Alla inlägg under januari 2016

Av Fester Bestertester - 26 januari 2016 21:27

Är nu uppe i sex rökta cigaretter idag med smak på mer. Sex gånger har jag syndat, sex gånger har jag trillat dit. Cigaretter är djävulens påfund, så jag kramar Jesus varje gång jag avstår ett bloss.


Förlåt mig, o store Gud, ty jag är en världslig syndare. Om ditt storslagna rike vet jag att berätta, med en cigg i mungipan blir det ack så mycket bättre.


Hell DIg, hell ditt rike och din nåd. Jag lyfter på tupén och hälsar dig välkommen i mitt hjärta.

Av Fester Bestertester - 26 januari 2016 17:53

Min kamp mot mina missbruk går vidare i oförminskad takt. Idag ligger fokus på rökningen, då jag är tillåten att dricka starkt.


Har endast sugit i mig fem cigg idag och det är otroligt bra. Tog det senaste blosset vid halv tre och har alltså varit rökfri i över tre timmar. Fantastiskt!


Jag har laddat upp med nikotintuggummin och stålsätter mig. Altt under tio cigg idag är att räkna som en stor seger.

Av Fester Bestertester - 25 januari 2016 22:10

Vad klar man känner sig i skallen så här i nyktert tillstånd. Jag saknar lugnet och glädjen en fylla kan skänka, men det är också allt. Det krävs en dags späkning för att uppnå tillståndet jag befinner mig i nu, det är allt.


En stor fördel med att vara nykter är att man är mycket piggare än vad man är på fyllan. Sedan slipper man oroa sig för vad man skrivit på sociala medier dagen därpå. Jag kan mycket väl tänka mig att utöka de nyktra dagarna till tre i veckan. Då är man ju uppe i ca hälften vita dagar av veckans sju. Vi får v'l se hurr det blir med det, men jag känner mig verkligen taggad och redo att försöka mig på just det.

Av Fester Bestertester - 25 januari 2016 21:01

Ja, det går ju galant med nyktra dagen. Knappt någon abstinens att tala om och bara tio cigg rökta. Hurra för mig! Hade en öppnad öl i kylen när jag tittade efter och den slog jag ut i vasken. Nolltolerans råder gentemot alkoholen idag.


Ca tre timar återstår av denna måndag och det kommer jag att klara utan problem. Det blir inte droppe alkohol, det kan jag redan nu lova. Jag behöver inte ens medicinera med benso, viljan att vara nykter är stark och kommer att hålla mig ifrånn spånken idag. Tio poäng till mig.

Av Fester Bestertester - 24 januari 2016 18:57

Då var det dags att lägga ännu en vecka till handlingarna. Min har varit förträfflig, med mycket fylla, men även en hel del negativt som arbete. Ska ansöka om att bli förtidspensionär snart, det behöver jag.


Vi går nu in i sista veckan i januari, det var fasligt vad tiden går fort. Jag hoppas vara lika uppåt nästa söndag som idag. Med fortsatt högt alkoholintag ska det nog lyckas. VI hörs!

Av Fester Bestertester - 23 januari 2016 20:21

Jag såg något utmoordentligt på min kvällsprmenad förut, ett triangelformat UFO. Det svävade på himlen och störtdök, stannade upp och försvann i vansinnigt tempo rätt upp i luften. Det rörde sig i enlighet med de Prysantiska lagarna och jag tillskriver dem denna uppenbarelse.


UFO:n besöker oss ständigt, det gäller bara att fästa blicken vid skyn och titta förutsättningslöst. UFO:n existerar, vi måste bara dokumentera dem. Det gjorde jag ikväll.

Av Fester Bestertester - 23 januari 2016 19:35

Jag har varit en sväng till Pelle Hörsel idag. Det blev fyra öl hos honom och vi kollade på TV. Pelle är mannen som alltid har burken påslagen.


Nu pustar jag ut i hemmets lugna vrå, det kostar på att umgås med slödder. Jag önskar Pelle Hörsel en fortsatt bra dag, så ses vi en annan dag. Morsning och goodbye, du lilla stolle.

Av Fester Bestertester - 21 januari 2016 22:13

Jag tar chansen att leta killar via bloggen. Jag heter Lennart och är en mycket viril man i mina bästa år. Intressen är skogspromenader, matlagning och fotograferande. Har en penis som är fjorton centimeter lång och pallar med hård sex i timtal. Du som är intresserad får gärna vara rejält lurvig på bringan. Varför inte ta chansen och skiicka ett PM till mig? Puss och kram.


MVH/Lennart K Lindström

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards