Alla inlägg under mars 2016

Av Fester Bestertester - 3 mars 2016 18:43

Ja, finns där någon sköning som vill komma hem till mig och se på film? Det är "Guys in tight outifts 3" och den är ca 1,5 timma lång. Kanske kommer du och jag i rätt stämning och kanske släpper våra hämningar. Då kan vad som helst hända. Hör av dig till mig inom två timmar om du är intresserad av att komma över och se denna rulle.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 3 mars 2016 18:26

Jag missbrukar öl, jag missbrukar cigaretter, jag är i besittning av den ökända missbrukargenen som drabbar vissa överintelligenta individer.


Snart är det två dygn sedan jag sist smakade starkt, fenomenalt på alla sätt och vis. Det blir ta mig fan ingen starköl idag, detta oavsett symptom och abstinens Jag har lugnande tabletter att ta vid behov och jag ska så göra strax.


På cigarettfronten är det som vanligt en kamp, inte för att bli rökfri (för det tror jag inte att jag klarar), utan för att dra ned väsentligt på skiten. Tog senaste blosset klockan tre och nu är snart klockan halv sju. Ynka tre och en halv timma som rökfri och jag lider av abstinens.


Jag har fullt upp varje dag med mina missbruk och kampen mot dem, eller när jag kapar förtöjningarna med förståndet och dricker mig dyngrak. Jag har alltså två hobbies som tar både tid och pengar i anspråk. Oh, vad roligt.

Av Fester Bestertester - 3 mars 2016 17:51

Vi styr kosan mot Tråbrunna i norra Norrköping för härligt UFO-span. Vi blir tre personer med gedigen erfarenhet av expeditioner. Det var ett tag sedan vi företog oss en sådan i Norrköping, så det är på tiden att det händer lite grejer.


Innan vi ger oss av ska ett tjog mackor bres och säkerhetsföreskrifterna gås igenom. Hur man bör agera vid ofrivillig ombordtagning och annat nyttigt att veta.


Så snart mörkret har sänkt sig sticker vi iväg. Det ska bli spännande.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 2 mars 2016 22:50

Nu får det vara färdigbloggat för idag, sängen väntar. Stor tack till Anders, Patrik och Johanna som är några av dem som besökt bloggen idag. Jag hoppas få se er här imorgon också. Ta hand om er nu, så hörs vi på torsdag.

Av Fester Bestertester - 2 mars 2016 22:28

Jag var i speceriaffären förut och plockade på mig en påse mandelkubb. Tio stycken för 19, 90, det var ett klipp. Att de dessutom smakade bra var en välkommen bonus. Annars handlar jag mest från konditoriet nere på byn, men nu blev det alltså massproducerade kakor.


Nästa gång jag handlar får det bli en påse mördegskex doppade i choklad, jag tittade länge på förpackningen. Jag har inte slut på mandelkubben ännu, så det räcker om jag handlar kexen imorgon. Det är trevligt med guldkant på tillvaron.

Av Fester Bestertester - 2 mars 2016 22:18

Då har man medicinerat med benso då och därmed kan jag inget dricka idag. Är otroligt rastlös, vet inte om det är abstinensen som spökar.


Jag kan ta en Sobril till och det lutar åt att jag gör det. Jag måste få ro i kroppen.

Av Fester Bestertester - 2 mars 2016 22:15

Jag har rökt alldeles för mycket idag, men i alla fall inte ett paket. Ligger på runt femton cigg. Jag har börjat tjyvröka inomhus, trots att vi inte får göra det. Vem ska stoppa mig, liksom?


På plussidan är att jag inget druckit idag, så några extra bloss gör väl inget? Alkohol eller nikotin, något blir det varje dag.

Av Fester Bestertester - 2 mars 2016 20:39

Vet ni vad? Jag är alkoholfri idag, trots att det inte är vita dagen. Jag har sovit bort dagen och nu framåt kvällen har jag beslutat mig för att inget dricka. Planen var annars att dricka upp de sju öl jag köpte tidigare idag, men så blir det alltså inte. Detta är utomordentligt och så bra att jag blir tårögd. Sedan är morgondagen en av vecakns två vita dagar, klarar jag mig utan att dricka då kommer jag att ha hållt upp rekordlänge. Fantastiskt!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards