Alla inlägg under maj 2016

Av Fester Bestertester - 19 maj 2016 16:32

Jag sitter och väntar på att min boendestödjare ska plinga på dörren. Det är bara ett problem, jag har druckit några öl och en slurk whisky. Jag får inte vara påverkad när personalen kommer, så nu är det kört. Det blir att slänga igen ytterdörren framför ansiktet på de snokande hundarna. De ska komma kvart över fem, vem kan hålla sig nykter så länge?

Av Fester Bestertester - 18 maj 2016 14:11

Det blev en sjukskrivning idag, jag kände för att sova länge. Jag klagade på ryggen som vanligt och det funkade.


Starka doningar finnes och jag har redan börjat dricka. Kanske går jag tillbaka till jobbet imorgon, kanske gör jag det inte. Den som lever får se.

Av Fester Bestertester - 17 maj 2016 17:41

Äntligen har det blivit dags för pensionen att trilla in på kontot. Jag firar detta med att köpa en flaska "Long John" och den går jag loss på nu. Jag har råd med alla sorters kakor jag vill ha och har råd att köpa fin-punsch till kaffet. Jag kan till och med tänka mig att ge frugan marmelad att ha på sina delikata riskakor.


Den sjuttonde är Sunes dag, därom råder inget tvivel. In your face, sossar! Jag fixar min försörjning på egen hand. Gör som Palme och skjut er i bröstet, ert röda slödder.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 16 maj 2016 23:33

En medalj kommer med posten, Mikael. Du har gjort dig väl förtjänt av den, då du inte tvekar att bege dig ut i skog och mark ensam och därmed riskera att bli ombordtagen på främmande farkoster. Så sent som i lördags skickade du in några starka bilder på vad vi i UFO-Sverige tror är flygande tefat. Bär medaljen med stolthet, detta blir din tredje i ordningen. Mer av det du redan skickat in önskas.

Av Fester Bestertester - 16 maj 2016 23:27

Attans vad jag bolmar. Det har snart blivit ett helt paket idag och det är inte acceptabelt. Jag står på modiga arton stycken rökta och än är det inte läggdags. Det är bara att ta nya tag och kämpa på imorgon. Med den här takten så är risken att jag hamnar på runt 25 cigaretter rökta och det är en toppnotering, med andra ord väldigt ovanligt att det inträffar. Allt under låt oss säga tolv är acceptabelt, mer är inte okej. Somnar jag inte snart är katastrofen ett faktum.

Av Fester Bestertester - 16 maj 2016 20:39

AIK leder med två-noll mot rivalerna Djurgården. Båda lagen har tolv inspelade poäng och vid vinst kommer man att klättra i tabellen. Jag hade hoppats på en Djurgårdsseger, men det ser ut som att AIK kommer att vinna. Fast än är inte matchen slut.

Av Fester Bestertester - 16 maj 2016 19:42

Jupp, det har idag blivit tretton och en halv cigarett. Inte bra, men vem tusan är perfekt? Jag kommer att dra i mig fimpen jag har kvar till fjorton rökta så snart jag skrivit dessa rader. Att försöka sluta röka är plågsamt och plågas vill jag icke. Jag bolmar på och tror att jag kommer att hamna runt nitton rökta cigaretter när det är dags att summera dagen. Inte bra, men inte katastrofalt illa. Det kunde ha varit värre, jag skulle med lätthet kunnat dra i mig ett helt paket så här dags på dygnet. Jag klipper en cigg, jag måste lugna nerverna.

Av Fester Bestertester - 16 maj 2016 18:54

Hej på er, allihopa. Detta är Bosse Rulltårta. Jag firar att pensionen kommer in på kontot imorgon och hade 300 kronor kvar idag. Det blev en hela Famous grouse och den dricker jag just nu av.


Jag hoppas att jag däckar innan jag drukit upp hela flarran, det är onödigt mycket. Nåja, det löser sig nog, jag känner mig just nu härligt avslappnad så tanken finns där att ge upp för ikväll och gå och lägga mig.


Imorgon är man lite av en kung, med flera tusen insatta på kontot. Det får nog bli en ny flaska whisky imorgon. Med detta skrivet tar jag och säger hej då och hoppas du får må lika bra som jag gör just nu. Jag är i sjunde himlen.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards