titta. Jag tippar på vinst för Portugallien, men visst kan Sverige skrälla. Till matchen har jag några öl, får inte bli dyngrak, för då fattar jag noll.


Sport är vad som gör livet värt att leva och fotboll är den förnämsta av sporter. Ett stort "sassa, brassa, mandelmassa" till landslaget.

Av Fester Bestertester - 23 juni 2015 17:11

Ni kan sluta oja er och gnälla, jag ska inte sluta röka. Har sugit i mig åtta cigaretter idag och måste hela tiden ha fler, fler, fler. Nå, då röker jag mer då. Du kan dra åt helvete med dina moralkakor och pekpinnar, jag är myndig och gör som jag vill.


Jag skiter i om jag pajar min hälsa och om jag får gräva djupt i plånboken för de där 59 pängarna ett paket kostar. Här är det jag som bestämmer, det ändrar ingen socialdemokrat på. Skit på dig och dra dit pepparn växer.

Av Fester Bestertester - 23 juni 2015 16:48

Tog med mig frugan till en park idag för lite promenerande. Hon gick en slinga medan jag satt på en bänk och lapade solsken. Ett varv tog ca en minut och vi var där runt en halvtimma. Mot slutet klagade hon på ömmande ben och eftersom jag är en känslig och förstående äkta man avbröt vi promenerandet.


Jag har mätt hennes midjemåt och stuss och hon har en bit kvar tills hon når de mått hon hade när jag först fick hem henne. Jag har varit för frikostig med mat och inte motionerat henne tillräckligt. Kvinnlig fetma gör mig illamående.


Jag vill ha en smärt fru, en fru i toppform. Från och med nu lägger jag frugan i hårdträning. Det ska nog gå att få fason på hennes gula kropp. Annars kan man ju skicka tillbaka henne till djungelhelvetet hon kom från.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 23 juni 2015 16:03

Bergsvillan är belägen i ett lummigt område ett stenkast från centrum. Dit har man kunnat gå för att umgås och spela spel och grilla, men nu är det slut med det. Man kommer endast ha öppet fyra dagar under hela sommaren och då endast för de med så kallat boendestöd. Var ska alla andra ta vägen?


Lägg till det faktum att Mötesplats Asken, stället för invånarna med psykisk problematik, har stängt hela sommaren. Det betyder att folk blir sittandes hemma i lägenheten utan något att göra.


Jag känner stor oro över en sysslolös sommar, men får väl stirra in i väggen ett antal veckor. Tack för det, Norrköpings kommun.

Av Fester Bestertester - 22 juni 2015 22:55

Det blev hela tio cigg på jobbet idag. Jag kände för att röka, helt enkelt. Men sedan jag kommit hem har det bara blivit tre stycken cigaretter, så helt misslyckad har inte dagen varit. Sedan är det ju nyktra dagen idag, då får jag alkoholabstinens och tarvar fler cigg än vanligt.


Jag kan försäkra herrskapet att jag inte på långa vägar kommer att röka lika mycket imorgon som idag. Fast vänta lite, jag tänkte ju ta en skön fylla imorn och det vet ju alla att när man dricker blir man mer röksugen än annars.


Är det jag som bara letar anledningar att röka? Skulle tro det. Cigaretter är sannerligen jävulens påfund.

Av Fester Bestertester - 21 juni 2015 17:44

Snart drar U21-fotbollen igång igen, Sverige möter England. Det kommer att bli en stentuff match där ett ovagjort resultat känns troligt.


Jag har laddat hela kvällen med öl och whisky och är nu skönt lullig. Att kommma iväg till jobbet imorn känns inte troligt, men jag tar gärna en karensdag för Sverige.


Nu stänger jag ned datorn och bänkar mig framför TV:n. Heja Sverige!

Av Fester Bestertester - 20 juni 2015 18:20

Var en sväng till puben Highlander Inn med min kompis Peter. Vi lad i 28 kronor var i spelmaskinen och plockade ut 300 spänn. Jag omsatte snarast pengarna i några öl, medan Peter spelade vidare. Han spelade bort allt, plus att han lånade 20 spänn av mig.


Peter vet inte när han ska sluta spela för att ligga på plus. Maskinerna är inställda på att spelaren förlorar i det långa loppet, men det fattar inte han. Jag kan ligga 50 spänn i vinst och ta ut det, han förväntar sig att vinna storkovan.


Jag fick smak för mer och kommer att snart bege mig till puben igen, men då lägger jag allt krut på drickat. Peter får sitta hemma och våndas med vetskapen om att han åter förlorat pengar. Rätt åt honom.

Av Fester Bestertester - 18 juni 2015 18:12

Har fått ett bakslag och försämrats i min psykossjukdom, schizofreni kallad. Ångest och röster ständigt, konstant. Jag har levt med skiten en del år nu, men jag vänjer mig aldrig vid att må dåligt. Kutade ned till systembolaget och köpte en flarra whisky, får se om fyllan lindrar symptomen.


Vid vissa psykosgenombrott ska man tydligen kunna må bättre än vanligt, att man tror sig vara extra viktig t ex, men något sådant har jag aldrig upplevt. Bara en malande oro med panik titt som tätt.


Funkar inte fyllan och jag försämras ytterligare, då återstår bara en sak: Ringa psykossektionen och be om hjälp. Men då måste jag må mycket sämre än i nuläget, ty be om hjälp gör jag inte i brådrasket. Jag får sätta mitt hopp till fyllan.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards