Alla inlägg under augusti 2015

Av Fester Bestertester - 17 augusti 2015 23:03

Snoka fick med sig en poäng i bortamötet med Åtvidabergs FF. Man hade mest boll och flest chanser, men Åtvidaberg lyckades göra första målet efter en målvaktstavla. IFK låg på och vägrade slå av på takten och på övertid lyckades Alhaji Kamara trycka in en synnerligen välförtjänt kvittering. Man tappade i guldstriden, men ingen hade väl trott att man skulle ligga så här bra till efter omgång 20. Därmed kan vi säga adjöss till Åtvidaberg som ser ut att skickas ned i Superettan och kanske kan IFK få spela i Europa nästa säsong. Toppen mötte botten och vilken sprakande tillställning det blev. Tack för att ni vägrade vika ned er, IFK.

Av Fester Bestertester - 17 augusti 2015 17:38

Det var attans vad fräcka utomjordingarna är. Jag tog en promenad på byn förut och hörde ett swischande ljud. Jag tittade upp och då såg jag ett flygande tefat kanske 50 meter upp i luften.


Jag hade tyvärr ingen kamera med mig, så ni får tro mig ändå, utan bevis. Objektet var silvrigt och rörde sig hastigt fram och tillbaka. Jag ropade "landa, kära vänner", men istället steg farkosten rätt upp i skyn och försvann.


Ska jag våga mig på en gissning om varifrån det kom skulle jag säga Plejaderna. Det var ett typiskt plejadiskt beteende på flygningen. Nästa gång jag promenerar får jag se till att ha kameran med mig.


MVH/Arg Motalabo

Av Fester Bestertester - 16 augusti 2015 15:40

Nu är augustifesten över för i år och inte en dag för tidigt. Jag knallade ner på stan och knallarna var borta och man slapp armbåga sig fram. Där var dock onormalt mycket skräp på backen, men räknar med att det snarast städas bort. Äntligen kan man röra sig fritt på stan, äntligen slipper man antastas av ivriga krämare. Om ett år är det dags igen, då ska jag se till att hålla mig inne.

Av Fester Bestertester - 14 augusti 2015 18:18

Hej på er. Ikväll håller jag en fest för de lokala Palmehatarna där jag kommer att bjussa på kaffe och rulltårta. Vi ska diskutera denna demons fördärvliga inlflytande på vårt kära Sverige och varför han inte avlivades tidigare.


Sanningen bakom mordet på Palme känner jag till, men jag tjallar inte på någon. Skickar dock en hälsning till avtryckarmannen: Bra gjort, frände.


Nu ska jag gå och sätta igång kaffebryggaren, mina gäster kommer snart.


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 14 augusti 2015 16:18

Då var det dags för det årliga spektaklet augustifesten, eller om det heter augustifestivalen. Knallar, karuseller och öltält.


Knallarna säljer krimskrams med dålig hållbarhet till överpriser, karusellerna är för de minsta och öltälten säljer fesljummen folköl i plastmugg.


Ursäkta mig om jag bojkottar allt. Jag är på festhumör, men det tar jag hand om i min trygga våning, jag avskyr att trängas med hjon under konstlade former.


Jag kan bara vädja till pamparna i kommunfullmäktige att lägga ned skiten. Till exempel fick jag ta en omväg på vägen hem från systembolaget, då marknadsstånden blockerade vägen. Det är psykisk tortyr att bo i en stad invaderad av fårskallar.


Nåja, på söndag är skiten över för den här gången.

Av Fester Bestertester - 13 augusti 2015 20:05

Hur kommer det sig att dansbandsmusik är så populärt hos utevklingsstörda? De andra på min sysselsättning är det hela bunten och alla gillar de dansbandsmusik. Favoriten är Lasse-Stefanz. Vad är det med den musiken som tilltalar förståndshandikappade människor?


Det kan väl gå an att lyssna på i nödfall, men jag skulle aldrig köpa en skiva med dansbandsmusik. Ju dummare man är, desto större förkärlek för denna musikaliska avart. Eller?

Av Fester Bestertester - 11 augusti 2015 20:07

Sune, prova att vaxa din frus ben, så håller hon sig hårlös längre. Stryk på vaxet, låt det stelna och ryck sedan pardonlöst bort det. En behandling räcker i ca två veckor och du slipper sticka dig på de fördömda borsten. Prova det redan imorgon, vet jag.

Av Fester Bestertester - 11 augusti 2015 19:16

Kollade in frugans ben när jag luftade henne förut. Tyvärr var hon riktigt luden, med stickiga borst på underbenen. Inte kan jag gå till handlarn och köpa rakblad heller, för de har stängt så här dags.


Jag har skrivit en kom-ihåg-lapp tills imorgon, då ger jag mig iväg vid öppningsdags. Så tokigt det ser ut med vassa hårstrån på min docksöta lilla fru. Jag ska ju ha Svenssons på kaffe imorgon, då vill jag att frugan ska vara presentabel. Nu påminner hon mest om en she-male.


MVH/Arg Motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards