Alla inlägg under september 2015

Av Fester Bestertester - 3 september 2015 18:06

Gunnar i Kinda skickade oss en serie bilder på vad som såg ut som ett UFO och nu har UFO-Norrköping kommit till slutsatsen att det verkligen var ett UFO. Silverfärgat och cigarrformat dansade det på kvällshimlen när bilderna togs. Ett stort tack till Gunnar för hans bidrag. Ett diplom kommer med posten.

Av Fester Bestertester - 3 september 2015 17:48

Nu kan vi åter erbjuda lindring om du skulle bli kiss- eller bajsnödig i lokalen på Kråkstigen 4. Någon hade bajsat stopp i toaletten, men vi lyvkades lösa upp det med kraftiga rengöringsmedel. Vidare har vi fyllt på med toalettpapper , så du slipper använda handflatan att göra dig ren med. Välkommen att inspektera vår lyxiga wc.

Av Fester Bestertester - 2 september 2015 15:30

Kompisen är spelmissbrukare och lägger nästan alla sina pengar på Jack Vegas-maskinerna. Idag var inget undantag, förutom två folköl och en tidning brände han allt han hade på fickan, ett par hundra, på maskinerna.


Jag vet, för jag var där. En höjdare är när han svär åt Gud och Jesus, kristen som han säger sig vara. Det är komik på hög nivå att höra hans haranger.


Själv är jag alkoholist, men tycker jag får så mycket mer för pengarna. Hellre vara lullig en hel dag än att förstöra pengarna på ett ögonblicks spel. Palle, som vi kan kalla honom, är helt otrolig. Både vad gäller att blåsa pengarna och hur han duperar för att få låna till sitt jämra spelande. Han är bortom all räddning.

Av Fester Bestertester - 2 september 2015 12:14

Kompisen jobbar på Mötesplats Asken idag. Jag hade tänkt hälsa på honom, problemet är att jag fått några öl i mig redan. Får väl sluta dricka efter denna burk och ta en pastill. På Asken får jag mitt kvantum vad gäller umgänge med psykiskt sjuka dårar, jag är kung där. Inte vill man missa chansen att glänsa bland slödder. Jag sätter stopp för drickandet och vinglar dit.

Av Fester Bestertester - 1 september 2015 21:56

Hu, nyktra dagen avklarad och jag sitter här med en öl i handen. Det är en så skön känsla att berusa sig, känna lugnet återvända till kroppen och knoppen. Jag dricker i första hand för att lugna nerverna, fyllan blir en välkommen bonus.


Nu funderar jag på att gå ned till kvarterspuben och vara lite social, synd bara att det är God vän, ett riktigt skitställe. VI får se hur jag gör, men en sak är redan säker: Det blir en sjukskrivning i morgon.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards