Alla inlägg under december 2015

Av Fester Bestertester - 13 december 2015 16:54

Hej på er, alla glada laxar! Detta är herr X, en glad herr X. Det är rond imorgon och jag räknar med en positiv sådan. Det luktar utskrivning lång väg om du frågar mig.


Jag har hållt mig lugn på avdelningen och skött mig så gott jag kunnat, det borde betyda att jag snart kan bli utskriven.


Det första jag ska göra som fri blir att gå till systembolaget och sätta sprätt på ett par hundringar. Det borde slå hårt då jag av förklarliga skäl ej kunnat läska mig den senaste tiden.


Håll tummarna för mig att det går bra på morgondagens rond. Ett liv i frihet lockar, med allt vad det innebär.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 december 2015 16:22

Det är dyrt att vara sjuk i dagens Sverige. Förutom att man går miste om en rejäl slant i och med att man inte arbetar kostar anat också.


Jag har träffat min kp och en läkare denna vecka, det gick loss på 400 spänn. Sedan tillkommer kostnad för medicin. Har även en träff inbokad nästa vecka, då ryker en hundring till. Plus att jag tror att mobila teamet tar 100 kronor per besök och de har jag haft två gånger.


Det kostar pengar att vara sjuk.

Av Fester Bestertester - 11 december 2015 20:17

Det var på håret, men jag klarade mig utan inläggning. Har ju krökat en del, så jag var i dåligt skick när jag träffade läkare Psykbabbel.


Vilka tror de att de är, bestämma om jag ska låsas in eller inte? Jag är Hasse och honom sätter sig ingen på. Framförallt inte feminiserade män i vita rockar.


Nu lugnar jag nervrna med ett par bärs, så får vi se hur det går på nästa samtal. Ett sådant är tyvärr inbokat och går av stapeln på onsdag morgon. Det enda positiva med det är att jag då får skippa jobbet.


Jag är friskare än den mest högfungrenade psykbabblaren, det är de som behöver läggas in. Du håller väl med mig?


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 9 december 2015 22:10

Det blir snart slafen för mig. Är inte speciellt trött, men imorgon är en stor dag för mig med psykiatrimöte. Bäst att vara utvilad till det, annars vet man aldrig hur det slutar.Jag önskar alla nattsuddare en fortsatt trevlig kväll, så hörs vi i morgon. Om jag nu inte blir inlagd, förstås. Ha det bra nu, allihopa.

Av Fester Bestertester - 9 december 2015 19:29

Vi har idag besökt herr X på PIVA. Dialogen följer.


Hej, X.

Hej.


Hur kom det sig att du blev inlagd denna gång?

Det gamla vanliga, vården ser saker som inte finns. Och JAG ska ha schizofreni. Jösses!


Hur fördriver du tiden som inlagd?

Det blir hasande i korridoren i timtal, sedan Fia med knuff med nån medpatient.


När är nästa rond?

Jag vet inte. De rondar två gånger i veckan, så det är inte alltför avlägset.


Vad tänker du säga till läkaren.

Take your meds and shove 'em!


Till sist: När tror du att du blir utskriven?

Förmodligen tidig januari. Vården vill sabba min jul och mitt nyår.


Okej, tack för din tid, X.

Tack själv.

Av Fester Bestertester - 9 december 2015 17:51

Tog mig ett bloss för en stund sedan och då slog det mig: Det hade gått över en timma sedan föregående bloss. Är jag vaken sjutton timmar om dygnet och röker en cigg i timman blir det ju bara sjutton rökta, dv s inte ens ett helt paket om dagen. Det låter som en fullt rimlig nivå att ligga på, det får väl vara någon måtta på duktigheterna. Ett bloss i timman, alltså. Det ficar jag väl. Tror jag. Kanske.

Av Fester Bestertester - 9 december 2015 16:04

En medlem i UFO-Norrköping har mottagit en varning för slarv, då denne lovat att organisera och dyka upp på en UFO-träff igår. Denne drinkare svarade i telefonen en timma efter att träffen tog sin början och var märkbart berusad. Sådana Norrköpingsfasoner står mig upp i halsen.


Ger man någon sitt ord ska man hålla det. Ingen Palmetaktik att lova runt men hålla tunnt. Nu varnar vi nyss nämnde medlem och vid tre varningar blir det ett avsked från UFO-rörelsen. Vi bedriver seriös forskning, inget imbecillt tidsfördriv

Av Fester Bestertester - 9 december 2015 13:56

Jag har hastigt och lustigt fått en tid till psykossektionen, ska träffa en fd mentalskötare där imorgon. Nu oroar jag mig, tänk om jag blir inlagd över jul och nyår.


Vad kan vården ha att säga mig, vad vill de? Jag gissar att de vill jävlas med mig och låsa in mig på obestämd tid lagom till julledigheten. Något annat skäl kan jag inte tänka mig.


Skulle Käftsmällen ej uppdateras vet ni varför, jag har då gjort herr X sällskap på avdelning 25

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards