Alla inlägg under juni 2015

Av Fester Bestertester - 18 juni 2015 16:03

Vad härligt, en dags extra ledigt från den skitiga verkstaden. Har redan börjat fira så smått med lite dryck. Ska inte göra annat än lyssna på musik och berusa mig idag, så går jag till Ronny imorgon. Fast den enda tradition vi håller på är snapsen, eller snarare snapsarna. Fjanta sig runt midsommarstången kan barnfamiljer och Mona Sahlin göra bäst de vill. Hur firar du midsommarafton?

Av Fester Bestertester - 17 juni 2015 21:17

Nu är midsommarvädret här med regn, regn, regn. Det tycks aldrig slå fel, det är alltid dåligt väder kring midsommar. Nåja, jag har doningar att ta till som får mig att glömma det usla vädret. Det blir en blöt kväll för mig ikväll.


Famous grouse och Bellman heter räddningsplankan och boten mot regntunga skyars leda. Jag tar mig ett minirus och vips så blir allt rosenrött och härligt. När verkligheten är bister får man förändra den på kemisk väg. Hepp!

Av Fester Bestertester - 16 juni 2015 19:50

Stolta Moder Ryssland placerar ut 46 nya kärnvapenmissiler som ett förstärkt skydd av rikets territorium. USA hetsar till krig genom Nato, så det är västvärldens eget fel att spänningen eskalerat i världen.


Vår Ondrej Kosygin från Jekaterinburg har följande att säga om saken: "Nje novorishim glabudia". Eller som det heter på ren svenska: "Ta dig i arslet"!


Ryssland tänler inte stillatigande se på när motståndaren skramlar med vapnen, Hon reagerar och agerar. Heja Putin och länge leve det ryska riket.

Av Fester Bestertester - 16 juni 2015 18:33

Jag har beslutat mig för att stanna hemma från jobbet imorgon så nu är det öppna spjäll som lyder. Dricker öl i en rasande takt och räknar med att snart vara skönt berusad. Jobba kan jag göra på torsdag, nu vill jag ha mig ett rus som inte ska förklinga till sen onsdag.


En och annan karensdag kan jag ta, suget efter alkohol är större än våndan av lite flis i plånboken. Dessutom kan jag vara vaken inatt och titta på lesbisk fotboll, där Sverige möter Australien. Vad härligt det är med lite spontanledigt.

Av Fester Bestertester - 15 juni 2015 19:58

Sommarene är kort, idag är vi halvvägs in i första sommarmånaden. En sjättedel redan borta, med andra ord. Jag vet att det är meteorologisk (pust, vilket ord) sommar en bra bit in i september, men jag räknar inte den månaden till sommarmånaderna ändå.


Är det dags att få panik, hoppa i spat och tjacka jordgubbar på löpande band? Äta mängder med glass i solskenet och gå omkring barfota mest hela tiden? Nej, det struntar jag i. Jag har accepterat att tiden bara tycks gå snabbare ju äldre jag blir, det finns inget jag kan göra åt det. Snart är det höst, förresten.

Av Fester Bestertester - 15 juni 2015 19:48

Idag sket det sig med rökningen, jag är tillbaka i mina gamla hjulspår. Har sugit i mig elva cigg idag och har aptit på fler. Bakslag kommer, det är jag medveten om, men det känns så onödigt. Ca hälften av cigaretterna hade jag kunnat strunta i, då jag rökte utan att vara sugen.


Jag rökte tio cigg fram till klockan tre, sedan dess har det bara blivit en, men det är illa ändå. Börjar skruva nervöst på mig och då lindrar rökningen, så det blir strax en tolfte. Jag kan dra ner på rökningen en annan dag.

Av Fester Bestertester - 15 juni 2015 19:01

Har låtit frugan baka kakor till mig idag, nämligen syltsnitt efter min mormors recept. Hon följde receptet till punkt och pricka och tro't eller ej, resultatet blev strålande.


Nu har jag mumsat kakor mest hela dagen och verkligen njutit av bakverken. Till det hade jag kaffegök och det var verkligen pricket över i:et. Jag är så stolt över min lilla fru och har belönat henne med pålägg på kvällssmörgåsarna, samt låtit henne titta på TV en stund.


Härnäst ska jag föröka få henne att göra ätbara mandelkubb, det blir en ny utmaning. Vad praktiskt det är med en liten fruga.

Av Fester Bestertester - 14 juni 2015 20:09

A nice poem by me, Calum Stewart.


I want to lash out

I want to scream

I want to shout

And let off some steam

I want to cry

I want to sob

My soul has got to fry

I'm just a yob

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards