Alla inlägg under juni 2015

Av Fester Bestertester - 14 juni 2015 19:47

Det är dags för ännu en EM-kvalmatch, Sverige möter Montenegro. Sverige slåss främst med Ryssland om andraplatsen i tabellen och en seger känns som ett måste. Dock ska vi komma ihåg att Sverige har ett tämligen slätstruket lag och kommer att få kämpa rejält för att kunna bärga poängen. Trots det tror jag på seger, ska vi säga ett-noll?

Av Fester Bestertester - 13 juni 2015 14:28

Skribenten som författat förra inlägget är inget annat än en första klassens gnällspik. Han har mage att klaga på vackert sommarväder. Stäng då in dig och gå inte ut förrän i september då, din kverulant. Varma och härliga dagar har vi inte nog av i Sverige, att gnälla när det inträffar är bara så lågt. Vet hut, slyngel!

Av Fester Bestertester - 13 juni 2015 14:07

Vilket jädra väder det är. Varmt och soligt och bara man rör på sig svettas man floder. Tacka vet jag höst och vinter, fryser man är det bara att klä på sig mer. Jag kommer inte att göra ett skapandes grand resten av dagen, bara sitta hemma och läska mig. Jag längtar efter en uppfriskande regnskur.

Av Fester Bestertester - 12 juni 2015 17:02

De vanliga snillena träffas på hemlig plats i Norrköping för skönt rymdsnack och en gnutta politik. X ska hålla ett kortare föredrag om Olof Palme, sedan släpps debatten och brainstormningen fri.


Viss alkoholförtäring kommer att ske, men det är ingen fara att det inkräktar på diskuterandet, då alla tre är förfinade individer med smak endast för måttlighetsdrickande.


Mötet beräknas hållla på i hela sex timmar, så det är inte så konstigt att struparna behöver fuktas. Det som är science fiction idag är morgondagens teknik. Med lirare som De Tre i bräschen uppnås stordåd skyndsamt.

Av Fester Bestertester - 11 juni 2015 21:39

Frugan har lyckats gå ned fem kilo under våren/försommaren. Detta tack vare en noga utvald diet bestående av två deciliter jasminris om dagen och två käckebrödsmörgåsar utan pålägg. Jag klädde på henne sitt raffset och hon bar upp det med den äran. Även den kortkorta kjolen hon haft undanstoppad satt fint, äntligen kan hon använda den igen.


Vill du att din partner ska rasa i vikt måste du ha järnhård disciplin och kunna slå dövörat till när det blir gnäll om mer mat. Det finns inga genvägar, kost och motion är det viktiga. Nu är det jag som klär på frugan och tar med henne på promenad, jag är stolt över vårt lyckade projekt.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 11 juni 2015 20:09

Tjena, detta är en stolt X. Jag har idag bara rökt sex cigg och bara en på de senaste sex timmarna. Fenomenalt! Jag behöver inte längre köpa ett nytt paket varje dag och det sparar jag in pengar på. Hälsan kommer i andra hand, men det vore inte roligt att få KOL. Jag kanske landar på tio rökta cigg när det har blivit dags att knyta sig och det är fullt godkännt.

Av Fester Bestertester - 11 juni 2015 20:04

Har nu tömt den första flaskan Dr Pepper, 1,5 liter ljuvlig läsk. Jag har ytterligare 4,5 liter i kylskåpet, så på mig går det ingen nöd. Ett schweiziskt institut har ju utsett Dr Pepper till den godaste läsken och jag kan inte annat än att hålla med. Ack, så söt och fyllig, att dricka den är gudomligt. Jag saknar ölen, men bara lite. Flaska nummer två, här kommer jag!

Av Fester Bestertester - 11 juni 2015 19:49

Christopher Lee har somnat in, 93 år gammal. Han var verksam in i det sista med roller i "Sagan om ringen-trilogin" och "Hobbit-filmerna". Han var en riktig stjärna och kommer för evigt att bli ihågkommen i alla filmälskares hjärtan. Hatten av för Dig, mr Lee.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards