Alla inlägg under oktober 2015

Av Fester Bestertester - 13 oktober 2015 18:10

Nu är det tisdag och jag får supa bäst jag vill, men det har inte blivit så mycket än. Är helt enkelt inte sugen och det känns tråkigt. Jag har ju sjukskrivit mig, så jag får vara uppe hur länge jag vill ikväll, men hamnar nog i slafen innan det blir allt för sent. Jag måste kolla upp mitt mående, har jag ingen lust att supa måste jag lida av en depression. A-ja, jag får ta mig några huttingar whisky så kanske jag blir på humör igen. Det får vi hoppas på.

Av Fester Bestertester - 12 oktober 2015 21:30

Min vita dag gick om intet, jag bälger starköl. Jag letar alltid anledningar att dricka och idag var det ju landskamp i fotboll. Klart som fan att jag läskar mig då. Nu börjar timmen bli relativt sen och jag kan inte sluta dricka. Det får bli en sjukskrivning imorgon. Jag kan ju sluta dricka, men inte just nu, jag tar itu med det imorgon. Eller?

Av Fester Bestertester - 12 oktober 2015 17:55

Blir nu att slå på TV:n för lite fotbollstittande. Mediokra Sverige tar sig an Moldavien på hemmaplan. Tror på 1-0 till di svenske, inte mer. Sverige är inget vidare lag, tyvärr. Fast jag livar naturligtvis upp tittandet med några öl. Nu börjar det snart.

Av Fester Bestertester - 11 oktober 2015 11:43

Sov ett dygn, hela lördagen försvann i ett svart hål. Men det innebär att jag har både whisky, öl och cigg i överflöd. Har rökt igen förlorade ciggstunder, är uppe i fem bloss redan. Jag som ska jobba imorn, hur ska jag kunna sova natten till måndagen? Det får bli en sjukskrivning.

Av Fester Bestertester - 9 oktober 2015 19:35

Idag lägger jag ned kampen mot alkoholen och dricker friskt. Istället skiftar jag fokus och har cigaretterna i sikte. Har bara rökt en cigarett sedan jag kom hem och det är ju fenomenalt. Var hemma vid tre och det är ju drygt fyra och en halv timma sedan. Alkoholen gör mig härligt avslappnad och minskar behovet av att röka, synd bara att jag måste välja vad jag ska missbruka och inte kunna klippa båda begären rakt av. Nåja, jag kämpar på, kanske inträffar ett mirakel och jag blir både sprit- och rökfri. Föga troligt, men vem vet? Inte du i alla fall.

Av Fester Bestertester - 9 oktober 2015 18:59

Kraven för inläggning i psykiatrin har hårdnat och det blev jag varse idag. Jag blev utskriven efter bara två dygn som inlagd. Uppenbarligen behövdes platsen bättre av någon annan. Men jag klagar inte, inläggning är förnedrande och kostar 100 kronor om dagen.


Tyvärr drog läkaren in mina Oxascand efter mitt överdoserande och jag undrar hur jag ska möta ångesten utan dem. Jädra klåpare! Att bli utskriven var dock vad jag ville, jag trivs bäst i mitt eget hem. Nu ska jag dricka rusdryck, så får vi se om jag blir knas igen. Oddsen för det är höga, jag är ju nästan helt frisk.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 9 oktober 2015 18:07

Fredag och jag får leva precis hur jag vill. Jag gör det med en öl i handen. Köpte en hela Bell's whisky förut och den gör jobbet, dv s gör mig skönt full. Den är riktigt billig och väldigt eldig i smaken (på ett negativt sätt), men duger ändå.


Senare ikväll vankas det fotboll på burken, Sverige möter Lichtenstein och då räknar jag med att vara i toppform. Nu säger jag adjö för idag, så hörs vi kanske på lördag. Ha det bra.

Av Fester Bestertester - 8 oktober 2015 21:55

Vita Hästen fick stryk mot sketna Almtuna med 2-3 på hemmaplan. Man ledde med 2-1 inför sista perioden, men det blev ändå stryk. Nåja, man fick i alla fall med sig en ynka poäng efter kvällens drabbning. Nästa match är redan på lördag, då får man chans att revanschera sig. En uppryckning till den matchen är ett måste om man inte ska bli akterseglade redan. Åh, Vita Hästen!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards