Alla inlägg under januari 2016

Av Fester Bestertester - 18 januari 2016 21:52

Det går ju galant att vara utan spånken. I torsdags (vilken var förra vita dagen) fick jag kämpa, men idag har det rullat på av sig självt. Jag har absolut inget sug efter öl, detta trots att jag har kylskåpet laddat. Fortsätter det så här slutar det med att jag blir nykterist. Rökningen går bra den med, står kvar på nio cigg. Hurra för mig, vad duktig jag är.

Av Fester Bestertester - 18 januari 2016 20:50

Veckans första vita dag är här och jag kämpar på. Har inte tröströkt, är bara uppe i nio cigg idag, men tröstäter, det gör jag. Har satt i mig en påse ostbågar och äter nu salta jordnötter. Till det litervis med läskeblask.


Har inga abstinensbesvär, det verkar som att kroppen har vant sig vid vita perioder. Om det fortsätter att vara så här lätt att avstå från drickandet kan jag tänka mig att utöka de vita dagarna med en dag till. Vi får se.

Av Fester Bestertester - 17 januari 2016 19:21

Efter att jag föreläste på UFO-Östergötlands träff om diverse UFO:n så kom det en motattack. En samordnad attack från Andromedagalaxen med syfte att bryta ned mig och misskreditera mig. Jag känner dock igen intergalaktiskt fulspel när jag ställs inför det.


Jag hånade inte våra besökare, jag försökte inte förringa dem. Detta måste vi vara på det klara med. Jag yppade endast sanningar och förtjänar verkligen inget klappjakt på mig.


Jag begraver ingen stridsyxa, jag har aldrig ens grepat den. Vänligen lämna mig ifred, satans härskare. Universum är rätt stort, så jag tror mig kunna hitta allierade i en annan del av det om jag måste.


UFO-Östergötland har långa tentakler, minns det, ni eländiga varelser.

Av Fester Bestertester - 17 januari 2016 17:58

...hjläp vår X komma ur sitt missbruk. Han har inte öppnat sig för dig, men ej heller vänt dig ryggen. Han må vara en dåre, men en dåre av minimala mått. Jag ber dig att ta på dig hans synder och visa honom rätt väg framåt. Fräls X, visa honom den kärlek du besitter så har du ytterligare ett lamm att leda. Prisa Dig, prisa Gud.

Av Fester Bestertester - 17 januari 2016 17:26

Då var det slut på festandet, det är söndag. Slut och sut vet jag inte, men jag måste dra ned avsevärt på ölen om jag ska orka upp i morgon.


Det är bara att acceptera läget och komma tillbaka i full styrka på tidsdag, min speciella supardag mitt i veckan. Så är det och inget jag kan göra något åt. Bara att "gilla läget" som man tydligen säger. Hrmph!

Av Fester Bestertester - 16 januari 2016 18:50

Telefonen är sannerligen en utomordentlig uppfinning. Man trycker in en sexsiffrig kod, sedan är det bara att prata på.


Har nyss haft telfonkontalt med Pelle Hörsel och Kjelle Ballongmage och det var väldigt uppfriskande.


Boten mot melankoli är att ringa ett par samtal om dagen. Det har jag nu gjort och jag mår förträffligt. Tack, ALexander Graham Bell, för din utomordentliga uppfinning.

Av Fester Bestertester - 15 januari 2016 17:13

Nu är det fredag och jag har pratat med medarbetarna om vad de ska hitta på.


Hasse har en nyöppnad dunk som han ska dricka upp. Ronny hjälper honom att tömma den. Lennart K LIndström ska kolla på vuxenfilmer, Bosse Rulltårta ska ta itu med månadens disk och X ska knapra piller och vänta på att han blir trött så han får sova.


Allt är som vanligt, med andra ord. Vissa av ska supa och resten hoppas jag ägnar åtminstone lite tid åt UFO-frågona. Jag säger som Sune Andetsson: Ack den förtappade ungdomen.

Av Fester Bestertester - 14 januari 2016 22:42

Förnuftet segrade mot begäret. Begäret att dricka mig till ett skönt rus och en lugn och fin tillvaro en vanlig veckodag. Jag pallar inte att vara full sju dagar i veckan, någon gång ibland kräver min kropp en stunds vila från drickandet och den vilan kom idag.


Det har gått över förväntan, dessutom har jag inte rökt speciellt mycket, bara tio cigg har det blivit hitills. Nu går jag snart och lägger mig, så kommer jag att vakna till en ny dag då fylla är tillåtet. Fredag.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards