Alla inlägg under juni 2016

Av Fester Bestertester - 8 juni 2016 20:47

Då har den slagit till igen då, ångesten. Jag medicinerar just nu med Oxascand och Theralen, jag måste bli av med skiten.


Jag har två öl kvar, jag får kanske testa med det om medicinerna inte hjälper.


Jag misstänker strålning från Säpo, att det ligger bakom mitt försämrade mående. Detta måste få ett slut och jag är redo att hugga i för att bli av med joxet. Jag vill bli klubbad av medicinen, men där är jag inte än. Det är synd om mig.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 juni 2016 19:39

Min trogna Datsun måste in på verkstaden. Den preliminära kostnaden är 2000 kronor. Nu vädjar jag till er, kära medlemmar och sympatisörer, att hjälpa mig ekonomiskt. Om tjugo medlemmar betalar 100 kronor var skulle det täcka mina kostnader. Bilen måste jag ha i UFO-Östergötlands tjänst. Inget bidrag är för litet.


MVH/Sune Andersson

Av Fester Bestertester - 7 juni 2016 21:16

En skojare från Uppland skickade in tre bilder på påstådda ufon. Det rörde sig om en tallrik av märket Rörstrand och var då rakt ingen farkost. Oss lurar du inte så lätt, din usling. Tråkigt att oseriösa individer ska förstöra för oss andra. Bättre lycka nästa gång, bedragare. Eller inte.


MVH/UFO-Sverige

Av Fester Bestertester - 7 juni 2016 18:52

Det är synnerligt rasistiskt att vi i Sverige pratar på vårt konstiga språk. Kännbara spöstraff borde utdelas i sann muslimsk anda.


Jag säger bara "Saluton"(Esperanto) och hoppas att vi kan enas om ett gemensamt språk på fjuttiga lilla jorden.


Alla särarter måste bekämpas, vi lever i ett mångkulturellt samhälle idag, då finnes ingen plats för det rasistiska svenska.


En värld, en regering att kontrollera alla knähundar till medborgare. Minus mig, då. Jag kommer att kämpa intill döden för att skaka av mig främmande seder och bruk som inom en snar framtid har förstört den svenska trdaitionen och det svenska lynnet.


Folkgemenskap eller folkmord, vad väljer du? Din förbannade moderatkommunist, du söker anställa ett folkmord på nordiska män och kvinnor, du knäböjer för Mammon. Men än så länge andas i alla fall en motståndsman, än lever hoppet om förändring. Jag är redo, är du?


MVH/Wolfgang von Oben

Av Fester Bestertester - 7 juni 2016 18:29

Se till att infinna dig på Kråkstigen 4 imorgon onsdag. Vi ska befordra inte mindre än tre medlemmar, medaljerna ligger och väntar på dem.


Inga Norrköpingsfasoner kommer att tillåtas under detta möte, allt ska gå korrekt till. Lämna spriten, kom nykter. Endast genom nyktert samarbete kan UFO-Sverige växa.


Grattis, ni tre mottagare av utsökta medaljer. Ni är av det rätta virket, ni utgör fundamentet i bygget kallat kosmisk kontakt. Hell Er!


MVH/Ledningsgruppen

Av Fester Bestertester - 7 juni 2016 17:58

Syster Ethel är gravid och har nu en rejäl mage. Fadern vägrar hon hårdnackat uppge, allt hon säger är att han har annat ursprung än det jordiska.


Människor har korsbefruktats av aliens förr, men då har det skett under ordnade fomer på Area 51. Denna gång kan icke militären lägga locket på.


Må du färdas ända till Sirius och föda om så krävs, vid Oden hoppas allt går bra för dig, syster Ethel.


Jag har redan startat en insamling till ditt spännande framtida barn. Lennart K Lindström föreslog en butt-plugg, men jag tror inte det är så lämpligt att ge en nyfödd varelse. Ge honom vår värld, så får vi kanske vistas hos "Dem" som tack. Förbrödning, inte hat. VI ses snart, du ofödde gigant.


MVH/UFO-Östergötland

Av Fester Bestertester - 7 juni 2016 17:34

Jag har idag sugit i mig elva cigaretter, det är elva för många, men (hör och häpna) jag har inget rökt sedan klockan tre. Det innebär två och en halv timma utan de förbannade ciggen. Vackert så.


Jag börjar få svårt att stå emot abstinensen, men jag har åtta cigg att röka innan jag är uppe i ett helt paket och så många är acceptabelt, men inte en endaste cigg utöver det. En annan har ju karaktär.

Av Fester Bestertester - 7 juni 2016 16:53

Just det, imorgon är det jag som tar en sjukskrivning. Har så fasligt ont i ryggen. Blink, blink...


Jag köpte idag tio öl och två helrör whisky, så jag har starkt så det räcker.


En liten fylla idag, vila imorgon och arbeta på torsdag. Det är taget.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards