Alla inlägg under januari 2016

Av Fester Bestertester - 21 januari 2016 21:27

Då var man uppe i treeton rökta cigaretter idag. Nu är jag fast i tanken på nästa cigg och kommer att kapitulera snart. Jag besitter en nästan obefintlig motståndskraft, det är därför jag inte lyckas bli rökfri.


Jag anser mig behöva ciggen för att kunna slappna av en smula. Har bara gjort ett seriöst försök att sluta med skiten de senaste åren och då höll jag upp i ca ett och ett halvt dygn.


Jag tycker det börjar bli dags för ett nytt försök snart, men inte idag. Kanske imorgon. Tror du på det? Inte jag heller. Men hoppas kan man ju alltid.

Av Fester Bestertester - 21 januari 2016 20:33

Jag har redan kommit upp i tolv cigaretter idag. Tolv för många om man som jag har ambitionen att helt sluta med joxet. Är rejält sugen på ett bloss i skrivande stund och kommer strax gå ut och ta bloss nummer 13.


Fast ett paket lär jag inte komma upp i idag och det är ju skapligt. 19 cigg om dagen är absolut max vad jag får suga i mig.


Så fort jag tänker på cigaretter kommer suget, det är lika mycket ett psykiskt som fysiskt beroende. För jävligt att man en gång började med skiten, nu kan jag inte vara utan cigaretter. Börja inte röka, du rökfria läsare. Det är lika beroendeframkallande som bruket av heroin.

Av Fester Bestertester - 21 januari 2016 19:22

Det känns som att de duggar tätt nu, mina alkoholfria dagar. Jag har i skrivande stund varit utan alkohol i ca 19 timmar och allt går bra. Upplever bara en smärre rastlöshet, men den får mig inte att dricka, även om jag vet att det hjälper mot just rastlöshet. Har jag bestämt mig för att vara nykter förblir jag det.


Nu ska jag istället tända ett bloss, en viktig kugge i kampen mot missbruket av alkohol. Dövar ett missbruk med ett annat, ja, vad ska man säga?


Höjden av motståndskraft är att ha doningar på kylning nog för flera fyllor och inte röra vid dem. Där är jag just nu och det känns skönt att vara herre över sin egen vilja. Tjosan!

Av Fester Bestertester - 21 januari 2016 18:11

Proletären nummer 3 är nu ute. "Beredda att ta till kamp", "Seger i bagerikonflikt" och "Alliansen och Miljöpartiet lägger ner vårdcentraler" är några av artiklarna. Se till att stödja kampen, köp ett nummer eller ännu hellre teckna en prenumeration. Röda rapp åt borgarna, är vad som gäller. Jajamen.

Av Fester Bestertester - 20 januari 2016 20:52

Jag möter kvällen med kaffe, punsch och mandelbiskvi. Sämre kan man sannerligen ha det och jag festar på som om yttersta dagen snart är här. Frugan blev inte lottlös hon heller, jag stack till henne två riskakor. Nu väntar jag bara på att sömnen ska ta mig, så vaknar jag pigg och utvilad till en ny morogndag. Imorgon väntar UFO-arbetet, ikväll slappar jag. Fair deal.

Av Fester Bestertester - 19 januari 2016 18:59

Det var idag dags för frugans månatliga samtal till det klibbiga helvete hon kommer ifrån, Thailand. Hon fick prata i tio minuter och jag tittade på så att inget skumt inträffade.


Vad roligt det låter när små thaibrudar pratar sitt språk, vad komiskt det blir. Munnen gick i ett på frugan och jag fick rycka luren ur hennes hand när tiden var slut.


Nu vilar frugan på sin madrass i den ombonade kälaren och jag kopplar av på markplan med ett glas punsch. Om en månad är det dags igen, jag hoppas frugan och den hon ringer har något vettigt att säga varandra, det är inte direkt gratis att ringa utlandssamtal.


Jag är så godhjärtad att jag är värd en mandelkubb.

Av Fester Bestertester - 19 januari 2016 17:58

Det är min dag idag, speciella supardagen mitt i veckan. Har varit en sväng till systembolaget och handlat på mig, att lägga till det jag redan hade hemma. Nu är det fullt i kylskåpet och bredvid mig just nu finns en whiskyflaska.


Med alkohol i blodet blir allt så mycket bättre, lättare och roligare. Inga bekymmer, bara ren och skär njutning.


Nu tar jag mig en pilleknarkare och önskar dig som läser här ett skönt rus.

Av Fester Bestertester - 18 januari 2016 22:45

En officiell varning går härmed ut till Tommy för osedvanligt slarvaktigt beteende under jourtid. Han har spelat spel på datorn samtidigt som han var kanslivakt och lät bli att svara i telefoen ett flertal gånger. Vidare misstänks han vara gärningsmannen när en påse kanelbullar blefvo bortstulna ur skafferiet.


Kommer man upp i tre varningar blir man utesluten ur UFO-Sverige. En varning sitter i i tre månader, så det är inget att oroa sig för om man är skötsam. VI hoppas på en uppryckning, Tommy.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards