Alla inlägg under juli 2015

Av Fester Bestertester - 11 juli 2015 13:00

Det var så lyckat sist jag hälsade på Pelle Hörsel att det blir en snar favorit i repris. Tar med mig sex öl, så kan jag bjuda på en. Det är ju skönt att komma ur lägenheten också.


Pelle vill nog inte gå på puben idag igen, därför tar jag med mig öl att dricka. Nu knäcker jag två burkar, så går jag till honom sedan. Detta ska bli skoj.

Av Fester Bestertester - 10 juli 2015 20:33

Mattias (fingerat namn) i atriumhusen i Norrköping har regelbunden kontakt med utomjordingar, detta hävdar han själv hårdnackat. Minst en gång i veckan ska farkoster landa på hans uteplats, varvid närkontakt uppstår. Detta kan mycket väl vara sant och nu reagerar UFO-Norrköping.


Vi kommer att skicka en kontingent till hans tomt med kameror och ljudinspelningsutrustning för att försöka bena ut varifrån besökarna kommer. Rent spontant skulle jag säga Venus, då dess "befolkning" är kända för att ta risker och gärna besöka Jorden. Men det kan lika gärna röra sig om långväga besökare som tar genvägen genom maskhål.


Mattias har lovat att bjuda alla oss på kaffe och knäckebröd och det är ett storartat löfte. Detta ska vi gå till botten med, var så säkra.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 10 juli 2015 19:00

Då har man varit ledig i en vecka. Det är fasligt vad tiden går fort när man njuter. Bara tre veckors semester kvar, jag skulle behöva tre månader. Fast man kan ju alltid dra valsen om dålig rygg och på så sätt förlänga ledigheten.


Kopplar av med ett par öl just nu, känner inget tvång att bli full, är skönt salongsberusad. Har heller inga UFO-åtaganden, så hela schemat är blankt, precis som jag vill ha det. Nu surfar jag vidare denna ljuvliga sommarkväll. Ha det så bra, allihopa.

Av Fester Bestertester - 10 juli 2015 00:40

Det blev en sväng till pizzerian Piccolo Mondo tidigare under kvällen. Det var jag och Pelle Hörsel som gick dit. Väl där blev det varsin pizza och ett antal öl. En mycket berusad kvinna gjorde oss sälllskap vid bordet och jag fick en kram av henne. Tänkte nypa henne i rumpan, men kom på bättre tankar.


Nu är jag nyss hemkommen med fortsatt törst, så det blir att sitta uppe ett tag till. Öl finns i överflöd i mitt kök, så mig går det ingen nöd på. Kvällen får ett VG av mig.

Av Fester Bestertester - 8 juli 2015 23:47

Imorgon har jag ordnat med sällskap till en pub. Det blir jag och Pellle Hörsel som kommer att träffas för en smula festande. Ändtarmsmynningen är nyvaxad och humöret på topp redan.


Pelle och jag har upplevt mycket roligt tillsammans och kommer förhoppningsvis att uppleva mycket roligt i framtiden. Dock gäller det att passa på, då han är över 60.


Med tanke på jobbiga groupies håller vi puben hemlig, men lita på att vi kommer att ha kul. I vårt sällskap ska det mycket till för att misslyckas och få en trist afton. Väl mött i vimlet.

Av Fester Bestertester - 7 juli 2015 18:10

En vän är väl att ta i, men bekanta är han och jag, mannen jag träffade. Det är en törstig jäkel och jag fick tummen upp när jag berättade att jag hängt på en pub hela dagen.


Denna man brukar gå runt med en person i rullstol, men idag var han själv. Han var väldigt törstig och fick 20 spänn av mig, det räcker till två öl på systembolaget. När en broder är törstig ställer man upp.


Nästa gång kan det vara jag som är i skriande behov att ett par öl, jag vet hur det känns att vara i den situationen. Dagens goda gärning är avklarad, nu är det fullt fokus på öldrickande i hemmets lugna vrå.

Av Fester Bestertester - 6 juli 2015 21:13

Under tisdagen kommer lokalen på Kråkstigen 4 att städas. Det blir golvsopning, svabbning och en dust med toaletten. Den kommer att vara i bländande skick tills nästa gång ett möte hålls i den. Alla deltagare kommer att bjudas på varsin mandelkubb. Du ställer väl upp?

Av Fester Bestertester - 5 juli 2015 22:07

Jag hitttade ett par kalsonger i sovrummet idag. De är vinröda och av boxershorts-modell. Vet du med dig att det är dina, så kontakta mig, så får du tillbaka dem. Var beredd på att spermafläckar kan finnas på dem.


MVH/Lennart K Lindström

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards