Alla inlägg under maj 2016

Av Fester Bestertester - 16 maj 2016 18:21

Grattis till "Jonte" som önskar att vara anonym. Han lyckades med konststycket att fota en formidabel farkost när den svischade fram och tillbaka framför honom. Det rör sig verkligen om ett riktigt UFO, vi har låtit våra experter ta del av fotona.


Spontant känns det som Konstadianerna (varelser från planeten Konstadien) ligger bakom det hela. De har visat sig för fler medlemmar och verkar mogna för en närkontakt.


"Jonte" får tre pluspoäng på kontot och får vid tio insamlade en storslagen medalj att fästa på rockslaget. Och du, en filmsnutt vore änskvärt. Hoppas du får förnyad jaktlycka snart.


MVH/UFO-Östergötland

Av Fester Bestertester - 16 maj 2016 17:20

Usch, idag var jag tvungen att gå till jobbet då jag var hemma hela förra veckan. Med andra ord krävdes ett läkarintyg för att jag skulle ha fått vara hemma idag. Dagen bjöd på seg klocka och monotona arbetsuppgifter, ungefär som vanligt, då.


För att trösta mig köpte jag ett sexpack Risingsbro, 3,5:or och har precis öppnat den första. Den smakar inget vidare och inte blir man full på folkisar, men det är något att sysselsätta sig med i alla fall.


Nu återstår fyra lååånga dagar innan jag stämplar ut för veckan, hur ska det gå? Det ör bara att borra ned huvudet och köra. Detta ska jag klara.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 14 maj 2016 12:33

Grisen stoppade mig och slet in mig i patrullbilen Den var omålad för att kunna smyga sig på hederliga medborgare.


Jag hade tur, jag hamnade på beroendeenheten och fick sova i en riktig säng. Att ligga och huttra på stengolv i fyllecellen är ingen höjdare, det är jag klar med, känns det som.


A.C.A.B Dra åt helvete, fascistsvin. Varför plockade ni mig, jag gjorde inte en fluga förnär. Förmodligen för att de är lata svin. Fy fan!


MVH/Pelle Jönsson

Av Fester Bestertester - 13 maj 2016 14:27

Det börjar kännas som att bossen genomskådar mina sjukskrivningar Jag skyller mest på ryggen, men det finns flera andra åkommor man kan ha.


Spontant kommer jag att tänka på "rymdis", kosmiskt hagel. Aj som fan om man får den på huvudet. Sedan finns ju alltid scrapie att ta till om det vill sig riktigt illa. Har man det får man lätt stanna hemma en hel månad med fullt betalt.


Det är dags att vara innovativ, ta sjukskrivningarna till nästa nivå. Blir det lite för mycket att dricka någon dag finns tusen och åter tusen legitima skäl att vara hemma. Jag tror bestämt att min scrapie börjar göra sig påmind. Eller inte.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 13 maj 2016 13:41

Jag erbjuder nu hugade spekulanter bensodiazepiner för en billig penning. Stesolid tar jag tio kronor tabletten för, Oxascand fem. Dessa är prima piller som skänker ett fint lugn till en orolig själ. Att sälja dessa tabletter är olagligt, så ni förstår väl att jag skojar? Eller inte.

Av Fester Bestertester - 13 maj 2016 13:03

Äntligen är fredagen här, veckans näst bästa (lördag är bäst) dag. Jag kör på med mina öl, har ju inte jobbat sedan i måndags, så det har blivit starkt varje dag.


Fast vad bra det smakar med några öl innanför västen. Nu kör jag på hemma hos mig så går jag till Bosse Rulltårta klockan halv sex. Hoppas jag inte slocknar tidigt, jag vill krama ut allt det goda ur denna dag. Ha re bra nu, alla.

Av Fester Bestertester - 12 maj 2016 22:47

Idag har varit en utomordentlig dag. Jag har bara druckit två 3,5:or och upplever knappt något sug efter starkare doningar. Sedan har jag inte rökt så mycket heller, bara elva cigaretter på hela dagen.


Gissa om det ska smaka med öl på fredag, jag är snart där, slaveri i verkstaden till halv två, sedan ett blankt schema hela helgen. Just nu leker livet.

Av Fester Bestertester - 12 maj 2016 21:34

Jag vaknade med erektion och tog en snabbrunk. Det hjälpte för stunden, sedan kom suget tillbaka. Tyvärr hade RFSL hunnit stänga, så jag hade inget val, jag tryckte upp en slanggurka i stjärten och masserade mitt kön till ytterligare ett maffigt sprut.


Jag är nu lite småkåt, men något killsex bjuds det inte på. Jag får hålla mig till imorgon, det ska nog gå vägen. Är du intresserad av att lära känna mig är det bara att du hör av dig. Jag har gurka att bjuda på...


MVH/Lennart K Lindström

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards