Alla inlägg under september 2015

Av Fester Bestertester - 18 september 2015 20:33

Jag tog en promenad förut och hamnade på Lötgången. Där mötte jag en "man" som gick med yviga steg. Vi stannade båda upp och hälsade och hans fras var "klatu verada niktu".


Där och då insåg jag att den jag morsade på var av främmande ursprung, en EBE (extraterrestrial biological entity), en varelse med sitt ursprung på en annan planet.


Jag slog ned blicken och bad en stilla bön att han skulle skona mig, vilket också skedde.Våra blickar skiljdes åt och vi gick åt olika håll. När jag kom hem var jag så uppskakad att det blev både två och tre glas punsch.


Nu förbannar jag det faktum att jag inte hade min kamera med mig. EBE:n hade ett aningen större huvud än människor och hade väldigt långa armar. Ser du någon som passar in på den beskrivningen kan det vara "min" EBE.


Nu ska jag lugna nerverna med en kaka och lite whisky, så ska jag skriva en rapport till UFO-Sverige. Detta var en närkontakt som hette duga. Aliens är mitt ibland oss, vi är infiltrerade. Dags att inse fakta tycker jag. Klatu verada niktu!


MVH/Arg Motalabo

Av Fester Bestertester - 17 september 2015 20:45

Har precis tagit en Stesolid, så nu blir det inget drickande. Väntar på att medicinen ska börja verka, så man kan få komma till ro. Det är ju fenomenalt vad duktig jag är, inte en utan två gånger per vecka är jag utan spånken. Gissa om jag längtar till fredag, då ska jag hälla i mig starköl. Mindre än ett dygn kvar tills dess...

Av Fester Bestertester - 17 september 2015 20:21

Gud, vad tråkigt det är att inte dricka alkohol. Minuterna släpar sig framåt och jag sitter som på nålar. Jag tycker att jag borde vara van, då jag har två vita dagar i veckan, men icke.


Jag hoppas att det är karaktärsdanande att späka sig som jag gör, levern får åtminstone vila lite. Funderar på att ta lite benso och på så sätt försvåra alkoholintaget, för på benso dricker jag inte.


Nästan fyra timmar kvar innan jag ska sova, hur sjutton ska jag slå ihjäl dem?

Av Fester Bestertester - 17 september 2015 18:31

Veckans andra nyktra dag är här och jag bälger läsk. Måste ha något att dricka så det fick bli en flaska Dr Pepper. Det är ju gott, men skänker just inget rus. Nåja, jag får stålsätta mig och klunka öl imorgon. Det tummar vi på.

Av Fester Bestertester - 16 september 2015 20:44

Jag tar mig några huttingar från spritflarran och mår oförskämt bra. Har missat jobbet idag, hade ju så ont i ryggen. Planerar att jobba imorgon, då jag är väldigt plikttrogen. En minifylla så här i mitten av veckan sitter inte i vägen. Kommer jag bara i säng till midnatt ska det inte vara några problem att jobba imorgon, jag vet precis hur mycket jag törs dricka. Blir att suga på halstabletter imorgon och undvika att andas på basen, så ska det nog gå bra. Att bli full är min mänskliga rättighet, inte sant?

Av Fester Bestertester - 15 september 2015 19:46

Det ska bli intressant att se grötgurglarna MFF gästa Paris Saint Germain i Champions league. Jag hoppas på vinst för Iff-iff och skada på Slatan. Ska vi säga 3-0 till de himmelsblå? Nu kör vi så det ryker, ölen är redan framplockad och halsen är sköljd med vademecum. "Sassa brassa mandelmassa"!

Av Fester Bestertester - 14 september 2015 21:51

On the 26:th Hearts go to Boghead for a match against the fenian brigade Celtic. A win there is a severe blow to Celtics morale and will see them trailing Aberdeen yet another round. Hearts have done it before and can certainly do it again, beat the menace from Glasgow. A match is best enjoyed with a pint in one's hand, so I'll be sure to watch it from The crooked goose as usuall. I can't wait.


Cordially/Calum Stewart

Av Fester Bestertester - 14 september 2015 20:15

Jag har börjat få svettningar, ett utsättningssymptom jag är ack så välbekant med. Kroppen skriker efter öl, men det blir inga, inte en endaste burk. Idag har varit lite kämpigare än förra nyktra dagen, det går väl i vågot hur man klarar av nykterheten.


Det var fasligt vad långsamt tiden går när man är nykter. Tittar på klockan stup i kvarten och det händer inte mycket. Jag hade ju tänkt gå och lägga mig runt midnatt och det blir drygt om klockan är seg som sirap. Knappt fyra timmar till att vara vaken, hoppas verkligen att jag klarar av det utan att nappa åt mig en frostig... underbar... välsmakande öl. Vi får se.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards