Alla inlägg under februari 2016

Av Fester Bestertester - 12 februari 2016 17:01

Det har blivit dags för en träff för Norrköpings tre skarpaste hjärnor. Vi träffas i Skarphagen och kommer att diskutera olika viktiga saker som miljöförstöringen, EU-medlemskapet och mycket mer. För att smörja stämbanden tar jag med mig sex starköl till träffen. Det känns häftigt att tillhöra en utvald elit, att kunna diskutera viktiga saker. Mänslkigheten kommer att få nytta av vad vi kommer fram till.

Av Fester Bestertester - 11 februari 2016 20:37

Snart är det dags för ännu ett avsnitt av Arkiv X. Det är världens bästa serie om du frågar mig och jag älskar varje minut av den. Mulder och Scully är hjältar enligt mig och jag hoppas att de löser gåtan med besökande aliens. Tyvärr har bara sex nya avsnitt spelats in, så jag hoppas på bra respons från tittarna så att nya avsnitt kan göras. The truth is out there.

Av Fester Bestertester - 11 februari 2016 20:06

Du gjorde slut på ditt liv för egen hand. Jag önskar att jag kunde ha varit med dig i din svåra stund. Du dog ensam i främmande land, vilken sorg du nu lämnar åt mig. Jag hade velat ruska om dig om jag varit vid din sida, sagt att jag älskar dig och att ta livet av sig är fel väg att gå. Nu är du död och kvar är jag, ensam utan ditt glada sällskap. Vila i frid lilla syster. Vi ses någon gång i Guds rike.

Av Fester Bestertester - 11 februari 2016 18:35

Det har varit en kväll i alkoholens tecken, en utomordentlig kväll så här långt. Tänk vad allt blir så mycket lättare och bättre med ett skönt rus. Jag super på fram till klockan elva, sedan slår jag till bromsarna. På så vis kan jag både festa och arbeta, detta utan problem. Har köpt på mig ett antal burkar, så det räcker hela kvällen. Jag önskar dig som läser detta ett lika skönt rus som jag just nu har. Skål!

Av Fester Bestertester - 10 februari 2016 20:06

Jag fick en röst i huvudet som sa att jag skulle gå till Vrinneviskogen. Sagt och gjort, efter en dryg haltimma var jag där. Väl på plats kikade jag upp i skyn efter ett UFO och jag blev inte besviken. Ett runt föremål svävade sakta ned mot marken och landade. En dörr öppnades och jag såg en grå varelse med enorma ögon komma mot mig.


"Vem där, vän eller fiende" skrek jag rätt ut. Vän, ekade det i mitt huvud. Jag blev så lycklig att jag trotsade mina rädslor och närmade mig varelsen. Jag fick telepatisk kontakt med "den grå" och blev så hänförd att jag glömde att fota.


Vi tittade på varandra i kanske ett par minuter, sedan vände varelsen på klacken och klev tillbaka in i farkosten. Den flög iväg rätt upp i luften och försvann från mitt synfält på ett par sekunder.


Kvar stod jag på skakiga ben utan ett enda bevis för min närkontakt. Men det säger jag er: Tvivla icke, ty sanningen finns där ute. Klatu verada niktu.

Av Fester Bestertester - 10 februari 2016 18:47

Idag är det inte vita dagen, så jag smackar på med öl. Köpte sex att lägga til de sju jag redan hade i kylen. Har bara fått i mig tre öl än så länge, me kvällen är ung, så tid för fylla finnes. Jag kör hårt fram till 23:00, sedan går jag och lägger mig. På så vis är jag inte påverkad när jag går till jobbet. Skål!

Av Fester Bestertester - 9 februari 2016 21:01

Ett par veteraner ur rörelsen träffas i skrivande stund hemma hos XXX i Finspång. Det rör sig om fribytare på orten med gedigen UFO-bakgrund. Tanken är att samla alla individer under en och samma flagg, att få alla att dra åt samma håll.

Tillsammans kan vi uträtta stordåd, på egen hand inte mycket. Detta möte är viktigt och är naturligtvis alkoholfritt. När vi slår våra huvuden ihop händer det grejer, sanna mina ord.

Av Fester Bestertester - 9 februari 2016 20:34

Vilket mod du var i besittning av, vilken beslutsamhet. Du gjorde ditt val och när det väl var gjort kunde inget stoppa dig. Du tog ett beslut och höll fast vid det oavsett yttre omständigheter. För det får du en guldstjärna och jag ska alltid minnas dig som den gamäng du var. Himlen är en ängel rikare.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards