Alla inlägg under september 2015

Av Fester Bestertester - 14 september 2015 19:12

Jag fortsätter späka mig, har inte rört starkvarorna idag. Det går skapligt, men visst kryper det i kroppen. Jag tar de här nyktra dagarna för att visa mig själv att jag inte är alkoholist och det är jag ju så klart inte.


Vidare har jag bara rökt åtta cigg idag och det är ju också rätt bra, eller hur? Det är ingen hejd på duktigheten. Gissa om det ska smaka med en fylla imorn, den är jag väl värd.

Av Fester Bestertester - 13 september 2015 19:30

En viss Anders har försökt lura UFO-Sverige, han har skickat in manipulerade bilder. Vi har en hypermodern dator och upptäckte att alla bilder han skickat in var retuscherade.


Det är en sak att ha fel om vad bilden föreställer, en helt annan att medvetet försöka luras. Bilderna är kasserade och ett datorvirus är på väg, Anders.


MVH/UFO-Sverige

Av Fester Bestertester - 13 september 2015 19:25

Imorgon kommer en av veckans två nyktra dagar. Det sliter hårt på min mentala hälsa, så jag förbereder mig redan idag. Jag har inte druckit mer än tre öl hitills denna dag och det är ju fantastiskt. Det gäller att trappa ned långsamt för att det ska funka något sånär. Säg att jag dricker sex öl idag, det är väl inte så jävla farligt?

UFO

Av Fester Bestertester - 12 september 2015 19:48

Nils-Erik lyckades fota ett UFO idag, en skamlös rackare från Merkurius. Det svävade ovan marken och försvann i vansinnig hastighet rätt upp i luften. Han tog tolv fotografier på denna främmande tingest innan den försvann i skyn.


Aktiviteten är hög från interplanetära besökare, det visste vi redan. Nils-Erik låter hälsa att han kommer fortsätta sitt spanande i skyn. En närkontakt av tredje graden kommer nog att ske snarast.


Klatu vearda niktu, hell er utonjordingar. Flyg inatt, så ses vi snart. Om detta må vi berätta.

Av Fester Bestertester - 11 september 2015 19:25

Jag testade något nytt hos konditorn idag. Det blev fem styck churro, avlånga godsaker med mycket smak. Jag har satt i mig allihopa och mår nu som en prins.


Naturligtvis hade jag en skvätt punsch till det hela och jag kan absolut tänka mig att köpa en churro igen, jag fick blodad tand. Där finns så mycket gott man aldrig har smakat förr, det gäller att våga om man ska hitta nya favoriter. Just det gjorde jag idag.

Av Fester Bestertester - 10 september 2015 20:46

Jag har gjort det ultimata när man har en nykter och tråkig dag, nämligen sovit. Blev tre timmar på slafen efter jobbet och nu är klockan snart nio på kvällen. Bara ca tre timmar kvar att slå ihjäl. Det var ju förträffligt så bra det funkade. Med den här metoden blir det lekande lätt att klara jobbiga dagar. Att jag inte tänkt på det förut.

Av Fester Bestertester - 9 september 2015 21:53

Jag återhämtar mig med ett glas punsch efter att ha rakat frugans armhålor. De var rejält buskiga och erbjöd en formidabel utmaning, men mina Mach tre-rakblad fick bort dem alla.


Nu är hon len och slät som aldrig förr och jag slipper få kväljningar. Det är värt en belöning tycker jag och en sådan ger jag mig nu. Punsch och kaka är receptet, jag äter en alldeles förträfflig biskvi fylld med chocklad.


Kvinnor är släta, män är håriga. Det kan ingen PK-tomte ändra på. Jag vill inte vara gift med en stickig guling, hon ska vara slät och mjuk som siden. Det är hon nu. Hår bör endast tillåtas på huvudet.


MVH/Arg Motalabo

Av Fester Bestertester - 9 september 2015 20:40

Är inne på endast sjätte ölen för dagen. Har varit en lugn dag med underhållsbehandling. Då blir det inte särskilt mycket att dricka, då är jag endast salongsberusad.


Planerar att jobba resten av veckan, så då måste jag ta det lite lugnt med ölandet, men det gör jag så gärna, då jag inte är alkoholist, utan endast storkonsument.


Jag har endast fyra öl kvar i ikylskåpet, så jag får lägga mig törstig, men det kan jag ta, då jag inte på något sätt är beroende. Lite öl ikväll, så slår jag på stora trumman imorgon. Så får det bli.


MVH/Hasse

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards