Alla inlägg under mars 2016

Av Fester Bestertester - 20 mars 2016 12:50

Då är veckans sista dag här och jag sätter guldkant på den med lite öl. Jag har i skrivande stund tolv burkar kvar, men även en flaska whisky.


Således kan jag bli hur full jag vill och det känns lyxigt.Jag har elva timmars vakenhet kvar, räknar med att vara rejält slirig sen kväll. Det är precis det tillståndet jag vill uppnå.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 19 mars 2016 13:58

Det börjar ta rent löjliga proportioner mina försök till rökstopp. Är galet sugen på en cigg, men har hitills lyckats stå emot. Det känns som jag får kapitulera när som helst, för att jag är så jävla röksugen att det är otroligt.


Jag har bara hållit upp i knappt ett dygn och redan känns det som jag får ge med mig. Det är en medveten handling att placera ciggen mellan läpparna och tända på, men ack vad svårt det är att inte göra det.


Jag ber att få återkomma om några timmar, så får vi se hur mycket jag rökt då.

Av Fester Bestertester - 18 mars 2016 23:01

Jag måste sluta röka, det stod klart idag. Jag började nämligen spotta blod och då är det illa. Det har lugnat ned sig och jag får inte längre upp blod när jag spottar, men jäklar vad skraj jag blev när det inträffade.


Jag gör som så att jag går ned på gården och ställer mig och glor en stund, sedan går jag upp i lägenheten igen. Och vet ni vad? Det funkar riktigt bra.


Jag har inte tagit ett bloss sedan klockan halv tre idag och det är ju storartat. Åtta och en halv timma ren. Jag kan bara hoppas att jag fortsätter på den inslagna vägen, ty dö vill jag ännu inte.

Av Fester Bestertester - 17 mars 2016 13:50

...ska heller inte äta. Ta dig i kragen, du eländiga varelse som skrivit uilägget under mig. Du snyltar på Sveriges välfärd och skäms inte ens. Det är ju bedrövligt.


Själv skiljdes jag från min anställning redan på 70-talet, men då låg socialdemokratiskt fulspel bakom det hela. Lusten att arbeta och göra rätt för mig sitter i, ålderspensionen till trots.


Sluta slöa, sluta lata dig. Där kommer en helg då du kan supa skallen i bitar, men låt det inte gå ut över din anställning. Där finns arbetslösa som skulle hoppa av glädje att ha ditt jobb, det kan du skriva upp.


Imorgon är det du som går till jobbet. En hel dags slit skänker ett svårslaget lugn, då behöver man inga rusdrycker. Det tummar vi på, vad?


MVH/Arg Motalabo

Av Fester Bestertester - 17 mars 2016 13:41

Det blev en hastig sjukanmälan till jobbet, ryggen smärtade. Egentligen inte, men vi kan väl låtsas.


Det blev en rask promenad till systembolaget för inhandling av diverse godsaker och nu sitter jag här och bara njuter.


Tack, Sverige, för ditt väl utbyggda skyddsnät. Blir man vrålsugen på en fylla är det bara att stanna hemma, en karensdag kan jag ta.

Av Fester Bestertester - 17 mars 2016 12:09

Imorgon träffas vi hos Hasse Promille fär årets hitills största fest. Närvarande kommer Sirppa, herr X, Ronny och Bosse Rulltårta att vara.


Dunkar med prima sprit finns och Hasse säljer en grogg för 20 spänn. För annat drickbart får ni själv sörja. Tre påsar chips finns för övrigt redan på plats i Hasses vardagsrum.


Har du fått en inbjudan vill vi påminna om att OSA gäller senast sen torsdagskväll. Kanske ses vi hos Hasse.

Av Fester Bestertester - 16 mars 2016 14:20

Jag är nyligen hemkommen från ett läkarbesök. 300 spänn kostade det och jag fick således betala för att få skäll.


Det tog inte lång tid innan mina dryckesvanor togs upp och jag erkände att jag sveper i mig i snitt åtta starköl om dagen. Skulle det vara så farligt?


Eftersom jag slarvar med medicineringen (Clozapine) måste jag ta mig hela vägen till Vrinnevisjukhuset varje dag och matas med joxet. Varje dag!


Vården, styrd av sossesvin, vill knäcka mig. Något LPT kunde de inte sätta på mig, så man valde att jävlas maximalt utan tvångsvård. Överlever jag denna attack är det jag som skriver en insändare. En arg sådan.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 mars 2016 17:18

Min kp (kontaktperson) uppmanade att skriva för att skingra de jobbiga tankarna. Sagt och gjort, jag har suttit vid tangentbordet och orden bara väller fram.


Hon var naturligtvis imponerad av mina skrivkunskaper och jag fick nästan lugna ned henne, då hon var på väg mot extas.


Psykossektionen: Mig lägger ni inte in i första taget. Om så ändå sker kommer jag att få er sparkade, precis som Palme fick mig sparkad från bruket.


Det är ord och inga visor, ingen sätter sig på mig.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards