Alla inlägg under oktober 2015

Av Fester Bestertester - 8 oktober 2015 21:47

Nu vet jag att jag klarar resten av dagen utan att dricka. Har nämligen medicinerat och snart lär det slå som en klubba i bakhuvudet. Vad skönt att det finns mediciner som skänker trötthet dagar som denna.


Locket på idag, så festar jag imorgon. Det låter väl som en fin plan? Jag har visserligen 21 öl att ta av. men kommer att smacka på med en hela whisky också. Jag måste vara säker på att inte "gå torr" när jag väl börjar dricka.


Nu är jag så stolt att jag nästan spricker och under framtida vita dagar kan jag se tillbaka på denna, då jag mådde fruktansvärt dåligt, men ändå tog kampen och vann den. Tio-noll till mig mot Alkoholdemonen.

Av Fester Bestertester - 8 oktober 2015 20:35

Då har jag tränat klart frugan för idag. Hon fick gå runt på gräsmattan i en timma under mitt vakande öga, sedan blev det sit-ups för att få bort sladdret från hennes mage. Dessutom lyckades hon göra tio armhävningar på raken, vilket är bra mot äckligt gäddhäng.


Nu vilar hon på sin lyxiga madrass i källaren och jag kopplar av med ett glas punsch. Imorgon ska jag ta upp henne ur källaren för vägning och visar den acceptabel vikt får hon några korvslantar till sitt älskade ris. Framgång måste belönas är mitt motto.


Jag tränar henne varannan dag, kroppen behöver viss tid för återhämtning. Jag har hittat en skonsam, men samtidigt effektiv, träningsform som passar hennes lilla kropp utmärkt. Överviktig bör endast mannen vara, då det skänker pondus. Överviktiga kvinnor är bara äckligt. Sådan ska min lilla fru aldrig få bli.


MVH/Arg Motalabo

Av Fester Bestertester - 8 oktober 2015 19:46

Nu jäklar suger det i öltarmen. Jag närmar mig 24 timmar utan spånken och gissa om det känns. Jag svettas floder och är darrig. Tanken på en öl är nästan outhärdlig, men än så länge håller jag begäret stången.


Klarar jag kvällen ut utan att dricka är jag ta mig tusan värd en medalj. UFO-Norrköping skulle kunna sticka till mig en liten en, bara så att man fick uppskattning för det hårda jobbet som krävs för att vara nykter. Jag har räknat mina öl och har 21 stycken i köket. Man skulle kanske kunna ta bara en... NEJ! Tar jag en tar jag två, tar jag tre... Jag måste försöka att vara ren resten av denna jobbiga dag. Försöka, försöka, försöka.

Av Fester Bestertester - 8 oktober 2015 18:26

Nu har det gått runt en timma sedan mitt förra inlägg och jag måste erkänna att nu är det svajigt. Vad sjutton spelar det för roll om jag tar några öl? Jag har mycket av sådana tankar. Det spelar roll, för jag försöker bevisa för mig själv att jag stadigvarande kan ha två vita dagar i veckan, det är allt jag behöver som anledning till att inte dricka. Funderar på att slänga i mig lite bensodiazepiner, då törs jag inte dricka. Detta kommer att bli en rejäl utmaning, ska jag klara av att vara nykter ikväll? Än så länge är jag det. Vackert så.

Av Fester Bestertester - 8 oktober 2015 18:14

Jag gjorde ett rejält fynd på en tillfällig marknad idag. Det var en LP-skiva med Sigge Fürst kallad "Utvalda pärlor". Jag gav bara tio kronor för den och har nu lyssnat igenom den. Väldigt bra musik, måste jag säga. Långt ifrån dagens enerverande dunka-dunka. Tror bestämt jag laddar grammofonspelaren en gång till, Sigges musik blir man glad av.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 8 oktober 2015 17:25

Det går ju bra det här med att vara nykter. Visserligen har kvällen bara börjat, men jag känner mig taggad att hålla mig ifrån drickandet. Sitter med en nyöppnad läsk och har ytterligare tre flaskor att dricka om jag så vill. Funderar faktiskt på att byta till vatten när denna flaska är urdrucken. Är det ingen hejd på framgångarna? Jo, jag röker alldeles för mycket, men det kan jag ta. Det är mot alkoholdemonen jag tar kampen idag.

Av Fester Bestertester - 7 oktober 2015 21:00

Jag sitter nu hos X och har ringt en taxi. Det blir att åka upp med honom till psykakuten, så han blir inlåst och inte kan skada sig själv. Tror besämt att vi går ned på gatan nu. Hoppas han inte blir arg på mig, jag försöker ju bara hjälpa.

Av Fester Bestertester - 7 oktober 2015 20:37

Hej på er, X här. Känner mig en smula suicidal, det är min pskyksika sjukdom som spökar. Måste få ro i kroppen, så jag har tagit 100 mg (tio stycken) Oxascand och sköljt ned det med starköl. Får bara ta 30 mg om dagen och absolut inte blanda med alkohol.


Än så länge känner jag inget speciellt i kroppen, men väntat på att bli trött, det borde jag bli snart. Jag har ju även tagit 20 mg Lergigan och 200 mg Clozpaine.


Kanske vaknar jag inte mer, jag dör i sömnen och det är så jag vill dö. I så fall vill jag bara säga att det har varit ett sant nöje att vara skribent här på bloggen. Ta hand om er.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards