Alla inlägg under mars 2016

Av Fester Bestertester - 28 mars 2016 06:44

Medans du låg och drog timmerstockar har jag varit uppe hela natten upptagen med UFO-span. Jag tar gladeligen kampen, jag är en frontkämpe.


Jag har varit runt i Norrköpings parker med kameran i högsta hugg. Vet ni vad, jag såg inget UFO, inte ett endaste.


Jag är särskilt besviken på Reptilianerna, de hatar oss människor (tror de är avundsjuka på att vi saknar fjäll), ändå vågar de inte konfrontera mig. Dålig stil om du frågar mig.


Nåja, det blir vilken natt som helst en ny expedition, då räknar jag med bättre lycka. Jordbor och aliens kan leva i symbios, om det är jag övertygad. Klatu verada niktu.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 27 mars 2016 09:15

Klockan är inte nio på morgonen än och jag festar loss som om där icke fanns en morgondag. Det är öl, whisky och Jägermeister i en salig blandning. Nu kickar de in och jag upplever en härlig fylla. Enda abret är att jag måste till psykakuten för tvångsmedicinering under tidig kväll, men det säger jag er: Det skiter jag högaktningsfullt i.


Är jag ledig vill jag festa, det ska inga dårar i vita rockar ändra på. Inte kan de tvångsvårda mig då jag inte utgör en fara för mig själv eller andra. Jag kommer att fyra av ett asgarv i plytet på den psykbabblare som vill ha mig inlagd.


Nu är det dags att intensifiera drickandet, jag har inte tid att häcka på bloggen längre. Kör hårt och försök att må lika bra som jag gör. Skål!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 26 mars 2016 13:49

Om några timmar är det dags att gå till Vrinnevisjukhuset för att matas med medicin. Jag gör det under protest och med oförfalskad ilska. Vården litar inte på mig och det gör de rätt i, jag skiter i att medicinera när helst jag får ett tillfälle att göra så.


Jag sköter mig en vecka till, sedan får det vara bra. Jag behöver inte synas noga av psykbabblare i vitt, jag behöver inte deras mediciner. Jag föddes fri och jag kommer att fortsätta leva fritt. Ta er medicin och dra åt helvete.

Av Fester Bestertester - 25 mars 2016 00:28

Äntligen är påsken här och jag passar på att njuta maximalt av den. Det blir fest i dagarna fyra, gissa om att jag har ett stort förråd dryck att ta av.


Nu är jag skönt lullig och kan upprätthålla det stadiet hela ledigheten, då köket är fyllt med dryck.


Jag har inga åtaganden och inga måsten, endast ett blankt schema att fylla med vad jag vill. Jag vill dricka, såklart. Skål och välkomna till kalaset ska ni vara.

Av Fester Bestertester - 24 mars 2016 18:14

Har köpt på mig starkvaror så jag tror jag ska klara mig. Systembolaget är ofint nog att ha stängt i påsk, så gissa om jag har bunkrat.


Jag har bland annat två flaskor whisky hemma, Famous grouse, att lägga till staplarna med ölburkar. Jag kommer inte att gå torrt, jag kan läska mig bäst jag vill ända fram till natten mot tisdagen. Det känns tryggt.

Av Fester Bestertester - 23 mars 2016 12:38

Det börjar bli dags att bege sig till Vrinnevisjukhuset för att matas med medicin, nämligen Clozapine. Vården har fått för sig att jag har schizofreni och försitter ingen chans att förtrycka mig. Jag har hämtat ut medicin som räcker tills nästa måndag, den fjärde och det får bli sista gången jag går till sjukan.


Psykossektionen består av sadister, men jag kan vara elak tillbaka. Jag kommer att tala om att jag inte kommer att dyka upp på någon mer tvångsmatning efter att medicinen jag har där är uppäten. Då får de skicka bylingen på mig om de vill fortsätta med tvångsmatandet.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 mars 2016 00:32

Ett UFO landade på makarna Perssons gräsmatta nu ikväll. Det var en spaningsfarkost från Drasulien och var utrustat med en s k tractor beam.


Mannen lyckades ta fyra stronga bilder av skeppet innan det steg rätt upp och försvann i öster fortare än du kan säga reptilian.


En medalj kommer på posten, her Persson. Ett stort tack till dig och bra att du hade sinnesnärvaro att fota besöket.

Av Fester Bestertester - 20 mars 2016 13:07

Vården litar inte på mig för fem öre, jag måste gå till sjukhuset varje dag för att tvångsmatas med tabletter. Sprutor kan de inte sätta mig på, då jag testat två olika preparat med noll verkan på mina positiva symptom.


Blir detta upplägg långvarigt är det dock jag som struntar i att dyka upp, då får de skicka polisen på mig. Det tar ju för fan minst 40 minuter enkel resa för att komma till sjukhuset.


Jag utgör ingen fara för vare sig mig själv eller andra, det är (van-) vården medvetna om, så då borde väl allt vara lugnt. Fy fan för tvångsmedicinering.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards