Alla inlägg under februari 2016

Av Fester Bestertester - 8 februari 2016 22:33

Jag är nu uppe i femton rökta cigaretter och än har jag inte gått och lagt mig. Det blir säkert några till innan jag däckar. Fiasko idag, framgång imorgon? Man får hoppas på det.


Har bara ca ett halvt paket kvar och det ska räcka imorgon också. Fast jag kan ju stanna till i en affär på vägen till jobbet imorgon om det skulle visa sig att jag rökt upp morgondagens ransion i kväll och inatt. Hoppas jag slipper det.

Av Fester Bestertester - 8 februari 2016 22:23

Jag har varit på dejt ikväll, med den nye killen Hassan. Vi träffades i RFSL:s lokaler och beslutade att gå hem till honom. Väl där blev det att vi runkade av varandra och sög av varandra. Hassan visade sig vara mycket viril och fick utlösning tre gånger. Nästa gång vi ses ska vi ha härlig analsex Suktar man efter villiga killar är det bara att komma förbi RFSL:s lokaler. Det gjorde jag och se vad lyckat det blev.

Av Fester Bestertester - 8 februari 2016 21:33

Jag står nu på tretton rökta "pinnar" med smak för mer. Just nu förslår inte tuggummina, jag har tuggat mig igenom ett antal. Det blir minst en cigg till innan kvällen är över. I och för sig blir det mindre än ett paket, men bra är det inte. Jag måste hålla i ciggen, för jag tänker inte köpa några nya förrän imorgon eftermiddag. Så är det bara, så jag måste hushålla med dem. På't igen på tisdag, så får vi se hur det går då. Idag blev det mindre bra.

Av Fester Bestertester - 8 februari 2016 20:51

Det blev bara den redan öppnade burken och en till, nu har jag bytt till läsk.Var i ärlighetens namn inte särskilt sugen på bärs, men drack för att jag inte ville hälla ut dessa dyra droppar i slasken. Jag får komma tillbaka med förnyade krafter på min speciella supardag mitt i veckan: tisdag. Tack för alla uppmuntrande tankar som jag vet att ni skänkt mig ikväll. Det värmer.

Av Fester Bestertester - 8 februari 2016 19:11

Vår man i grannlandet i öster, Pekka Kekkonen, har verkligen fått fart på UFO-Suomi. Man har i år gjort tre större expeditioner och ett flertal enmannsutflykter i sin jakt på sanningen. Pekka berättar att resultaten av dessa expeditioner har inbringat åtminstone tio olika objekt man inte kunnat komma fram till vad de är, alltså UFO:n rätt och slätt.


Det tycks som att reptilianerna är extra aktiva i området kring Vasa med två olika skepp fångade på bild. Vidare berättar Pekka att han personligen har delat ut inte mindre än tre medaljer bara i januari. "Ilvespojat samankillaites" heter utmärkelsen och den får man inte förrän man visat sig vara en värdig bärare av den.


Vi får säkert fler anldeningar att återkomma med fler rapporter inom en snar framtid. Finland har sannerligen vind i seglen just nu och vi i Sverige kan bara applådera dem.


MVH/Ledningsgruppen

Av Fester Bestertester - 8 februari 2016 18:51

Blossade klockan tre strax innan jag gick hem från jobbet. Sedan dess har det bara blivit en halv cigg. Fenomenalt, inte sant? Har nyss lassat in ett nikotintuggummi och hoppas kunna skjuta lite extra på nästa bloss.


Jag är uppe i elva cigg (om vi räknar den halva som en hel) idag och det är ju inte bra på något sätt. Det blev alldeles för många under arbetstid, så även fast jag har slagit till bromsarna är skadan redan skedd. Jag kan dock göra skadan mer eller mindre omfattande och det är vad jag får sikta in mig på att göra.


Kanske gör jag åter ett seriöst försök att sluta imorgon. Det beror på hur pass motiverad jag känner mig. "Kampen fortsätter, ciggen ska krossas"!

Av Fester Bestertester - 8 februari 2016 18:35

Är lite småsugen på en öl och vet ni vad? Jag har en öppnad burk sen igår att dricka. Den står så fint bredvid tangentbordet och snart ska jag ta första klunken. Det blir troligtvis några öl till, då kylen är skapligt full. Jag skiter i vita dagen, jag väljer att läska mig.

Av Fester Bestertester - 8 februari 2016 17:42

Nähä, si den gubben gick inte. Anton i Hälleforsnäs skickade in en bild tagen på byn. Den skulle avbilda ett tefat med mystisk skrift på. Nå, jag undersökte bilden själv och man ser tydkigt ett streck ovanför "farkosten". Det rörde sig om en fiskelina och objektet i sig var en frisbee med nonsens klottrat på den synliga undersidan.


Ett harmlöst practical joke kan man tycka, men sådant här oskick stjäl våra begränsade tid och ork. Nåja, Anton i Hällerforsnäs: Hör inte av dig igen om det inte är äkta vara. Lymmel!


MVH/UFO-Norrköping

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards