Alla inlägg under februari 2016

Av Fester Bestertester - 28 februari 2016 12:19

Det blev sju cigg igår och hitills tre idag. Jag kan fan inte sluta, jag sitter fast i nikotinträsket.


Idag är ingen bra dag att sluta med skiten, jag går hemma och slår dank. Då blir det lätt en cigarett.


Gode Gud, gör så att mitt röksug försvinner.

Av Fester Bestertester - 28 februari 2016 10:15

Igår var jag en sväng till Pelle Hörsel, mannen som sällan hör vad man säger. Han var i toppform och svepte ett kvarter Explorer på nolltid. Som vanligt när klockan blev fem satte han på en film, det är hans heliga rutin. Då tackade jag för mig och gick hem, det var nån fjollig romantisk komedi han gluttade på. Kanske besöker jag honom åter nästa lördag, då ska jag ta med mig starka doningar i överflöd. Vi hörs, Pelle!

Av Fester Bestertester - 25 februari 2016 22:14

Aaarrrgh! Nu jäklar är det allvar. Den rökavvänkning jag idag inlett håller på att ta knäcken på mig. Nu är det inte roligt längre, jag förstår inte hur jag ska stå ut ens fem minuter till utan ett bloss. En härlig cigarett i all sin prakt...


Fy fan vad dum i huvudet man var som började röka. Då mådde man dåligt av ciggen, nu mår jag dåligt utan dem.


Kastar jag mig inte ur lägenheten för ett bloss på gården snart är jag fan värd en medalj. Det är överjävligt svårt att bara dra ned på ciggen. Men kör jag på som idag, att jag bara röker när jag verkligen känner för det och inte slentrianblossar är mycket vunnet. Rökfri? Det vete fan om jag någonsin kan bli.

Av Fester Bestertester - 25 februari 2016 21:29

Ja, jäklar vilken rökabstinens jag lider av just nu. Det kryper som bara den i kroppen och jag tänker oavbrutet på de fina små cigaretterna och hur bra filtret känns mellan läpparna. Jag tar ett djupt bloss på ciggen och drar ned röken i lungorna. Mmm...


Galenskap ju, att bokstavligt tala elda upp pengarna. 59 spänn per paket, det blir mycket pengar på en månad. Pängar!


På något konstigt vis känns det bra att "tända av", att lida av abstinens. Perverst, inte sant? Nä, jag ska plåga kroppen, jag har inga planer på att röka något mer idag. Detta ställningstagande till trots fantiserar jag om att göra det. Hoppas bara att steget mellan fantasi och verklighet är långt.

Av Fester Bestertester - 25 februari 2016 20:52

Käken går tugg-tugg-tugg. Börjar få träningsvärk av dessa nikotintuggummin. Jag har bestämt mig för att dra ned på rökandet, har nu varit utan cigg i nästan sex timmar. Tjohoo!


Vilken häftig känsla det är att försöka dra ned och sedan inse att det gick ju faktiskt. Jag räknar med minst en cigg till idag, då skulle jag landa på en tio, elva stycken och det är fullt acceptabelt. Tuggelitugg!

Av Fester Bestertester - 25 februari 2016 20:15

Är spik nykter ikväll, har inte haft en tanke på att gå loss på starkvarorna. Köpte sju öl tidigare under kvällen, men har alltså inte rört dem.


Vidare är det snart sex timmar sedan jag sist rökte och det är ju utomordentligt bra jobbat. Det är mycket lättare att lägga av med drickandet än rökandet.


Som alltid när jag har vita dagen dricker jag litervis med läsk. Jag byter pest mot mild kolera, eller nåt sånt. Skål!

Av Fester Bestertester - 24 februari 2016 20:19

Jag säger redan nu god natt. Har supit hela dagen och tänker nu sova, så att jag orkar komma iväg till jobbet imorgon.

Ska bara svepa en sista öl, så blir det läggdags sedan. Ha det gött, det ska jag ha. Zzz...

Av Fester Bestertester - 23 februari 2016 18:29

Jag är vrålfull. Orkar inte skriva så värst mycket mer. Jag umgås med Rompan, Bosse Rulltårta och herr X och vi dricker oss fulla.


Det ska bli intressant att se hur kvällen slutar, ingen av os bär vuxenblöjor. Jag tror att det slutar i dur, men så är jag en obotlig optimist. Klatu verada niktu!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards