Alla inlägg under januari 2016

Av Fester Bestertester - 28 januari 2016 19:11

Jag är så fokuserad på mitt rökstopp att jag knappt tänkt på att jag är utan berusningsmedel. Har några burkar i kylen, men de låter jag stå tills imorogn. Dricker jag blir jag bara mer röksugen och det är det sista jag behöver.Både spritfri och rökfri, vilken renlevnadsmänniska jag är.

Av Fester Bestertester - 28 januari 2016 18:53

Jag står emot röksuget, jag står kvar på fem cigg. Fast jag känner mig galet abstinent och har flera gånger fått impuls att gå till cigarettpaketet och plocka fram en cigg. Men det säger jag er, har jag bestämt mig så har jag bestämt mig. Högst nio cigg ska jag röka idag, det får inte bli mer. Fem cigg om dagen, det betyder att ett paket räcker i nästan fyra dagar, det är ju förträffligt. Fram med ett nikotintuggummi till, än har jag inte gett efter vad gäller det galna röksuget.

Av Fester Bestertester - 28 januari 2016 18:12

Njuter av en flaska Dr Pepper, framröstad av branschorganisationen Livsmedelskollen som den absolut godaste läsken. Har snart satt i mig två liter och är fortsatt törstig och sugen på mer. Har du inte fastnat för detta märke är det något fel på dig. Dr Pepper: Since 1885.

Av Fester Bestertester - 28 januari 2016 17:50

Jag står kvar på fem rökta cigg idag, men nu börjar det bli jobbigt. Käkar nikotintuggummin för glatta livet, men de hjälper inte fullt ut. Tre timmar har jag varit rökfri, det får man kanske vara nöjd med. Sluta kanske jag inte klarar, men i alla fall dra ned kraftigt.

Av Fester Bestertester - 28 januari 2016 17:15

Jajamen, idag har det bara blivit fem cigg hitills. Fantastiskt bra för att vara jag, även om jag kanske snart tar ett bloss till. Snart två timmar och 45 minuter sedan senaste blosset.


Tänk vad pengar jag sparar genom att dra ned. Pängar! Skulle bli förvånad om jag röker tio cigg idag, så stark känner jag mig just nu. Fem rökta cigg, det kallar jag karaktär.

Av Fester Bestertester - 27 januari 2016 20:44

Jag njuter av ett glas punsch så här på kvällskvisten. Det är jag värd efter en slitsam dag. Jag har fått frugan att städa huset samt rastat henne i trädgården. Efter det författade jag en text vilken kommer att pryda ett flygblad i framtiden. Efter att ha varit riktigt duktig tarvade jag en rejäl belöning och den njuter jag av nu. Skål och adjö önskar Sune.

Av Fester Bestertester - 27 januari 2016 20:28

Ja, jisses vad jag har rökt idag. Blev ta mej tusan mer än ett bloss i halvtimman under dygnets ljusa timmar. Nu har jag slagit till bromsarna och inte rökt på ett par timmar. Planen var ju att dra ned på rökandet, inte ligga kvar på ett paket om dagen.


Nu är jag så röksugen att jag måste kapitulera inför begäret. Jag stod emot rökningen flera timmar, så någon katastrof har dagen inte varit rökmässigt, men bättre kan det bli. Att sluta tycks mig övermäktigt, men att dra ned klarar jag. Allt under tio cigg om dagen är bra för att vara mig.

Av Fester Bestertester - 27 januari 2016 18:11

Var en sväng till Mötesplats Asken idag. Det var roligt som vanligt att driva gäck med de psykiskt sjuka som frekventerar stället.


Den nionde februari är sista dagen de har öppet innan flytten till andra lokaler Det ska bli spännande att se hur de blir, om det blir en förbättring eller försämring.


Lita på att jag kommer att fortsätta besöka mötesplatsen, jag behöver ju mina dagliga garv. I brist på komedier på TV får man bege sig till Asken. Garanterad skrattfest.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards