Alla inlägg under maj 2016

Av Fester Bestertester - 24 maj 2016 18:13

Jag törstar efter manligt sällskap, ett möte där tarm möter snopp. Jag kör med kondom, vill inte ha hiv, det måste ni respektera. Fast känslan av att spruta och se sperman rinna ur en uttänjd ringmuskel är svårslagen.


Är ni liksom jag sugna på killsex, så kom hem till mig, portkoden är 3577 och jag svarar raskt med snopp i hand.


Blir det Du och jag inatt? Varför inte, större under ha skett. Puss på er, alla sköningar.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 24 maj 2016 17:32

Henrik från Linköping befodras till Brigadgeneral av andra graden. Detta efter att ha försett UFO-Östergötland med livsviktigt materail gång efter annan. Han har även provat på att tala inför publik och gjorde det med den äran. Grattis till Dig, generalskollega.


MVH/UFO-Östergötland

Av Fester Bestertester - 24 maj 2016 16:50

Jag kapitulerade för ölsuget idag. Jag köpte tio starköl och en hela whisky och går loss på dem nu. Min törst inkräktar på arbetet, så jag får stanna hemma imorgon. Verkstaden klarar sig utan mig, jag har viktigare saker för mig. Nu häller jag upp ett redigt glas med "Bell's" och glider in i dimman. Vi hörs någon annan dag.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 23 maj 2016 22:39

Jag har precis tagit min kvällsmedicin, 50 mg Lergigan, 250 mg Clozapine och ett rör Theralen. Nu börjar jag bli dåsig, så det är dags att lägga sig på sängen. Jag hoppas på John Blund, att han ska drämma till mig i bakhuvudet. Sitt nu inte uppe och slöa, gör som jag, gå och lägg dig istället.

Av Fester Bestertester - 23 maj 2016 21:12

Tre matcher spelades i Allsvenskan nu ikväll och resultaten blev precis de jag inte ville ha.


IFK Göteborg slog ett lojt Hammarby, AIK slog Gefle och Malmö FF besegrade Falkenberg.


Tyvärr leder MFF tabellen, AIK klättrade upp på fjärde plats och IFK Göteborg ligger sexa, sex poäng från toppen.


Jag sitter rosenrasande på kammaren, mina händer skakar av ilska. Vilken rutten fotbollskväll.

Av Fester Bestertester - 23 maj 2016 20:35

Viska (www.viska.se) är oasen för oss sinnessjuka på nätet. Forumet har hög aktivitet och själv skriver jag där ibland. Diskussionens vågor går höga, alltid finns det något att kommentera och låta sig roas av. Vi med schizofreni är som vem som helst, vi behöver bara medicineras så löser sig det mesta. Surfa in redan idag, vet jag. Du kommer inte att bli besviken.

Av Fester Bestertester - 23 maj 2016 19:41

Ledningen i Gällivare, den näst nordligaste orten (Kiruna är längre norrut) UFO-Sverige är representerat i, har sett ett byte av ledning. Man styrs nu med varsam hand av Åke, en medelålders man med gedigen erfarenhet av UFO-arbetet.


Tills rutinerna har satt sig får man hjälp av ingen mindre än Pekka Kekkonen från UFO-Finland och det lovar gott. Pekka är van vid datt dra igång verksamheter och han pratar flytande svenska.


Det var Åke som fotade UFO:t som landade på Dundret, det var Åke som så sent som i påskas hade telepatisk kontakt med aliens. Åke får saker och ting gjorda, så det blir nog bra med hans nya styre. Som andreman har han utsett en gosse vid namn Markus. Markus är kaptenslöjtnant och är mycket plikttrogen.


Nu visar Norrland framfötterna, jag hoppas det sporrar övriga avdelningar till stordåd. Blicken mot skyn och ha kameran redo. UFO-Sverige hittade plötsligt en växel till att lägga i.

Av Fester Bestertester - 23 maj 2016 19:14

Visst får man kalla Manchester United för kort och gott United, men man ska inte förvänta sig att folk automatiskt tänker på Manchester-varianten. Är alla på det klara med att man diskuterar Manchester United går det bra, annars får man förklara vilket United man menar.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards