Alla inlägg under november 2015

Av Fester Bestertester - 18 november 2015 19:05

Det har blivit dags för skönt UFO-span ikväll. Vi blir tre personer som samlas vid Ensjön strax söder om Norrköping. Det var där vi hade en närkontakt tidiagre i år. Kameror tas så klart med och fika åt alla deltagare.


Är du intresserad av att hjälpa till i framtiden, så tveka inte att ta kontakt med oss. Vi finns ute på fältet flera gånger i veckan och ger oss aldrig. Klatu verada niktu.

Av Fester Bestertester - 18 november 2015 01:17

UFO-Norrköping kommer att under morgondagen befinna sig i Oxelbergen i Norrköping för skönt UFO-span. Med oss tar vi kameror och en diktafon. Vi räkanr med god jaktlycka, då tillfälena vi kammar noll är betydligt färre än gångerna vi faktiskt råkar på utomjordiskt liv. Med oss tar vi även två termosar kaffe och ostmackor åt alla deltagare. Möt upp med oss i "Okka" så kan vi språkas vid. Det är i Norrköping det händer.


MVH/UFO-Norrköping


Av Fester Bestertester - 18 november 2015 00:12

Sverige slog dansken med sammanlagt 4-3 och är vidare till EM-slutsspelet nästa sommar. Tungan på vågen blev såklart Zlatan Ibrahimovic, lagets enda riktigt skickliga bollsparkare.


Nu sveper jag en öl till grabbarnas ära, så slocknar jag sedan. Vad härligt det är att vara svensk en afton som denna. Vi är i EM!

Av Fester Bestertester - 17 november 2015 19:46

God kväll, alla Internetare. Detta är er Sune. Jag kopplar av med ett glas punsch och en cigarill i herrummet. Dagen har varit utomordentlig med god mat och dryck. Frugan lyckades göra en riktigt god potatisgratäng med tillhörande fläskfilet. Jag blev så glad att jag stack till henne en riskaka.


Nu slappar jag i karmstolen, så får vi se om det blir en sxig stund ovanpå lilla frun. Planerar att vara uppe lägne till och bara njuta av tillvaron. Jag har tur som har det så bra, vimsig toka till fru inkluderad. Idag behagade hon mig på alla sätt och jag var inte sen att belöna henne med nyss nämnda riskaka.


Detta var allt från en belåten Sune. Ha det bra, alla läsare.


MVH/Arg Motalabo

Av Fester Bestertester - 17 november 2015 18:56

Tjenixen alla glada. Hasse här. Vi är några polare hemma hos Ronny för att se fotbollen på TV. Ölen flödar och alla är på toppenhumör. Jag har satsat 50 spänn på seger för Sverige, så det får vi hoppas slår in.


Nu har jag druckit några burkar, men mig går det ingen nöd på, jag har åtta till i kylen. Fest ikväll, sjukskrivning imorgon. Det låter väl bra?

Av Fester Bestertester - 17 november 2015 17:51

Sverige möter Danmark i en livsviktig landskamp. En EM-plats står på spel, men även äran. Jag tror på vinst för Sverige med ett-noll. Naturligtvis laddar jag med chips och öl, jag har redan börjat uppladdningen. Sedan kan jag bli hur full jag vill bli, då jag kommer att vara hemma från jobbet imorgon. Sassa, brassa, mandelmassa!

Av Fester Bestertester - 16 november 2015 20:56

Sitter med en ny dator vilken kostade skjortan. Över 6000 spänn gick den på och i princip allt är nytt jämfört med den jag är van vid. Bara att kunna posta här krävde en del detektivarbete, men nu tror jag att jag lärt mig i alla fall det. Skriver detta från Word pad och den var inte lätt att hitta. Av någon outgrunldlig anledning var den gömd under fliken "Alla appar".


Nu skiter jag i det här och stänger ned för kvällen. Aldrig att jag kommer att vänja mig vid Windows 10 och alla svårbegripliga finesser. Ge mig Windows 95 åter så blir jag nöjd.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 november 2015 20:03

Tog en promenad i Vrinneviskogen förut och tror ni inte att jag råkade på ett UFO från stjärnbilden Stora Vågen? Det var cigarrformat med massor av blinkande lysen på undersidan. Försökte få upp kameran, men då flög det iväg i ruskigt hög hastighet rätt upp i skyn.


Sådana g-krafter klarar människokroppen inte av, så de måste ha ett system där de upphäver gravitationen ombord. Mycket spännande. Nu ska jag starx sova och drömma söta drömmar om aliens och deras kontaktförsök.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards