Alla inlägg under juni 2015

Av Fester Bestertester - 10 juni 2015 21:51

Har haft en förträfflig dag, med mycket sängliggande och drickande. Tog bondpermis från jobbet då jag kände att jag behövde lite egentid. Nu är jag skönt avslappnad och funderar på att jobba torsdag, fredag. Vi får se. Vilken tur att man kan vara hemma ibland.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 9 juni 2015 20:58

Englands manhaftiga ursäkter för damer får slicka fittan på fransyskorna hela natten lång. Man besegrades av en motståndare med klitorisar stora som tummar. Lita på att det kommer att gå hett till i omklädningsrummen när dessa butchar slänger sig i famnen på varandra. Svenskorna å sin sida laddar upp inför matchen mot USA med häftig petting. Mer kussimurra, det är det vi vill se, inte svettiga bataljer på konstgräs.

Av Fester Bestertester - 9 juni 2015 18:48

Har tippat stryktips idag, det var länge sedan. Mest landskamper på en kupong som ser lätt ut. Körde ett 32:raderssystem och det ser kanon ut. Det kan mycket väl sluta med 13 rätt igen, men då vill jag ha mer än de 6000 jag vann då. Det var på Europa-tipset, antar att det är sämre utdelning där. Nu hejar jag på Finland, Argentina och Trelleborg. Åh, vad ska jag spendera vinsten på?

Av Fester Bestertester - 8 juni 2015 19:32

Sveriges herrar spelar landskamp mot Norge klockan 20:00. Jag gissar på en tillknäppt historia, där fjällaporna kommer att tjonga mest hela tiden. De är ett riktigt spelförstörande lag som är snäppet sämre och tråkigare att titta på än Sverige.


Naturligtvis finns kall rusdryck i handen under de 90 minuter matchen pågår. Jag tippar ett noll till Sverige, Skulle det bli oavgjort eller förlust kan vi trösta oss med att det bara är en träningslandskamp. Nu är det inte långt till avspark.

Av Fester Bestertester - 7 juni 2015 17:52

Vi står i kontakt med supportrar till IFK Norrköping som är på match mot Falkenberg på Idrottsparken. Det är fortfarande noll noll i första halvlek, men hemmalaget förtjänar tydligen att leda med minst ett mål.


Bland supportrarna finns X och Hasse och de har laddat på en krog innan. Hasse låter meddela att han kommer att bli full oavsett hur matchen slutar.


Vi håller tummarna för Di vita och tror på tre poäng ikväll. Allt annat vore skandal.

Av Fester Bestertester - 6 juni 2015 06:23

Grattis, Sverige till Din dag. Vi ska fira Dig hela lördagen och tänka ömma tankar om Dig. Du har stått oss bi i alla år och alltid funnits där för oss. Ett fyrfaldigt leve till Dig, hurra, hurra, hurra, hurra!

Av Fester Bestertester - 5 juni 2015 16:20

Festkommitén meddelar härmed att det är öppet hus hos Bosse Rulltårta ikväll och alla kommer. Sprit finns att köpa till självkostnadspris och en chipspåse är inhandlad. Groggvirke står du själv för. Se nu till att festa om med legendarer som X, Hasse Promille och Jerker från Katrineholm.

Av Fester Bestertester - 5 juni 2015 15:45

Då var det dags att gå på helgledighet. Den börjar med fortbildning i Skarphagen, där tre lärde ska samtala och komma med idéer, synpunkter och teorier.


Sträng sekrettes gäller, så våra mobiltelefoner kommer att läggas in ett skåp i köket, medans vi tre fattar posto i vardagsrummet.


Det slår verkligen gnistor om oss när vi spånar, men det är inte så konstigt med tanke på vilka vi är; Hyperintelligenta tänkare. Praktisk nytta av våra slutsatser kommer att finnas, frågan är bara när världen är redo att ruskas om.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards