Alla inlägg under december 2015

Av Fester Bestertester - 8 december 2015 20:27

Jag njuter av ett glas punsch och några chokladpraliner. Det blev en brun kartong Aladdin när jag var nere på byn förut och den äter jag nu upp i rask takt.


Jag har en hel flaska att dricka upp om jag så skulle behaga. Nu kommer jag inte att göra det, då jag ingen vivör är, men jag kan om jag skulle vilja.


Jag har ägnat dygnets ljusa timmar åt forskningen, nu vilar jag från mina åtaganden. Även en stålhård kämpe behöver njuta sitt otium ibland. Det gör jag nu.


MVH/Sune Andersson

Av Fester Bestertester - 8 december 2015 19:54

Det blev att sjukskriva sig denna vecka, var hemma både igår och idag. Det blev inget systembolag för jag kom på det när jobbet hade slutat för dagen. Inte bra om nån arbetskamrat ser en med en påse gott i näven.


Fast jag har ca 30 burkar i köket, så mig går det ingen nöd på. Kommer att skena iväg till systembolaget när de öppnar imorrn, då är risken minimal att någon från jobbet ska se mig.


Människan är inte skapad för att jobba 40 timmar i veckan, när ska det gå upp för makthavarna? Jag kompenserar med att ta lite spontanledigt som idag då. All work and no play makes Hasse a dull boy.

Av Fester Bestertester - 7 december 2015 20:47

För Guds skull, sluta inte snurra, Moder Jord. Jag vill inte ha vintermörker året om, men risken finns att vi snart är där. Det är gasen kallad Fremonit som snabbt stiger upppåt i atmosfären och breder ut sig som ett genomskinligt täcke. Det har den hemska effekten att den binder syreatomerna och bildar en slags svävande gegga. Denna gegga hotar att bromsa in jordens roterande och om vi har riktig otur stoppa det helt.


Förändrar vi inte vårt sätt att leva kommer vi att tvingas leva i evigt mörker, alternativt dito dagsljus. Inget av scenarierna lockar mig. Tänk på att Du kan göra skillnad och tillsammans hjälps vi åt att stoppa det hemska som håller på att hända. Tiden är inte ute, än går det att få skutan på rätt köl. Men det brådskar.

Av Fester Bestertester - 7 december 2015 20:35

Ännu är undrens tid inte förbi. Jag bytte från öl till läsk och än så länge (nån timma senare) käbnns det helt okej. Visst, det kryper en del i kroppen, men inget som jag inte kan leva med. På så sätt blev dagen plötsligt halvvit och det är ju bra. Det är heller ingen fara att jag vill ha mer läsk än jag har och därför återgår till den förrädiska ölen, jag har tre oöppnade 1,5-litersflarror i köket. Hurra för lilla mig.

Av Fester Bestertester - 7 december 2015 17:25

Kanalerna gillar inte att visa fotboll, då reklampauserna är få. En i halvtid, det är allt. Mäktiga krafter arbetar nu för att få till en förändring. Det lutar i dagsläget åt inte mindre än fyra halvlekar a 20 minuter, i alla fall om Fifa får som de vill.


De kommer att svamla om att det är för sportens bästa, att tempot höjs och spänningen likaså. Det är bara dravel, de vill ha in så mycket pengar det bara går, sedan skiter de totalt i sporten de företräder.


Är du liksom jag fotbollsälskare är det dags att unisont göra vår röst hörd. Maila ditt lokala lag och påtala det tokiga i denna idé. Rör inte min favoritsport, era krämare.

Av Fester Bestertester - 7 december 2015 17:06

Det blev inget jobb idag,. Det blev ingen vit dag. Jag hade de bästa intentionerna, men allt gick åt pipsvängen. Nåja, jag försökte i alla fall, vackert så. Eller?

Av Fester Bestertester - 6 december 2015 20:37

Tjena på er, allihopa. Livet går sin gilla gång på avdelningen, det är fasligt tråkigt att vara inlagd. Utanför avdelningen lever folk sina liv bäst de vill, här inne är allt på paus.


Har haft vissa planer på att rymma, men så tänker jag efter: Jag kan ju inte vara på flykt resten av livet. Nej, det blir att härda ut denna inläggning, så får vi se när jag blir utskriven.


Jag "roar" mig med att spela Fia med knuff med de andra vraken på avdelningen, plus att jag blossar på som bara den i rökrummet, det enda på hela sjukhuset. Jag skulle tro att jag blir utskriven veckan som kommer, men säker kan man alkdrig vara. Dock lever jag på hoppet. Till jul lär jag i alla fall vara hemma, allt annat vore ett svårt övergrepp från psykiatrin, men de är kapabla att förstöra liv, så vem vet? Håll tummarna för mig och att jag ska bli utskriven snart. Tack på förhand.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 december 2015 19:31

Då var det dags att lägga denna helg till handlingarna. Det har vait en bra helg med mycket fylla, från fredag eftermiddag till nu. Jag har försökt att sova minimalt och vara uppe occh njuta och jag lykcades över förväntan.


Nu spottar jag i nävarna och arbetar fem dagar, så blir det helg igen. Sedan är ju inte julledigheten långt borta. Det är tanken på den som får mig att orka. Det var allt ifrån mig.


MVH/Hasse

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards