Alla inlägg under september 2015

Av Fester Bestertester - 28 september 2015 21:35

Nu har jag tagit lite medicin för att lugna nerverna. Det blev två Lergigan och två Oxascand. Nu ska jag bara sitta framför datorn och bli trött så jag får somna in för idag. Än en gång vann jag kampen mot alkoholen, att jag gör det med hjälp av mediciner må vara hänt. Mot nästa nyktra dag!

Av Fester Bestertester - 28 september 2015 21:02

IFK Göteborg slog orättvist nog Gif Sundsvall på hemmaplan med 2-1. Bland annat hade man tur och fick en straff till skänks. Giffarna var det bättre laget, men idrotten är inte alltid rättvis, så tre poäng blev det till göteborgarna. Nu är jag både ledsen och upprörd och känner för att ha sönder något. Kvällens resultat innebär med största sannolikhet att guldet går till Götet bakom flötet. Grattis då, era kräk.

Av Fester Bestertester - 28 september 2015 20:32

Ja, det är samma visa igen efter min promenad. Abstinensen är kvar och jag svettas floder. Dock har jag ännu inte druckit en endaste öl och det är ju stort. Nu har jag bara knappt tre och en halv timma kvar att vara vaken, det värsta är redan gjort. Mina fingrar skakar och jag får rätta stavfel hela tiden, så nu lägger jag av att skriva. Ha det gött, alla.

Av Fester Bestertester - 28 september 2015 19:33

Nu kom den då till slut, alkoholabstinensen. Det kryper i kroppen, så jag måste fatta mig kort. Det blir snart en promenad, när jag kommer hem vet jag om det funkade mer än för stunden. Väntar med att ta benso, för kanske måste jag knäcka en starköl i alla fall. Jag beklagar mig bara lite, ty det är mitt överdrivna drickande som gett mig dessa plågor, felet är mitt och endast mitt.

Av Fester Bestertester - 28 september 2015 17:59

Jag har sjutton burkar öl i kylen som unisont ropar mitt namn. "Här är vi, kom och drick upp oss!"


Dock blir det inget med det, det har blivit dags för ännu en alkoholfri dag. Jag sitter redan och sneglar på klockan, för jag vill komma i säng tidigt under mina vita dagar. Sova bort jobbig tid.


Som vanligt får jag väl ta till promenader, mitt universalknep mot dåligt mående, det funkar förvånansvärt bra. Än så länge har jag ingen abstinens, så det är inte säkert att jag behöver vandra.


Nu är det jag som dricker upp en flaska läsk. Gott, men ger ingen avslappning som några öl ger. Men man kan inte få allt här i världen. Jag siktar på att komma i säng klockan 23, det betyder fem timmar till att härda ut. Det ska jag bara klara.

Av Fester Bestertester - 27 september 2015 16:00

Vita Hästen möter Leksand på bortaplan. En skrällseger där skulle smaka mumma. I fotbollen möts IFK Norrköping och Gefle i Gävle. Snoka är i allra högsta grad inblandade i guldstriden.


Jag tar mig några huttingar och hoppas på det bästa. Sport, det är en fin krydda i livet.

Av Fester Bestertester - 26 september 2015 20:47

Då var man hemma efter en sväng till Pelle Hörsel. Jag bjöd honom på sprit (Explorer) och fick igång honom. Riktigt roligt att se honom dyngrak, det är inte så ofta. När jag gick hem satt han på knä framför toaletten och hulkade. Spy på bara, Pelle, så tar vi en snar favorit i repris.

Av Fester Bestertester - 25 september 2015 16:21

Vad gör bloggens skribenter en dag som denna?


Bosse Rulltårta: Jag ska raka pungen,

Lennart K Lindström: Ska kolla på en ny gay-film.

Herr X: Jag ska till en kompis på hemlig ort för lite rymdsnack.

Sune Andersson/Vän av ordning: Jag ska njuta av några syltsnitt och släppa ut frugan i trädgården en stund.

Jerker från Katrineholm: Klippa föräldrarnas gräsmatta.

Ronny: Ska till God vän och supa. Stans mysigaste pub.

Hasse Promille: Jag ska till ett motorcykelgäng, vilka firar 30 år idag.


Så olika blir alltså vår fredag. Se nu till att göra det bästa av den, du som läser detta.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards