Alla inlägg under maj 2016

Av Fester Bestertester - 9 maj 2016 18:13

Jaha, då har man röktt en cigarett till, den trettonde för dagen. Jag kan röka fem till utan att ha kommit upp i ett paket idag och det känns ju bra.


Från och med imorgon ska jag göra ytterligare ett försök att sluta med skiten, men tillverkaren av de djävulska cigaretterna har i så mycket beroendeframkallande medel som helst i en cigarett. Satans hundar!

Av Fester Bestertester - 9 maj 2016 17:48

Jag har idag lyckats sluta röka och detta inte mindre än tolv gånger. Snart är det tre timmar sedan senaste blosset och nu börjar jag bli galet sugen på ett bloss. Det är ingen fara att jag röker upp ett helt paket, men nära på kommer jag förmodligen att komma. Jag tror bestämt det börjar bli dags att kapitulera igen.

Av Fester Bestertester - 9 maj 2016 17:10

Då var måndagen avklarad, bara fyra dagar tills fredag. Fast jag vet inte hur mycket jag orkar kämpa, kanske blir det en liten sjukskrivning. Jag är inte arbetsskygg, jag gillar dock att festa och det behovet måste jag tillgodose, då får jobbet stryka på foten. Doningar fiins i kylskåpet, kanske tar jag ledigt tisdag och onsdag. Det är jag värd.

Av Fester Bestertester - 8 maj 2016 19:53

Fy fan, nu väntar fem dagars slit i en skitig verkstad. Jag har haft långledigt, men är inte mätt på fritiden, jag vill ha mer.


Det lutar åt ett samtal till basen och klaga på dålig rygg. Det brukar funka, hoppas det gör så även nästa gång.


Inte är jag skapt att jobba 40 timmar i veckan, jag behöver lite extraledigt.Oddsen är låga på att jag frivilligt inställer mig på arbetet imorgon.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 7 maj 2016 15:50

Idag är sista dagen jag kan supa hur mycket jag vill, verkstaden väntar på måndag. Jag har haft långledigt och är jag fortsatt törstig på måndag morgon är saken kirrad med ett telefonsamtal. "Aj, min rygg"!


Idag blev det tolv öl inköpta och räcker inte dem (plus det jag redan hade i kylen) återstår puben ett par kvarter bort. Min största fasa är att vara nykter, det tror jag mig kunna undvika. Håll tummarna för mig.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 3 maj 2016 18:15

Jag suktade efter ett rus och nappade åt mig en flarra Bell's. Det är riktigt billigt eldvatten, men full blir man på den likväl som på de dyrare sorterna. Jag har fått i mig kanske halva flaskan och törstar efter mer. Jag lär supa tills jag däckar, men det är min rättighet. Ingen sosse ska få stoppa mig. Nu häller jag upp ett redigt glas och tackar för mig.

Av Fester Bestertester - 3 maj 2016 17:25

Vi fick två fotografier från NN i Boxholm. Det är en cigarrformad farkost från Alfa Centauri som fångats på bild. Dessa farkoster är kända för att lojt visa sig för oss människor och sedan bara försvinna, "poff" liksom.


NN, du får ingen medalj för dina bilder, du måste prestera mer, kanske ha en närkontakt med främmande väsen. Låt dig inte nedslås av detta besked, utan håll fanan högt. Din tid i rampljuset kommer, var så säker.

Av Fester Bestertester - 2 maj 2016 22:23

IFK Norrköping krossade Helsingborgs IF med tre mål mot noll. Laget ligger i fortsatt topp på Allsvenskan och det är där man hör hemma. Firma Kujovic och Nyman gjorde tre mål och det kunde ha blivit fler.


Enda orosmolnet gäller tränarsysslan, där den nuvarande tränaren Jan Andersson, tillträder som förbundskapten och lämnar IFK i sommar. Löser man den biten på ett bra sätt ser jag inget som kan stoppa Snoka, så bra är man. Tack för fotbollsgodis, guldet ska stanna i Peking.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards