Alla inlägg under januari 2016

Av Fester Bestertester - 11 januari 2016 20:59

Ja, just du kallar jag pajas. Du som förpestar sidan med dina meningslösa inlägg om hur duktig du är som inte dricker dig redlös sju dagar i veckan. Som om det skulle vara något att skriva om. Ja, jösses, man tar sig för pannan.


Kom igen när du som jag ytterst sällan smakar starkt och då endast i små mängder. En hela punsch räcker länge åt mig, vi pratar flera veckor.


Mindre pajaserier, mer livsviktig UFO-forskning, det är vägen framåt. För inte är du väl nöjd med det liv du lever, med lukten av gammal fylla och nedkissade byxor som dina främsta kännetecken.


Framåt, uppåt och iväg. Hoppas ombord på stjärnkryssaren så tar vi vår del av universum med storm. Bakom oss lämnar vi alla laster Det låter väl alla tiders? Mer UFO-jobb, mindre fylla. Så!


MVH/Arg Motalabo

Av Fester Bestertester - 11 januari 2016 20:33

Ute ligger snön vit. Nja, smutsbrun är nog mer korrekt. Men inne är det vitt. Inte en endaste liten öl har slunkit ned, jag har nolltoelrans mot alkohol idag. Åtminstone tills suget eventuellt blir för starkt.


Att inte dricka känns ofta som att kasta bort en hel dag, verkligheten gör sig påmind, den grå och trista verkligheten. Boten mot melankoli stavas alkohol och det i stora mängder. Tyvärr är idag en sån där jobbig, vit dag. Inget spånken hur gärna jag än skulle vilja sätta läpparna till en frostig burk.


Späkning idag, fest imorgon. Så får det bli.

Av Fester Bestertester - 10 januari 2016 21:29

God afton. Det har blivit några glas punsch extra idag, bara för att jag kände för det. Nu sitter jag här lullig och fin och skänker min Skapare en tanke. Sådan lyx att som pensionär kunna slappna av fullständigt, vilken ynnest.


Ett smärre rus idag, så kavlar vi upp ärmarna imorgon. Det låter väl som en bra plan?

Av Fester Bestertester - 10 januari 2016 19:16

Jag kämpar på med mina beroenden, idag är det fokus på ciggen. Har bara rökt sex stycken idag och det är ju förträffligt.


Att jag vill sluta med skiten har ekonomiska orsaker, då jag är immun mot cancer. Tnk så mycket härlig öl jag ka köpa för pengarna då istället.


Nu suger det i tamren, det får bli ett bloss. Fast kanske det blir det sista för dagen. Hoppas kan man ju alltid.

Av Fester Bestertester - 9 januari 2016 19:13

Har språkats vid med två grannar när jag var ute och blossade. De störde mig och jag grymtade fram mina fraser. Det ska pratas om vädret och vad man gjort idag. Jag skiter i dig, jag strunat i vad du gör/gjort. Kallprat är för idioter med munndiarré.

Av Fester Bestertester - 9 januari 2016 17:47

Ett fegt påhopp på UFO-Norrköping postades senast. Fegt att inte skriva under med namn, men det är lugnt, Sunes stil känner man igen.


Vissa av oss har liv att leva, man kan inte kämpa på med UFO-frågorna utan en och annan välbehövlig paus.


Vadå bakfylla? Man måste vara nykter för att ha en sådan. Häll i dig lite mer punsch, surgubbe. Det kan du behöva.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 9 januari 2016 17:29

Snälla, var inte ute och slöa bara för att det är lördag. Kampen måste fortsätta föras på alla plan, idag är inget undantag. Det verkar som Norrköpingsfalangen är förlorad för dagen och säkert i morgon också, för då ska väl bakyllan vårdas.


Själv går jag igenom inskickade bilder, ett styvt jobb som kräver sin man. Jag unnar mig ett par glas punsch, det är allt. Kampen fortsätter, lögnerna ska krossas.

Av Fester Bestertester - 9 januari 2016 17:11

Tjenixen, ska bara svepa en öl, sedan drar jag hem till Hasse. Han är på sitt allra bästa humör, så det kan bli hur skoj som helst. Tar med mig en rejäl laddning alkohol, nog för att till med bjuda av. Som Hasse skrev: in i dimman. Hare gött du som läser detta.


MVH/Ronny

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards