Alla inlägg under juni 2016

Av Fester Bestertester - 23 juni 2016 15:53

Låt den svenska folkstammen fjanta runt jättepensien midsommarstången, dansa för helvetete till "Små grodorna". Sverige har ingen kultur, Sverige har inget att vara stolt över, detta vet Mona Sahlin att berätta.


Ta genast bort midsommar som röd dag och inför röd dag när Ramadan inträffar. Zyklon B finns i var mans kyffe, låt oss ta udden av beslutet att gasa två miljarder judar.


Leve Spanien, leve Belgien, leve Rumänien! Där finns spansk kultur. Där finns belgisk kultur. Där finns rumänsk kultur. Svensk kultur? Bara i Hitlers formaldehydindränkta sjuka hjärna. Ned med Sverige, leve anarkin!


MJVH/Wolfram Tungsten

Av Fester Bestertester - 21 juni 2016 17:59

Vårt Tyskland täflar mot Nordirland om ca en timma. Sporten är fotboll och platsen är Franska riket. Jag tippar fyra-noll till våra vänner och bespetsar mig på en rafflande täfling med flera tyska mål. Till matchen dricker jag whisky och äter glass. Sassa, brassa, mandelmassa!

Av Fester Bestertester - 20 juni 2016 21:32

Alla mår bra och läskar sig frekvent. Wales leder med två noll, men vi kollar på englandsmatchen, så målen missade vi.


Hasse är verkligen i form, han gjorde en spontan Elvis-imitation, Jailhouse rock och alla skrattade och klappade händerna.


Då vi börjar bli bra på lyset har vi tappat fokus på matcherna. Fast att gå in och sätta stopp för drickandet vill jag verkligen inte göra.


Vi kör hårt ikväll, så kommer vi tillbaka med förnyad styrka när nästa match sänds imorgon. Ha det gött, alla läsare.


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 20 juni 2016 20:05

Fotbollen i stan mår inte helt bra. Bakom IFK Norrköping finns tre lag på dekis, rejält på dekis. Sleipner ligger sist i division ett med bara en seger på tio matcher.


Vi får gå ned ett snäpp i divisionerna för att hitta två andra lag från staden. Dessa är Smedby AIS och IF Sylvia. Sylvia är trea från slutet och parkerar på kvalplatsen för att få hänga kvar. Samma poäng som dem har Smedby.


Att Sleipner trillar ur sin serie kan vi nog redan nu säga och det ser mörkt ut för de två andra lagen. Stan behöver ett lag i Superettan, men det lär inte bli verklighet än på några år, om det nu någonsin sker.

Av Fester Bestertester - 20 juni 2016 19:44

Trots att jag jobbar för Interzone vet jag inte varifrån de kommer, mer än att det är i vår galax.


Jag får order inskickade i huvudet och utför dem till punkt och pricka. Senaste gången de sände mig ett budskap var i helgen, jag skulle lufta alla cyklar nere på gården. Sagt och gjort, jag gjorde som de sa.


Jag tror att Interzone är väldigt nöjda med mig och jag hoppas på att få betalt i kontanter när jag väl får något i gengäld. Jag hoppas att det inte ska dröja alltför länge, jag behöver lite stålar. Interzone, jag står till er tjänst 24 timmar om dygnet.

Av Fester Bestertester - 20 juni 2016 19:17

Tja! Vi är några stycken (jag, Hasse, Ronny och Pelle Jönsson) som träffas hemma hos mig. Vi ska se på fotboll och dricka lite öl. Matchen vi ska se blir Slovakien mot England, fast vi kommer att gläppa över o kolla lite på matchen Ryssland-Wales.


Jag har köpt två påsar chips, så tilltugg kommer att erbjudas. Sedan har jag åtta starköl (Norrlands guld dynamit), men av dem bjuder jag icke. Jag hoppas på vinst för Wales och Slovakien, men brukar vara dålig på att tippa, så de får väl stryk bara för det.


Om en knapp timma ska gänget vara på plats och jag är redan på toppenhumör, jag har fått i mig lite whisky. Fotboll på TV:n och en öl i handen i glada vänners lag. Kan det bli bättre?


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 20 juni 2016 18:35

Lokalen på Kråkstigen 4 kommer att städas av mig, min fru Phain och Nils-Erik med sin lilla Joy. Fruntimren får gå loss på den fruktade toalettstolen från helvetet, jag klipper gräset och Nils-Erik kommer att greppa dammsugningsmaskinen.


Efter att vi är klara blir det en vända till ett av stadens konditorier, väl där ska Nils-Erik och jag unna oss varsin räksmörgås.Detta arbete måste göras då och då, att almanackan visar midsommardagen tar vi ingen hänsyn till.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 20 juni 2016 17:58

Jag tittar hur mycket jag vill, Gnällig Motalabo. Ikväll ska jag se England åka på däng och till matchen dukar jag självklart fram ölen.


Jag kämpar annars på med UFO-arbetet, men nu får jag en välbehövlig vila från arbetet och kan komma åter med laddade batterier.


Fotboll är världens största sport, det är bara att acceptera. Jag skiter fullständigt i dina åsikter om fotboll, men när du näst intill pekar ut mig som en skurk blir jag förbannad.


Titta du på Helgmålsbön från Göinge kyrka, så ser jag på fotboll. Fair deal.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards