Alla inlägg under december 2015

Av Fester Bestertester - 3 december 2015 21:25

Tyvärr har vår vän herr X blivit inlagd. Han upplevde paranoia i kombination med ångest och blev körd till psykakuten av en vän. Först när personalen meddelat att de tog in honom åkte vännen hem. Eftersom inläggningstiderna har kortats betrydligt på senare år räknar vi med att han kan vara utskriven om en vecka. Vi håller alla tummar vi kan och önskar X en lugn och skön tid. En tid att ladda batterierna till julen.

Av Fester Bestertester - 2 december 2015 19:22

Ångesten rider mig, den river och sliter i min själ. Är hopplöst utlämnad till ändlösa promenader. Orkar inte skriva något mer, jag mår för jävligt. Hoppas du mår bättre än mig, kära lääsare.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 1 december 2015 22:44

Det är snart dags för jul och röda dagar. Då är det snålt med öppettider på systembolaget, så det gäller att vara ute i god tid och bunkra upp med godsaker.


Själv sitter jag på en skatt bestående av 19 starköl, en hela Jägermeister och en hela Bell's whisky. Jägern o whiskyn kommer jag att spara, öl köper jag på mig pö om pö Jag tänker inte bli utan rusdrycker bara för att det är en röd dag i almanackan, glöm det. En annan har ju lite framförhållning. Vad härligt det ska bli med ett litet julrus eller två. Eller tre. Eller fyra. Det är ingen risk att jag går torr med min minutiösa planering. Tack gode Gud för det.

Av Fester Bestertester - 1 december 2015 20:38

Det blir en droskfärd till Nils-Erik imorgon bitti för måltid ich skönt prat. Hans fru ska laga kalops och den tänker vi avnjuta i hans fintum. Punschen står jag för, tar med mig en flaska.


Nils-Erik har verkligen pli på sin fru, lilla Joy. Tänk om min fru vore lika duktig som henne i köket.


Vi kommer att samtala om stora saker, om framtiden för UFO-Motala bland annat. Vidare kommer vi att utnämna mottagare av medaljer under vårt informella möte.


Hos Nils-Erik händer det grejer, vill jag lova. Vi ses snart, gamle kämpe.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 1 december 2015 17:58

Jippie, jag har bara rökt fem cigg idag. Just det, bara fem stycken.Jag är så glad och stolt att jag håller på att spricka. Tanken på en cigarett lockar, men viljan att vara rökfri slår suget just nu i alla fall. Jag belönar mig med ett par huttingar, så får vi se hur många cigg jag rökt när det är dags att summera dagen. Ska vi säga sex stycken?

Av Fester Bestertester - 1 december 2015 16:59

Nu är allt som vanligt igen, jag dricker öl och mår bra. Tänk vad desperat jag var igår, vilken skillnad mot idag. Jag kan bara dra på munnen åt det hela och knäppa upp ännu en öl. Långt där framme väntar en vit dag, men det är i den avlägsna framtiden, inget jag behöver bekymra mig om idag. Skål på er, alla mina vänner och bekanta. Och ni andra med.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards