Alla inlägg under februari 2016

Av Fester Bestertester - 16 februari 2016 22:03

Jag behöver bil i mitt dagliga arbete, jag har hela Östergötland som mitt arbetsområde. Därför är det viktigt att min Datsun fungerar klanderfritt. Nu är det så att jag behöver byta bromsok fram och det går på ca 800 kronor.


Jag vädjar nu om ekonomiskt bidrag för denna utgiftspost. Vänligen sätt in ditt bidrag på kontonummer 800751647 och bed att det ska räcka.


Det kostar stora slantar att ligga i frontlinjen, så ett bidrag vore ytterst tacksamt. Tack på förhand önskar jag.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 16 februari 2016 18:28

Nu är jag tillbaka med full kraft, den Hasse Promille ni vant er vid. Jag har tvingats ligga lågt ett tag med drickandet, då vissa svin ville ta körkortet från mig. Nu super jag på som aldrig förr och älskar varje sekund av det.


Hasse, han blir full och galen Hasse, Hasse han blir full och galen..! Japp, det stämmer. Nu ska jag bli vrålfull och kissa i byxorna, så tar den grå vardagen vid imorgon. Tummen upp, botten upp. Vi hörs!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 16 februari 2016 17:00

Imorgon trillar pensionen in på kontot och jag funderar redan på hur jag ska sätta sprätt på pengarna. Det blir att storhandla på systembolaget, sedan äta kinamat på restaurang. Vidare har jag tänkt att skänka en slant till UFO-Norrköping.


Jag latar mig hela dagarna och får pängar av staten för det. Finemang. Pängar på kontot imorgon.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 februari 2016 22:30

Sedan jag kom hem från jobbet vid fyra har det bara blivit tre rökta cigaretter. Hur många jag rökte på jobbet ska vi dock tala tyst om.


Räknar med en rökt cigg till innan jag går och lägger mig, men det gör inget, då jag ändå inte kommer upp i ett rökt paket idag. Säg att det blir femton cigg. Inte bra, men heller ingen katastrof.


På't igen imorgon. Då jäklar...

Av Fester Bestertester - 15 februari 2016 21:04

Jag provar på en vit dag och det går ju förträffligt. Har ersatt ölen med läsk och är uppe i runt två druckna liter. Ingen ångest, ingen oro, jag mår bara bra.


Imorgon får jag supa igen och det kommer jag att göra. Tänk vad gott det smakar när man varit utan joxet ett tag.


Att dricka idag är uteslutet eftersom jag medicinerat med benso. Så kan det gå. Korken på idag, öppna spjäll imorgon. Fair deal.

Av Fester Bestertester - 15 februari 2016 19:28

Det blev ett samtal till turkpizzerian på hörnet. Jag har druckit öl rätt friskt de senaste dagarna och det är först nu, när promillehalten är farligt låg som jag känner av hungern.


Jag var tvungen att beställa två pizzor för att pizzerian skulle fixa hemkörning, men det är det värt. Känns som jag håller på att svimma av hunger.


Jag beställde två kebabpizzor och två sallader, det plus summan för utkörning landar på strax under 200 spänn. Det är det värt, en stund som denna.

Av Fester Bestertester - 14 februari 2016 20:29

Jag röker som en borstbindare och dricker sprit som en ryss. Men varför inte, livet är kort och det gäller att passa på att njuta. Imorgon kan vara dagen jag är död, då vill jag krama ur max ur dagen.


Jag skiter nog i att jobba imorgon, jag vill ha en obehindrad fylla och det innebär att jag fortsätter att dricka och är vrålfull oavsett vad klockan är.


Livey är som bäst när man är en smula omtöcknad, inte sant? Morsning och goodbye, nu dricker jag vidare.

Av Fester Bestertester - 13 februari 2016 17:47

Jag var på väg hem från konditoriet när jag hörde ett svagt ljud uppirfån. Jag höjde blicken och tror ni inte att ett UFO var där? Det var triangelformat och alldeles mörkt, så jag tror det var besökare från Plejaderna.


Tyvärr hade jag ingen kamera på mig, så ni får helt enkelt lita på vad jag säger. UFO:t var synligt i runt en minut, sedan pep det iväg över himlen i vansinnig fart. Detta är den sjätte gången bara i år jag ser ett UFO.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards